Sign in to follow this  
PulaSSki

CACIB GEVGELIJA 2 x CACIB 06 I 07 April

Recommended Posts

Ви го најавуваме најдоброто Кинолошко случување кое ќе се оддржи во нашата земја , поточно во прекрасната Гевгелија !!!


Станува збор за две изложби од меѓународен тип , два последователни CACIB изложби, првата на 06.04.13 - Сабота , под организација на Кинолошкиот Сојуз на Македонија и втората на 07.04.13 - Недела ,  под организација на Кинолошкото друшство Кожуф од Гевгелија !


Навистина почитувани посетители ова е прекрасна можност да поминете еден убав кинолошки викенд во прекрасната и сончева Гевгелија , местото на одрржувањето на овој Кинолошки настан ќе биде прекрасниот зелен терен на Негорски Бањи.1aaaPLAKATA_zps3ab24eb7.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sudije na CACIB Gevgelija 
 

 Antoan Hlebarov - BG -II part - VIII & IX group 

Νιανιός Γαβριήλ - Ελλάδα - group VII

Zoran Najdovski - MKD I group - German Shepherds 

Slobodan Nasteskii - MKD III & VI group 

Igor Selimovic - CRO I part , II part , III (AST) ,IV , V and X 

Danilo Giorgio-IT - II group part

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this