DogMan Report post Posted February 5, 2013 pozdrav, da li postoji mogucnost da se "ugura dugme" pogledajte aktuene teme kao sto je bilo na staroj platformi (ili mozda ima a ja ga nisam vidio ? ) Gore na vrhu desni ima link "Pogledaj nove sadrzaje" Kada otvorite u gornjem desnom uglu glavne stranice opciju Pogledaj novi sadrzaj Otvorit ce vam se menu novih tema, a na lijevoj strani opcije -Po tipu sadrzaja - po vremenskom periodu sadrzaj koji nisam procitao novo od moje poslednje poseteposlednjih 24h........... -drugo Share this post Link to post Share on other sites
Reloaded-92 Report post Posted February 5, 2013 (edited) Super je novi izgled samo jos da se naviknem i to je to, sve pohvale! Mene zanima kako da postavim slike koje su kod mene u racunaru? Znaci nisu na internetu pa ne mogu da postavm link ka njima. Edited February 5, 2013 by Reloaded-92 Share this post Link to post Share on other sites
Petite Report post Posted February 5, 2013 Ovo mi piše: "Nije vam dozvoljeno koristiti tu ekstenziju fotografije na ovom forumu"a stavila sam URL slike Obratite paznju na napisano koja je velicina dozvoljena. Za slike , opcije odgovorivise opcija odgovora (donji desni ugao) odaberi datoteku prilozi file dodaj odgovor Share this post Link to post Share on other sites
NikolaDj Report post Posted February 5, 2013 Opet kazem dobar je forum, ali samo mi se nesvidja deo sa smajlicima. Share this post Link to post Share on other sites
Dime Report post Posted February 5, 2013 Sve pohvale, bravo! Share this post Link to post Share on other sites
Sedamag Report post Posted February 5, 2013 ..i ono vrati se na vrh stranice.. to je bilo gotivno. Share this post Link to post Share on other sites
Petite Report post Posted February 5, 2013 Opet kazem dobar je forum, ali samo mi se nesvidja deo sa smajlicima. Nece moci, ostaje kako jeste za sada (zato cu izbrisati sto sam prethodno napisala) ..i ono vrati se na vrh stranice.. to je bilo gotivno. Ta opcija postoji dole u dnu stranice, na sredini 'idi na vrh'. Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted February 5, 2013 Obratite paznju na napisano koja je velicina dozvoljena.Nisam našla tu informaciju, slike veličine 792x444 Share this post Link to post Share on other sites
ambiart Report post Posted February 5, 2013 super osvezenje od bk!jos samo da se naviknem jer sad ko corava koka banzam po forumu i nista ne nalazim Share this post Link to post Share on other sites
pit bull Report post Posted February 5, 2013 Pozdrav. Novi BK je odlican. I odradili ste odlican posao. Malo se treba naviknuti ali nije problem. Share this post Link to post Share on other sites
Morgana Report post Posted February 5, 2013 Ovo mi piše: "Nije vam dozvoljeno koristiti tu ekstenziju fotografije na ovom forumu"a stavila sam URL slike Dozvoljeno je koristiti sledeće ekstenzije: gif, jpg, jpeg, png Super je novi izgled samo jos da se naviknem i to je to, sve pohvale! Mene zanima kako da postavim slike koje su kod mene u racunaru? Znaci nisu na internetu pa ne mogu da postavm link ka njima. Detaljno uputstvo za postavljanje fotografija uskoro.Slobodno pogledajte stranicu "Pomoć" (link na dnu svake strane foruma) mnoge stvari su prevedene, objašnjene i aktivno radimo na ažuriranju ove stranice. Share this post Link to post Share on other sites
RILKE Report post Posted February 5, 2013 Odlično je novo forumsko odelce- treba se samo navići.. ..Nego da pitam.. Di' mi nestade BEBAN sa mog avatara?? Imam tudju, neku keru na avataru.. ..Čija je neka dodje po nju i nek mi vrne mog BEBANA.. Share this post Link to post Share on other sites
JMaja Report post Posted February 5, 2013 I od mene sve pohvale za novi izgled. Imam samo par pitanja-ima li negde opcija "vrh" ili moramo stalno da scroll-ujemo gore i da li su ostale iste dimenzije fotki koje se kace na forum ili ste ih mozda regulisali drugacije ? Share this post Link to post Share on other sites
JMaja Report post Posted February 5, 2013 Veco, a ja bas htela da te pitam koji vam je to novi clan druzine Share this post Link to post Share on other sites
Petite Report post Posted February 5, 2013 Ta opcija postoji dole u dnu stranice, na sredini 'idi na vrh'. Share this post Link to post Share on other sites
JMaja Report post Posted February 5, 2013 Nece moci, ostaje kako jeste za sada (zato cu izbrisati sto sam prethodno napisala) Ta opcija postoji dole u dnu stranice, na sredini 'idi na vrh'. Tek sad vidim ovo, ali i dalje ne vidim "idi na vrh" Share this post Link to post Share on other sites
Tboon Report post Posted February 5, 2013 Super pravo osvjezenje !!!Hvala !!! Share this post Link to post Share on other sites
Petite Report post Posted February 5, 2013 Majo, stavi kursor na sredinu stranice. Share this post Link to post Share on other sites
JMaja Report post Posted February 5, 2013 Ukapirala Malo je neupadljiva strelica. Share this post Link to post Share on other sites
RILKE Report post Posted February 5, 2013 UF-Bre.. Ništa ne umem da nadjem.. ..Uopšte ne umem da pronadjem onu opciju aktivne teme.. Pisali vi tu- al' ja ne kapiram.. Share this post Link to post Share on other sites
joke100 Report post Posted February 5, 2013 oprostite,jednostavno nece da postavi sliku.nesto oko tih ekstenzija ili kako god vec bilo..slike su u jpg formatu ali nema rezultata,moze li mala pomoc Share this post Link to post Share on other sites
Von Haus Vraneš Report post Posted February 5, 2013 Odlična je ova nova verzija,meni se sviđa,u celini sve je isto kao i ranije,samo što je sada mnogo lepši,bolji,brži... Share this post Link to post Share on other sites
joke100 Report post Posted February 5, 2013 (edited) proba?? e sad svatih..sorry Edited February 5, 2013 by joke100 Share this post Link to post Share on other sites
Petite Report post Posted February 5, 2013 Dozvoljeno je koristiti sledeće ekstenzije: gif, jpg, jpeg, png Detaljno uputstvo za postavljanje fotografija uskoro. Slobodno pogledajte stranicu "Pomoć" (link na dnu svake strane foruma) mnoge stvari su prevedene, objašnjene i aktivno radimo na ažuriranju ove stranice. Jos jednom, kao podsjetnik. Share this post Link to post Share on other sites