Elto Report post Posted July 3, 2012 Shepard voleo bih kad bi postavio slike tvog stenca da vidimo kako napreduje?Pozz Share this post Link to post Share on other sites
Shepard Report post Posted July 3, 2012 Ma hteo sam i ranije da okacim nego mi crko fotoaparat nikako da kupim novi a sa mobilnim loze ispadne ,cim kupim kacim i slikam...pozzz svima Share this post Link to post Share on other sites
Niger lupus Report post Posted July 4, 2012 prvi put na plivanju Share this post Link to post Share on other sites
Slaveeeuskas Report post Posted July 5, 2012 Givenchy je predstavio kolekciju za sezonu jesen/zima 2012 )) Share this post Link to post Share on other sites
Niger lupus Report post Posted July 5, 2012 A kakva je to kera boje???? Share this post Link to post Share on other sites
Teodora-Enigma Report post Posted July 5, 2012 Enigma Mi danas napunili dve godine Share this post Link to post Share on other sites
kivr_maestro Report post Posted July 5, 2012 Enigma Mi danas napunili dve godine Čestitamo rođendan Share this post Link to post Share on other sites
Elto Report post Posted July 5, 2012 Srecan rodjendan Enigma Share this post Link to post Share on other sites
Von Haus Vraneš Report post Posted July 5, 2012 I mi čestitamo... Share this post Link to post Share on other sites
Teodora-Enigma Report post Posted July 6, 2012 Hvala vam svima puno.. Enigma se zahvaljuje Share this post Link to post Share on other sites
Noster Amicus Kennel Report post Posted July 6, 2012 Falco Noster Amicus19 month's oldIn the kennel !!!5 - 5.................. in V Piggi vom Wildsteiger Land5,5,5 - 5............. in VA3 Esko vom Dänischen Hof5 - 5.................. in V Jitta von Batu5 - 5.................. in 2X VA1 Yasko vom Farbenspiel4 - 4.................. in 2X VA1 Larus von Batu4 - 4.................. in V Pippi vom Wildsteiger Land3 - 3.................. in V Quax vom Dänischen Hofhttp://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=699897 Share this post Link to post Share on other sites
Von Haus Vraneš Report post Posted July 7, 2012 Moram postaviti par fotki koje sam slučajno pronašao.Beauty-stara oko 3.m.Poz za sve na temi... Share this post Link to post Share on other sites
Goran011 Report post Posted July 7, 2012 Super .... prelepa maska Share this post Link to post Share on other sites
Shepard Report post Posted July 7, 2012 Jel moze neko da mi kaze koje dimenzije treba da bude kucica za nemackog ovcara ? Share this post Link to post Share on other sites
bokisa1984 Report post Posted July 7, 2012 Jel moze neko da mi kaze koje dimenzije treba da bude kucica za nemackog ovcara ?Ovako nesto: 80*100*100 Share this post Link to post Share on other sites
Niger lupus Report post Posted July 7, 2012 mala lepo grize 3,5 meseca Share this post Link to post Share on other sites
Shepard Report post Posted July 8, 2012 Jel moze neko da mi kaze koje dimenzije treba da bude kucica za nemackog ovcara ?Ovako nesto: 80*100*100Hvala al koje su to dimenzije ,msl kojim redom su visina duzina i sirina??? Share this post Link to post Share on other sites
bokisa1984 Report post Posted July 8, 2012 Jel moze neko da mi kaze koje dimenzije treba da bude kucica za nemackog ovcara ?Visina 80,sirina 100,duzina 100. Share this post Link to post Share on other sites
Axentije Report post Posted July 8, 2012 Sam sebi budi najstrozi sudija, sam sebi budi najstrozi u selekciji, sam sebi budi alfa i omega odgoja bez ijedne predrasude sta ce ko reci za jedinke iz tvog odgoja, ne povedi se za tim da se tvoj odgoj dopadne bilo kome, nego se povedi mislju da stvaras zdrav odgoj koji ce tebe ispunjavati, povedi se sa time da jedinke iz tvog odgoja budu u standardu pasmine.........povedi se sa idejom tvorca rase da je nemacki ovcar prevashodno i svrsishodno radni pas, pas koji je hrabar, stalozen, ciste glave, odlicnih nagona i pas koji ume razmisljati svojom glavom u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazi....Kad sve to uspes biti sam sebi, onda ces znati i uzivati u svojim psima i biti sa njima u pravom smislu reci prijatelj i tako ces ih i dozivljavati, a ne kao sredstvo ili izvor prihoda..................... Share this post Link to post Share on other sites
bastaw Report post Posted July 9, 2012 Lexus vom Bastaw Share this post Link to post Share on other sites
ALABAI IGALO Report post Posted July 9, 2012 I CAC HERCEG NOVI, 04.08.2012, sa pocetkom u 1800 casovaTereni “JD Sportski Centar Igalo” u Igalu, kod EKO Benziske pumpe na Jadranskoj magistraliUplata po psu: 10 EuraFCI Sudije/Judges: Sasa Kitanovic (SRB) –III, V, VIII, IX, XVojo Brajovic (MNE) – I, II, IVJovo Radman (MNE) – VI, VIIPrijatelji i Sponzori izlozbe:Opstina Herceg NoviJD Sportski Centar IgaloBIROKONTO – IgaloHotel Adria Sport – IgaloHappy Dogtrenutno hoteli ne primaju pse ali jos uvijek pregovaramo sa nekim od njih. pored samog mjesta odrzavanje izlozbe nalazi se hotel ADRIA SPORT koji nudi svim izlagacima dvokrevetnu sobu (za dvije osobe) za 90e - pun pansion ili 70e samo sa doruckom(za djecu do 6 godina besplatno). Kontakt za hotel: +382 (0)31 332 712 ili na adriasporthotel@gmail.com. Reportaza sa izlozbe ce biti emitovana preko satelita na svim kontinentima. Share this post Link to post Share on other sites
Shepard Report post Posted July 10, 2012 Posto sam neiskusan treba mi pomoc ,ovako koja je najbolja ogrlica za stene nemackog ovcara vidim po slikama ovde na forumu da mnogi koriste alke kao ogrlicu pa jel to kupujete ili pravite?I za povodac sta je najbolje,vidim po slikama da koristite onaj tanki kozni dugacki mada msl da to nije za mene i mog psa on je jos stene koje mnogo vuce u setnji i ako moze neki savet da ne vuce posto sam ustanovio da ne znam da koristim davilicu pa sam i odustao od toga.....HVALA UNAPRED na pomoci Share this post Link to post Share on other sites
Ghandi_bl Report post Posted July 10, 2012 Ta ogrlica je ovcarska davilica i imas je kupiti po pet shopovima i po pijacama. Kao i taj povodac, koristi se za izlozbe, mada mnogi (ukljucujuci i mene koriste i za setnju). Ja bih ti preporucila s obzirom da je stene, laganu platnenu ogrlicu i povodac, nista skupo posto ce prerasti ubrzo.Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites