Dimitrije Karamazov Report post Posted May 31, 2015 Dobro, tema jeste zaključana, ali nema mog posta koji je bio na poslednjoj stranici.Ako može objašnjenje... Share this post Link to post Share on other sites
bokiliks Report post Posted June 28, 2015 U temi izlozbe pasa vise ne mogu da pronadjemraspored CAC izlozbi za 2015...Da li je moguce da neko ponovo postavitaj spisak...Znam da je nesto uskoro u Varvarinu pa ako moze tacan datum i detalji...Hvala... Share this post Link to post Share on other sites
Dime Report post Posted June 28, 2015 (edited) U temi izlozbe pasa vise ne mogu da pronadjemraspored CAC izlozbi za 2015...Da li je moguce da neko ponovo postavitaj spisak...Znam da je nesto uskoro u Varvarinu pa ako moze tacan datum i detalji...Hvala... Ako se ne snađeš drugčije, pogledaj ovde: http://www.ksrs.org.rs/display/dogadjaji/index.php A odavde preuzmi u pdf formatu: http://www.ksrs.org.rs/upload/Plan_2015.pdf Edited June 28, 2015 by Dime Share this post Link to post Share on other sites
AkiraWolf Report post Posted September 7, 2015 Postovani, Pokusavam da otvorim novu temu ali mi konstantno izlazi obavestenje :" Ops, neko nesto nije dobro uradio" ili tako nekako. Takodje kaze da ne mogu da postavljam linkove, ali ja nisam ni pokusala da postavim link vec samo oglas. Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
OgnjenBK Report post Posted September 17, 2015 Oglasi se mogu postaviti pod odredjenim uslovima, pogledajte link: http://balkankinology.net/forums/topic/2749-vazno-uslovi-za-postavljenje-oglasa-na-ovoj-temi/ Share this post Link to post Share on other sites
Dragan Matić Report post Posted October 31, 2015 Unaprijed se izvinjavam na jednom laickom pitanju pa da ne budem naporan, odgovor moze i na pp. Naime, prijavljujem se preko fb, pa me interesuje da li umjesto imena i prezimena na ovom forumu mogu koristiti nickname ? Share this post Link to post Share on other sites
Dragan Matić Report post Posted November 2, 2015 OK, vidim da je moje pitnaje glupo/nezamnjiliovo....nastavljam pod punim imenom i prezimenom... Share this post Link to post Share on other sites
Nedicoti Report post Posted December 9, 2015 (edited) Da li je moguce da treba da cekam da cekam 7 sati da bi mi odobrili post ? danas sam se registrovao,pa samo pitam,da li je to uobicajena praksa ? koja je poenta foruma ako treba ceo dan da cekam da mi neko odobri post? Molim, imajte u vidu moderatori nisu 24h dnevno na forumu. 7 sati moze biti izuzetak. Edited April 22, 2016 by Dikan Share this post Link to post Share on other sites
Niyol Report post Posted April 21, 2016 (edited) Hmm pa i meni malo čudno da se postovi odobravaju ili ne odobravaju ili da se čeka par sati na odobrenje...to svakako umanjuje kvalitet diskusije. I ako se već ne odobre, fino bi bilo dati članu neki post obrazloženja o neodobravanju. A možda važi i pravilo: dužina članstva na BK-u proporcionalno je jednaka brzini odobrenja posta... Duzina clanstva nema veze. Odobravamo sve u skladu sa pravilima BK http://balkankinology.net/forums/announcement/2-pravila-foruma/ Edited April 22, 2016 by Dikan Share this post Link to post Share on other sites
olikan Report post Posted April 22, 2016 10 hours ago, Niyol said: Hmm pa i meni malo čudno da se postovi odobravaju ili ne odobravaju ili da se čeka par sati na odobrenje...to svakako umanjuje kvalitet diskusije. I ako se već ne odobre, fino bi bilo dati članu neki post obrazloženja o neodobravanju. A možda važi i pravilo: dužina članstva na BK-u proporcionalno je jednaka brzini odobrenja posta... cini mi se da si pogodio pravilo. Share this post Link to post Share on other sites
Niyol Report post Posted April 22, 2016 (edited) 8 hours ago, olikan said: cini mi se da si pogodio pravilo. PogodiLA...bicu i ja jednog dana Golden Member pa ce da mi odobre postove cak i kad ih pomislim. P.S. Mozda mi ovo ne odobre Pravila foruma http://balkankinology.net/forums/announcement/2-pravila-foruma/ Quote 1. Pisite kvalitetno i ozbiljno. Ne pisite poruke nepovezano, tek da i Vinesto kazete. Budite spremni da stojite iza svoje tvrdnje. Edited April 22, 2016 by Dikan Share this post Link to post Share on other sites
Niyol Report post Posted April 22, 2016 Uz dužno ti poštovanje, moj post je povezan sa prethodnim i stojim iza svoje šale. A ako nije dozvoljena (pristojna) onda ok. Pravilo kako se meri kvalitet posta ne moraš da mi citiras...da se ne udubljujemo u tematiku. Tnx. Share this post Link to post Share on other sites
rodney Report post Posted December 14, 2016 Pozdrav, kao novi član foruma imam jedno laičko pitanje. Imam dva psa i milijun pitanja. Da li bi u duhu ovog foruma trebao otvorit negdje temu o njih dvije, pa tamo pitat sve od jednom, ili tražit prikladni podforum po temi? Share this post Link to post Share on other sites
witch Report post Posted December 15, 2016 "Lične" teme u podforumima predstavite svoje pse uglavnom služe za postavljanje slika svojih pasa, manje-više kao "čet" teme. Najbolje je da pronađeš odgovarajući podforum i postaviš tamo pitanje. Ako slična tema već postoji možeš postaviti pitanje u toj temi bez potrebe da otvaraš novu Dobrodošao Share this post Link to post Share on other sites
Aco88 Report post Posted January 27, 2017 Preko kog sajta postavljate slike, meni ne radi bas najbolje ovaj preko kog ja postavljam i to samo izbacuje link ne sliku. Share this post Link to post Share on other sites
Nade Report post Posted January 28, 2017 pokushaj photobucket.com Share this post Link to post Share on other sites