Djuka ČA Report post Posted January 25, 2013 Ništa nemoj gledati Ako ozbiljnom odgajivaču kažeš da ti treba štene za izložbe, njemu je u interesu da ti to i da jer na izložbama nećeš samo reprezentovati svog psa, nego i odgajivača. Naravno, pod uslovom da se radi o ozbiljnom odgajivaču, a ne o nekom kome je samo bitno da proda ono leglo koje trenutno ima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mickotomic Report post Posted January 25, 2013 Ništa nemoj gledati Ako ozbiljnom odgajivaču kažeš da ti treba štene za izložbe, njemu je u interesu da ti to i da jer na izložbama nećeš samo reprezentovati svog psa, nego i odgajivača. Naravno, pod uslovom da se radi o ozbiljnom odgajivaču, a ne o nekom kome je samo bitno da proda ono leglo koje trenutno ima.Ma ok to, nisam mislio da mi treba za izlozbe nego kako da prepoznam najbolje stene u leglu, sta treba gledati, kako izabrati, na osnovu cega?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dom Report post Posted January 25, 2013 Ma ok to, nisam mislio da mi treba za izlozbe nego kako da prepoznam najbolje stene u leglu, sta treba gledati, kako izabrati, na osnovu cega??Ovde imate sve o izboru i kupovini steneta :viewtopic.php?f=1&t=35996 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tk0pe Report post Posted January 26, 2013 pozdrav svim ljubiteljima ove rase,imam jedno pitanje za sve.zanima me koliko puta dnevno i kada u toku dana hranite svoje pse nakon navršenih godinu dana.pozz svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ben_Bella Report post Posted January 26, 2013 pozdrav svim ljubiteljima ove rase,imam jedno pitanje za sve.zanima me koliko puta dnevno i kada u toku dana hranite svoje pse nakon navršenih godinu dana.pozz svimaJednom dnevno i to uvece, a ponekad im podelim obrok na dva dela, obicno leti zbog vrucina, jedan rano ujutru, a drugi kasno uvece... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mickotomic Report post Posted January 26, 2013 Moj pas ima 7 mjeseci i hranim ga 2 puta dnevno, oko 7 ujutro i oko 7 navece i planiram tako i da nastavim, naravno dajem joj pomalo da se nebi gojila... pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nebojsa-Perla Report post Posted February 8, 2013 Ako zna neko,nekog ko ocekuje leglo u martu, tacnije do 6 marta, ali preuzimanje da bude do 6 marta neka se javi na mail : bojsa.MK@hotmail.comili na mob.telefon 066/ 120-180 . Hvala unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
bmsovilj Report post Posted February 19, 2013 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lab‘s House BL Report post Posted February 22, 2013 (edited) Znam da je offtopic ali se nadam da administrator nece obrisati ovaj post obzirom da se odnosi na retrivere: Retriver Klub Republike Srpske organizuje "I KLUPSKO PRVENSTVO RETRIVERA REPUBLIKE SRPSKE" Link najava izlozbe: http://balkankinology.net/forums/topic/9258-1klupska-izložba-retrivera-retriver-klub-republike-srpske/ Edited February 22, 2013 by Lab‘s House BL Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goce kurta Posted March 14, 2013 · Hidden by Morgana, March 14, 2013 - spam Hidden by Morgana, March 14, 2013 - spam http://balkankinology.net/forums/topic/9810-specijalka-o-lovackim-rasa-pasa-mklk-skopje-2013/ Share this post Link to post
Goce kurta Report post Posted March 14, 2013 Prestanite spamovati teme sa najavom specijalke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tabak Report post Posted March 15, 2013 Da malo osvežimo temu..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ben_Bella Report post Posted March 15, 2013 INT CH LOCH MOR ROMEO Crufts 2013. R.BIS Veliki uspeh za rasu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nade Report post Posted March 15, 2013 to je onaj Debeli pas :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jojkic Report post Posted March 15, 2013 to je onaj Debeli pas :grin:Pa nije baš debeo ali nije ni mršav Velika izložba ,488 labradora prijavljeno . Velik broj osrednjih pasa i dosta kućnih ljubimica . Bilo je naravno i prelepih pasa ,pogotovo ženki . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nade Report post Posted March 15, 2013 Pa nije baš debeo ali nije ni mršav Velika izložba ,488 labradora prijavljeno . Velik broj osrednjih pasa i dosta kućnih ljubimica . Bilo je naravno i prelepih pasa ,pogotovo ženki .Meni se pas svidjeo, a posto je uzeo titulu u toliko velika konkurencija, sigurno vredi. Iskreno,meni je drago bilo videti da labrador uzima bob, a jos draze kad je uzeo R.bis ne gleda se to cesto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ben_Bella Report post Posted March 15, 2013 Meni se pas svidjeo, a posto je uzeo titulu u toliko velika konkurencija, sigurno vredi. Iskreno,meni je drago bilo videti da labrador uzima bob, a jos draze kad je uzeo R.bis ne gleda se to cestoSlazem se! Quote Share this post Link to post Share on other sites
*Elena Report post Posted March 15, 2013 Prelep je Romeo. Meni se jako svidja, i naravno, jako mi je drago sto je labrador RBIS! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sambosport Report post Posted March 18, 2013 Da li su svi .predstavnici ove .pasmine .kako čujem .zderonje ? Tj.koliki postotak to nije ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
koneida Report post Posted March 20, 2013 Meni se pas svidjeo, a posto je uzeo titulu u toliko velika konkurencija, sigurno vredi. Iskreno,meni je drago bilo videti da labrador uzima bob, a jos draze kad je uzeo R.bis ne gleda se to cestoI meni se pas exsterijerno svideo,jako lep pas,ali pregledajuci snimak izbora za BOG i nisam siguran koliko je zasluzena titula BOG,a onda naravno i R.BIS .Postavljam snimak pa procenite i sami jer meni se cini da pas ima nekih psihickih problema pa zbog toga g.Barberi radi sve ono u ringu sa psom da bi ga opustio i oslobodio straha.http://www.youtube.com/watch?v=_vuwjZI1HLo Quote Share this post Link to post Share on other sites
aleksandra.sonja Report post Posted March 20, 2013 Romeo je stvarno odlican. Psihickih problema? Jel mislis na onaj incident sa kamerom? To je u sustini greska kamermana, zbog cega je sudija posebno razgovarala sa njim kasnije i opomenula ga. Ja stvarno mislim da nema problema .. Gledala sam ga u ringu sa ostalim labradorima i nije bio ni malo nervozan vec 100% fokusiran na g Barberija. Cinjenica je da je u glavnom ringu bila strasna galama, ljudi su tapsali, vikali .... ni 5% toga se ne cuje na snimku Mada ko zna ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nade Report post Posted March 20, 2013 Plus, mislim da isto u odabir za BOG i onda BISS i pas i g-din Barberi nisu bili dovoljno odmoreni, to se videlo i na Romeo, brzo je gubio interesovanje, srecom te njegov hendler uspesno uspevao da ga opet vrati nazad u kolosek. Da je pas bio plashliv, mislim da jos na samo sudjenje on ne bi proshao. Neki su govorili kako njima smeta to sta on skace, sta se krece stanlno na strana, meni je to takvo ponashanje donegle bilo prihvatlivo, jer ipak, radi se za labrador ali nije mi se dopadalo sta ostale pse su bile ko statuetke i ko preparirane, mozda to je ona izlozbena kultura isve..al mislim da nije bas uspela pokazati zivost kod pse( naravno bile su izuzetci) Quote Share this post Link to post Share on other sites
koneida Report post Posted March 20, 2013 Ne znam da li smo gledali isti snimak jer ja sam video da pas u momentima izgleda zbunjeno uplaseno i nesigurno,pa verovatno zbog toga g. Barberi i radi sve ono u ringu sa psom da bi ga opustio i oslobodio straha.Gledajuci primetio sam da kada mu je neki pas iza zabaci usi unazad i stalno se obzire iza sebe,pa kada mu prilazi sudac pusta rep skoro izmedju nogu i umiri ga i deluje sav izgubljen,kada je nesto lupilo pas se trgnuo i uplaseno reagovao i u zavrsnici trcanja dobar deo trci sa spustenim repom sto nikako nije vrlina jednoga labradora.Pokazivanje bilo kakvog straha kod pasa je velika mana,a ne umor jer i drugi su bili umorni.U istinu volio bih da gresim jer mi se pas stvarno jako svidja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ben_Bella Report post Posted March 20, 2013 Ne znam, meni pas deluje dosta zivahno i veselo. Mislim da je sa njim sve ok. Evo recimo kada je stao na postolje za R.BIS se ispred njega nalazila gomila novinara, pa je i voditeljka isla oko njega, pas j delovao potpuno mirno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted March 20, 2013 Da li su svi .predstavnici ove .pasmine .kako čujem .zderonje ? Tj.koliki postotak to nije ?Po nekoj statistici kažu da samo 0.7% labradora nisu žderonje...ma šalim se . Da li je to bitno? Čitam teme o Biglovima gde bar 4-5 vlasnika navodi kako su Biglovi najžderavija rasa, poznajem još par vlasnika drugih rasa čiji ljubimci proždiru hranu u letu. Labrador je pas koji će mnogo toga da uradi radi hrane ali meni ne smeta. Imam ga iz sasvim drugih razloga. Volim taj specifični osećaj pri dodiru njihove dlake. Volim način kako me gleda i kako joj "šetaju" obrve dok smišlja kako da me natera da joj ustupim trosed. Volim milion stvari kod nje tako da i ne primećujem da li je žderonja ili ne. Smanjila je drastično porcije hrane posle perioda rasta tj. navršenih 2.5god. reaguje na komandu "fuj", mačak nesmetano jede iz njene činije ako sam ja u blizini...redovno prosi mrvice od klinaca... Evo primer kako ni foto-aparat namešten na mod -sport nije uspeo uhvatiti momenat njenog uvaljivanja u činiju sa hranom Quote Share this post Link to post Share on other sites