Sign in to follow this  
sneki

svaka cast urednicima

Recommended Posts

svaka vam cast forum je ekstra i imate puno razumjevanja za sve.posebno da cestitam urednicima koji nesebicno odrzavaju ovaj forum.samo nastavite tako da nije vas nebi bilo ni ovoga foruma.puno pozdrava za urednike.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest mat.
fasciniran sam kavkaskim ovcarima i time koliko toga pise ovdje o puno rasa

:shock: :lol:

Gospo-dine/djo/djice 'mat' bilo bi lijepo pokazati malo orginalnosti pri postanju, posebice odabiru nicka!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa velikom pozornoscu kao gost pratim vas sajt svremena na vrijeme

te sam sada odlucio i da se aktivno ukljucim u rasprave koje su jako

profesionalne te vam zbog toga iskreno cestiitam.Inace sam zastupnik

firme Happy Dog i Trixie za BiH.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobar je ali uvek može bolje,voleo bih da u jednoj temi poslednji odgovor bude prvi a ne da prvo čitam šta je napisano 2006.god i tek posle 10 strana vidim šta je danas napisano.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stvarno svaka cast onome ko je stvorio ovaj forum i pozdrav svim urednicima!!!!Jedan od najboljih foruma ako ne i najbolji na BALKANU :mrgreen: :mrgreen: :!: :!: Svaka cast i samo tako nastavite :!: :!: Jos jednom POZDRAV :arrow: :P :wink: :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve pohvale za sajt, a posebno posetiocima koji svojim prilozima cine da sadrzaj bude ispunjen izuzetno korisnim i interesantnim informacijama!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primetih ovih dana da ce cesto na forumu mogu videti crvena slova " cenzura " a za nijma i objasnjenje. U prvi mah pomislio sam da je to sporadicna pojava ali sam se uverio da se to pocelo ucestalo pojavljivati. Prijatno sam iznenadjen. Da li je to neki novi moderator ili je mozda nekom starom doqrinfo%20(8).gif, pardon, dosadilo da cita gluposti, nije ni bitno. Bitno je da se svima stavi do znanja da ne moze svako da pise sta mu padne na pamet ili negde drugde :wink: vec da mora da pise vezano na temu.

Iskreno se nadam da je ovo samo pocetak i da ce se sa ovakvim postupcima nastaviti. Eto, konacno pohvala i od mene koji je na ovom forumu zaduzen da jede goinfo%20(8).gif, htedoh reci da kritikuje. Ne zanm sta mi je danas :mrgreen: :mrgreen:

Inace nekada sam kliktao i na icon_post_report.gif, pisao al' sam shvatio da taj znak pitanja slabo funkcionise i zakljucio da moderatorima ta vrsta pomoci nije potrebna. Ako modovi/mod nastavi ovako moze da ocekuje da ponovo pocnem sa pretiskanjem icon_post_report.gif.

:D :D :D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Duhovi se nisu jos smirili ali se smiruju :wink:

Mislim da ima efekta ovaj "novi" sistem rada i vec se promecuje napredak. Jos jednom cestitam i podrzavam. Ako se kandidujete imate moj glas :mrgreen:

da si postao samokritican.

Eto, konacno pohvala i od mene koji je na ovom forumu zaduzen da jede goinfo%20(8).gif, htedoh reci da kritikuje.

Ako se to odnosi na ovo, ja sam samokriticniji nego sto mozete zamisliti samo sto mi ponekad dosadi da kritikujem sebe pa predjem na druge ako mi daju povod :wink: A to sto ja ono jedem, ja to ne radim ko "ovi". Neee, ja to radim svesno i namerno a Boga mi i sa uzivanjem :mrgreen:

Najvaznija stvar je koji su motivi korisnika ovog foruma. Ja sam dosao da pomognem i da mi bude pomognuto, da naucim i da budem naucen. Zelim da ovaj forum bude bolji sto sam valjda i pokazao. Mozda nekad i ne uspem ali je bitno da se trudim.

Интернет форум је веб апликација за провођење дискусија између његових чланова. Још су познати од називима веб или интернет форуми, дискусиони форуми, дискусионе групе, bulleting boards, или једноставно форум. Термин форум може да се односи на целу заједницу или групу са специфичним интересовањем. Поруке у овим форумима су груписане према категоријама, темама или хронолошки.

Glavno je da postoji diskusija i rasprava a na prepirke i svadje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kad sam ugleda naziv teme tvoje ime kao ime osnivace za mene je u domenu naucne fantastike :wink: :mrgreen:

Opste je poznato da niko nevoli organe reda i mira ali ovaj forum je preplavljen

pozitivnim emocija prema moderatorima od strane vecitih prestupnika pravila(svih nas) :mrgreen:

al sam ga skrojio

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this