rammstein4o Report post Posted March 4, 2013 Името ми е Радослав Сълов и живея в София, България. Още от малъкмного обичам животните. В семейството ми сме имали хамстери, котки,декоративни рибки и кучета.Първото ми собствено куче (лабрадорка на име Daddemma Electra)взех през 2008 заедно с бившата ми приятелка с която тогава живеехмезаедно. Тогава се запознах по отблизо с чистопородното развъждане,кинологията и изложбите и реших че това е нещо с което искам да сезанимавам като хоби. Взехме и второ куче (американски кокер на име FourSeasons Hunique Faith In The Future). За съжаление в последствие серазделих с приятелката и двете кучета останаха при нея, тъй като тя бешевписана като собственик. По настоящем Електа ми гостува от време навреме, но ми липсва всеки ден когато сме разделени.В края на 2011 взех малката Daddemma Carmen,защото просто не можех да живея сам и кучетата ми липсваха страшномного. Искам да благодаря на Деян Дабич за това че се съгласи да повериотглеждането на второ куче от неговия развъдник на мен, както и насемейство Никитович за подкрепата която ми оказаха в трудните за менмоменти.През 2012 регистрирах развъдника Electra In My Heart за дамога да се занимавам с моето хоби. Целта ми е да се развъждат здравикучета с добър темперамент и запазени ловни качества. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rammstein4o Report post Posted March 4, 2013 Ето как изглеждаше Електра като бебе: Quote Share this post Link to post Share on other sites
rammstein4o Report post Posted March 4, 2013 Първите ни две изложби бяха в Стара загора. Тогава още не бяхме участвали на такова мероприатие и гледахме доста стреснато И все пак тогава всичко много ни хареса и "изложбения бацил" влезна в нашата кръв. Благодарим на организаторите от БУКО, за чудесните изложби 13.09.2008Съдия Tatiana Dreyer (RUS)Резултата на Електра: VP-1, reserve BOB baby14.09.2008Съдия Per Iversen (NOR)Резултата на Електра: VP-1, BOB baby, BIS babyЕто някой снимкиЗа последната снимка благодарим много на Валентина Кънева - това е една от най-хубавите снимки на Електра които имаме Quote Share this post Link to post Share on other sites
rammstein4o Report post Posted March 4, 2013 На 24.05.2009 участвахме на специализирана изложба организирана от членове на БНКЛРСъдия Janet Cole (UK) Stajantor's kennelРезултата на електра която беше в клас Млади: Exl-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rammstein4o Report post Posted March 4, 2013 19.09.2009 - CAC Стара загораСъдия Paula Heikkinen - Lehkonen (FIN)Резултатите на Електра (клас млади): Exl-1, JCAC, BOB, BOG, BIS JuniorОще една традиционно чудесна изложба организирана от БУКО... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rammstein4o Report post Posted March 4, 2013 World Dog Show 2009 - BratislavaДа участваме на световно беше спонтанно решение, но никога няма да съжалявам че го направихме. Видяхме много известни развъдчици на живо. Сравнихме си часовниците с тях. Получихме отлични оценки. Видяхме чужди страни. Забавалявахме се.Съдия Susanna Wiles (UK) - Richbourne kennelРезултат на Електра (клас млади): ExlСнимки от първия ден (специалката) Quote Share this post Link to post Share on other sites
rammstein4o Report post Posted March 4, 2013 World Dog Show 2009 - BratislavaСъдия Thovar del Solar Alfonso (ESP)Резултат на Електра (клас млади): ExlСнимки от втория ден (световно първенство) Quote Share this post Link to post Share on other sites
rammstein4o Report post Posted March 4, 2013 Снимки от серията Електра и приятели Quote Share this post Link to post Share on other sites
rammstein4o Report post Posted March 4, 2013 (edited) Daddemma Carmen Edited March 4, 2013 by rammstein4o Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nade Report post Posted March 4, 2013 Welcome! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jovan Susnjic Report post Posted March 4, 2013 i realy like your dogs.welcome Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jovan Susnjic Report post Posted March 4, 2013 (edited) I think that her name is just like her personality ,shes beautiful Edited March 4, 2013 by Jovan Susnjic Quote Share this post Link to post Share on other sites
rammstein4o Report post Posted May 14, 2013 Честит 5-ти Рожден Ден на моето съкровище... времето лети Quote Share this post Link to post Share on other sites
rammstein4o Report post Posted June 12, 2013 (edited) Днес другата кукла става на 2 години... Да са ми живи и здрави и двете Edited June 12, 2013 by rammstein4o Quote Share this post Link to post Share on other sites