agika-lea Report post Posted February 12, 2013 mislim da nije problem u torbici.....uglavnom smo se vozili do veta, pa bockanje...bojim se da je to povezao sa neprijatnostima....mada dosta cesto ide samnom i u posete koje nemaju veze sa vetom????...ko zna sta mu je u glavi! nije dosad nikad zarezao kad mu se motam oko serpica....pa zna ko ga hrani! pokusala sam da ga stavim u stav za poziranje.....ali .....ovo je najbolje sto smo uspeli da izvedemo! r relativno miran dok je bio na dasci ali nece da stane kako treba! mislim da sad vec ima punih 3 meseca! Quote Share this post Link to post Share on other sites
esta Report post Posted February 12, 2013 Ma,on je jedan medenjak. Pored ogrlice postoji i am. Licno - ja ogrlice ne volim, i meni je mnogo zgodniji am. Zato se ni nisam cimala da je navikavam na ogrlicu koju isto nije podnosila, jer je i meni totalno bezveze da kacim povodac na nju. Od pocetka je nosila am - lepo njoj - lepo meni. Drugo, milion puta sam bila svedok izvlacenja psa iz ogrlice, dok iz ama nema sanse da se izvuce, i to je jedan od razloga zbog kojeg ogrlicu ne volim. A u svecanijim prilikama joj stavim njenu paradnu ogrlicu, koja ima funkciju nakita da tako kazem, bez kacenja povoca. (dakle, ne smeta njoj ogrlica sama po sebi, nego kad se povodac kaci na nju) Nase iskustvo sa kolima nije bajno, ali to je zato sto ja nemam kola, pa se ona relativno retko vozi tudjim kolima. Pokazuje veliku dozu uznemirenosti u automobilu, ali sam ja ubedjena da je to zbog toga sto nema naviku da se vozi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NemaN Report post Posted February 12, 2013 Meni suprotno, evo sad sam se vrato sa 700km puta i bez problema. Ako ne racunamo lajanje na carinike i na policajce Quote Share this post Link to post Share on other sites
gagalilu Report post Posted February 12, 2013 @NemaN mi eto imamo problem sa gradskom cistocom i uopste mi nije jasno sta joj smeta kod njih? A da, konja kad je videla mislim da je bila u stanju da ga pojede od muke koliko joj se "nije svideo"... Quote Share this post Link to post Share on other sites
NemaN Report post Posted February 12, 2013 Bilo je, ne treba dokumenta, hvala i dovidjenja Doduse ima jedan covek u kraju, koji je polu skitnica koga ne podnosi, kada ga vidi ide u stranu, spusti rep i laje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
agika-lea Report post Posted February 13, 2013 paaaaa, poznato je da psi ne vole odredjeni,, tip,, ljudi.....nanjuse na kilometar ono sto im se ne dopada kod njih (alkohol, drogu, karakter i nazalost ruzno reci ali i pripadnost odredjenoj nacionalnosti pa cak i rasi.....gledam to svaki dan na svojoj kapiji, a tek nameru..losu naravno i dece .. ....one dve bi pokidale neke ljude da mogu! ) ...a posebno ne vole uniforme! Quote Share this post Link to post Share on other sites
NemaN Report post Posted February 16, 2013 Neke slike sa zimovanja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
agika-lea Report post Posted February 16, 2013 pravi stakis!....posebno mi se svidja prva fotka..kao za razglednicu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
esta Report post Posted February 16, 2013 (edited) Kakva snezna njuskica Slazem se da je prva slika totalno za razglednicu, svaka cast! Edited February 16, 2013 by esta Quote Share this post Link to post Share on other sites
tanjawesti Report post Posted February 18, 2013 NemaN... pozdrav za ljubimca!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gagalilu Report post Posted February 18, 2013 @NemaN - prva slika Quote Share this post Link to post Share on other sites
agika-lea Report post Posted February 26, 2013 najzad mi stigoše rodovnik za Izzija.....pardon REX u rodovniku....malo se teže snalazim pa ću samo da prepišem otac:Hannybal Lovely Little, dedovi White Rangers Master i Rocko Rott Brendolymajka:Ledi Lovely Little,dedovi Whitw Little Hunter Madoox i Meggy ako Nikola tebi ovo nešto znači i govori odlično...meni je,kao špansko selo! eto sad imamo i pedigre! Inače je super,i dalje jede kao mećava, počinje da žvaće po kući i da se buni kad mu nešto nije po ukusu, ali...vaspitne mere su tu .....primio je treću vakcinu i za vikend ide na svoje prvo trimanje!Nadam se da neće biti povređenih! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikolawesti Report post Posted March 3, 2013 Newbie: Kako je proslo trimanje?Odgajivacnica "Lovely Little" jel gaji samo ovu rasu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tanjawesti Report post Posted March 5, 2013 Pretpostavljam da fali "friend"...zapravo, "Lovely Little Friend", iz Srbobrana? Gaje westike i rasele... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikolawesti Report post Posted March 5, 2013 Aranka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
agika-lea Report post Posted March 6, 2013 roditelji su iz te odgajivačnice, a u njegovim papirima to ne stoji.......Tanja ja obecah sken, ali nešto sam bolesna i ležim ovih dana pa zato nisam uradila.Nije ni bitno šta piše u papirima, on je meni drag i mio i bez toga. Preživeli smo prvo trimanje, sad mi deluje mršavije i kao glista bez pufaste dlake i dalje lepo jede i napreduje.Počeo je da izlazi u dvorište sa nama ...obožava spoljni svet! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikolawesti Report post Posted March 6, 2013 roditelji su iz te odgajivačnice, a u njegovim papirima to ne stoji.......Tanja ja obecah sken, ali nešto sam bolesna i ležim ovih dana pa zato nisam uradila.Nije ni bitno šta piše u papirima, on je meni drag i mio i bez toga. Preživeli smo prvo trimanje, sad mi deluje mršavije i kao glista bez pufaste dlake i dalje lepo jede i napreduje.Počeo je da izlazi u dvorište sa nama ...obožava spoljni svet!Da,svakako je divan kucni ljubimac.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mima <3 Report post Posted March 6, 2013 (edited) Pozdrav Zrenjanicima. Što nas je više - to smo mnogobrojniji................. Edited March 6, 2013 by Mima <3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikolawesti Report post Posted March 6, 2013 Pozdrav Zrenjanicima. Što nas je više - to smo mnogobrojniji................. Mima,imate li vi face,sajt?Voleo bih da vidim Vase pse... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mima <3 Report post Posted March 6, 2013 Nemamo FB, ali biće slika uskoro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikolawesti Report post Posted March 6, 2013 Nemamo FB, ali biće slika uskoro.Ok,nestrpljivo ocekujem.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
agika-lea Report post Posted March 7, 2013 evo nas uzivamo u jurcanju po dvoristu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tanjawesti Report post Posted March 7, 2013 Mali je med medeni... ali nije otriman kako treba.Zarad kvaliteta dlake, iniciranja rasta zdrave i dlake i podlake, a samim tim i zdrave kože, potrebno je istrimati svu dlaku.Od vrha nosa do repa, bukvalno sve otrimati.Pa u zavisnosti od rasta nove dlake, groomer će proceniti da li treba i drugi put sve otrimati ili se može preći na trimanje ka tipskoj frizurici...Moj komentar je samo dobronameran, nikako ne kritikujem niti psića niti osobu koja je trimovala.Tek mali osvrt na frizuricu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gagalilu Report post Posted March 8, 2013 Au, kako rastete, nevidjenom brzinom Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikolawesti Report post Posted March 8, 2013 Da,bas brzo raste Quote Share this post Link to post Share on other sites