amiaca Report post Posted July 12, 2010 Heartily Donald Duck je danas postao tata na 6 prelepa steneta,to mu je bilo predzadnje parenje u Srbiju i posle toga je bilo jos jedno ali za sad se nista nezna,znace se tek 20.07.2010 kad bude kuja isla na ultrazvuk Quote Share this post Link to post Share on other sites
meraklija Report post Posted July 21, 2010 Moj Lucky;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
crazy_crys Report post Posted July 21, 2010 ovo je tema o rasi, nisu mali oglasi ni vlastita prezentacija -edit Petite Quote Share this post Link to post Share on other sites
STARI ZMAJ Report post Posted July 21, 2010 Hteo sam da pitam sta mislite o skroz belom jack russelu, jel to ok kako prolazi na izlozbama i sl Quote Share this post Link to post Share on other sites
STARI ZMAJ Report post Posted July 21, 2010 ta bela zenka je od ovog ch madjarskeloczy-bardi argosupisan jr 80035jrt Quote Share this post Link to post Share on other sites
amiaca Report post Posted July 22, 2010 Hteo sam da pitam sta mislite o skroz belom jack russelu, jel to ok kako prolazi na izlozbama i slpravilo kaze da nesme da predje 25% belina a da moze da ide i do 50%,cisto beli se cuvaju kao kucni ljubimci,desava se da kuja okoti cisto belo Quote Share this post Link to post Share on other sites
amiaca Report post Posted July 22, 2010 http://i930.photobucket.com/albums/ad144/crazy_crys_kennel/fem-1.jpghttp://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... fem2-1.jpghttp://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... rios-1.jpgpreslatki su,lepo napreduju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ismah Report post Posted July 22, 2010 I Djordje Balasevic ima Jack Russel-a. :wink:ima li ko sliku njegovog jack russel Quote Share this post Link to post Share on other sites
amiaca Report post Posted July 22, 2010 Heartily Donald Duckbecame JUNIOR WORLD WINNER Quote Share this post Link to post Share on other sites
meraklija Report post Posted July 22, 2010 Bravo!!!;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Napoleon I Bonaparta Report post Posted July 25, 2010 Ljudi pomagajte. Buraz mi se popeo na glavu, trazi Jack Russel terijera. Ima li u blizini Banja Luke (ili bilo gde u BIH) neka odgajivacnica? Znam da je retka rasa, on trazi kratkodlaki tip. Quote Share this post Link to post Share on other sites
amiaca Report post Posted July 26, 2010 evo jedne odgaivacnice Jack Russell Terrier kratkodlakih Quote Share this post Link to post Share on other sites
Napoleon I Bonaparta Report post Posted July 26, 2010 Hvala. Njemu je to daleko (iz Banja Luke je), ali kontaktirace ih danas. Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
crazy_crys Report post Posted July 28, 2010 edit Quote Share this post Link to post Share on other sites
crazy_crys Report post Posted July 28, 2010 edit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Achilies Report post Posted July 29, 2010 Od mene jedno malo glupo pitanje ali ipak neupucen sam u rasu! Da li JRT moze da se koristi za rovove i za lov...msm ono na jazavca, lisicu... itd..??! :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
amiaca Report post Posted July 29, 2010 Od mene jedno malo glupo pitanje ali ipak neupucen sam u rasu! Da li JRT moze da se koristi za rovove i za lov...msm ono na jazavca, lisicu... itd..??! :Dmoze,ima par ljudi u Srbiju koji jamare sa njima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Achilies Report post Posted July 29, 2010 I da li su jackovi ludi isto ili vise (msm valjda nikako ne moze manje) od NLT... i da li su takvi da ono kad zakucaju negde npr za ogradu za dasku, gumu i da se po sat vremena ne otkacinju... :mrgreen: :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
meraklija Report post Posted July 29, 2010 Po mom nekom skromnom saznanju,u zapadnoj Evropi,mislim da je Italija u pitanju,Jack Russell postaje sve omiljeniji jamar. Niži je od NLT,pa kažu da nema rupe u koju ne može da uđe,a za temperament se ne brini,to je ipak terijer. :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Achilies Report post Posted July 29, 2010 To mi je bitno jer razmisljam se izmedju NLT i jacka...Ali ipak nisam u finansijskoj situaciji da priustim sebi jacka...jedino ako nema neko da mi pokloni :) ...a za NLT mi je lako jer blizu mene covek ima odgaivacnicu i DZ bi uzeo... Pa neko ko je upucen mogao bi da mi kaze neke razlike u karakteru...itd..za sta je jedan dobar a drugi nije itd... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joe#21 Report post Posted August 5, 2010 To mi je bitno jer razmisljam se izmedju NLT i jacka...Ali ipak nisam u finansijskoj situaciji da priustim sebi jacka...jedino ako nema neko da mi pokloni :) ...a za NLT mi je lako jer blizu mene covek ima odgaivacnicu i DZ bi uzeo... Pa neko ko je upucen mogao bi da mi kaze neke razlike u karakteru...itd..za sta je jedan dobar a drugi nije itd...vidji ovako ja sam ima 3 nlt-a a sad imam jack russella - nlt je mnogo agresivniji (mozes naci izuzetke) zenke su mirnije imao sam 1 zenku i 2 muzijaka... posto si se ocigledno opredijelio za njemca uzmi zenku.... ako uzmes nlt-a u blizini kuce nece biti zivotinjskog svijeta koji daje znakove zivota. :lol: pogotovo ne macaka... vazna stvar ako kupis njemackog terijera ne smijes emotivno da se vezes jer "danas ga ima sjutra ga nema" jbg... previse su ludi. moras da znas da moras da ga vodis u lov ako nisi lovac ne treba ti nlt... nzm snadji se i kupi jacka... jack russell je lik znaci nije agresivan kao nlt ali ipak ima terijerskih gena :) :) :) ja sam mog jrt-a uzeo u bg, a ja sam iz cg. Uzeo sam ga u odgajivacnici heartily. Sve najbolje mogu da kazem o nemanji kao odgajivacu i heartily kao odgajivacnici kvalitet je sooper.. on ima ostrodlake.... JOS JEDNOM NE UZIMAJ NLT-a AKO NECES U LOV DA GA VODIS, AKO GA UZMES NE VEZUJ SE.... pozzz sve naj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Achilies Report post Posted August 6, 2010 Odlucio sam se vec za nlt...Za mesec dana stize malisan...Uzecu najverovatnije kratkodlakog...dal je zenka ili muzjak videcu...A za lov nema brige jer zivim pored vojne kasarne..a cim prodjes kasarnu prostranstvo prelepog vucaka :) jame koliko hoces...ortak mi je imao 2 nlt tako za negu u dresuru sam osiguran...meni ljudi kazu da je bolje kad ima vecu bradicu...a meni se to bas ne svidja...i voleo bih da izbegnem nekog koji nije ostar... hvala puno! BRATE! :D :mrgreen: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joe#21 Report post Posted August 6, 2010 sva 3 koja sam ja imao su bila vrh kerovi znaci brada veca kockasta vugla..itd.. ali su bili DJAVOLI :twisted: :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites
crazy_crys Report post Posted August 12, 2010 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragan Bar Report post Posted August 12, 2010 http://www.artinfo.ba/ba/vijesti/pregle ... -lijecnika Quote Share this post Link to post Share on other sites