sophy Report post Posted October 24, 2011 no, ko kumuje??? A ko drugi nego rođeni vlasnik? Iskustvo mi kaže da bez obzira na "zvanično " ime, uvek se potkrade neko drugo, nezvanično...Ko kod mene Cicika i Cicko...šta ću kada odbijaju da se odazovu na bilo koje drugo... Praktično, dreknem "Di si Cicko, Cickana" i svi uredno dotrče odmah i iz svih krajeva dvorišta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 24, 2011 no, ko kumuje??? A ko drugi nego rođeni vlasnik? Iskustvo mi kaže da bez obzira na "zvanično " ime, uvek se potkrade neko drugo, nezvanično...Ko kod mene Cicika i Cicko...šta ću kada odbijaju da se odazovu na bilo koje drugo... Praktično, dreknem "Di si Cicko, Cickana" i svi uredno dotrče odmah i iz svih krajeva dvorišta...Sophy.... treba čitati i izmedju redova Nije bitno ime, bitno je širiti pozitivnost, a kumstvo je nezamenljivo... što znači novo poznantsvo, novo prijateljstvo, novu bliskost i privrženost sad se malo osećam glupo i suviše matorim.... jer sam hteo da podstakem nešto što je nekad bilo sasvim normalno... a danas je normalno proći pored komšije i ne javiti mu se..... oprostite, nisam hteo nikog da uvredim.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sophy Report post Posted October 24, 2011 Sophy.... treba čitati i izmedju redova Nije bitno ime, bitno je širiti pozitivnost, a kumstvo je nezamenljivo... NIko ne spori, BK je pozitivan sam po sebi, mnogo drugara i lepih druženja se rađa svakog dana... Ne treba biti preosetljiv.Ipak, kumstvo i taj prelepi obavezujući i odgovoran "posao" vezujem isključivo za ljude ...Čekamo da čujemo kako će se "mjau-mjau" zvati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 24, 2011 Zdravo! Mjau-mjau je sada Mina. Mama kaže da je super Dotrče odmah na "muc muc" ili kada čuje granule u kutiji Wai ne zna za Minu na drvo i je poskušao Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted October 24, 2011 MINA !!! Preleepooo Nema veze svi smo "kumovi" bar smo se trudili , neka nam Mina živi dugo i srećno voljena u porodici koja ceni životinje .arpades neverujem da si "matoriji" od mene i tačno je da se danas ne cene neke vrednosti od pre ali ovde nas ima puno za druženje i baš dobrih ljudi na ovom forumu. To je moje lično iskustvo i mišljenje i nema veze ko ima koliko godina...imam dva preslatka drugara od 14 i 16 godina i još mnogo po godinama između na skali do mog broja i svi su OK dobri i vredni ljudi. Budi nam i ti član ovog kluba "POZITIVNIH" Quote Share this post Link to post Share on other sites
SaleB Report post Posted October 24, 2011 Majo mislim da imate isto godina Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 24, 2011 Zdravo LeoIII Maja, ti se sviđa? Odlično Arpades, mi smo mladi Razumemo se, nadam se... Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 24, 2011 ma ok, mislim da me niste razumeli, nisam ja negativan, niti sam želeo unositi neku negativnost.Mina je prelepo ime. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 24, 2011 Ja nisam videla ništa negativno Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted October 25, 2011 ma ok, mislim da me niste razumeli, nisam ja negativan, niti sam želeo unositi neku negativnost.Mina je prelepo ime. Jooooj... ma kakva negativnost, ja te pozvah da se družiš sa nama ... "SMO" te razumeli !!!Kod nas si uvek dobrodošao . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 25, 2011 Šta da radim? Wai ima "podrgnjen" nos. Crven, malo krvav. Ne znam šta je radio . Če biti još crn? Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted October 25, 2011 Misliš ogreban...povredio nos?Trebalo bi da se to sve lepo sanira tj. zaraste i da bude crn. Ipak ti to prati . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mina Report post Posted October 25, 2011 Bas je lepo ime od mace Sto se tice nosica, mislim da je najbolje da odes do veterinara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 26, 2011 Da, da ogreban. Nije ozbiljno, nije za veterinara. Ne želim, da se inficira (imam dezinfekciju) ... ili da ostane pink boje Mina soimenjakinja Lepo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sophy Report post Posted October 26, 2011 Pink boja bi ostala samo ako bi se formirao ožiljak, a to može samo ako je rana duboka i široka. Ovako, neće biti ništa.Super ime za macu. Moja je i zvanično Ava Cicika Treća Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 26, 2011 Moja je i zvanično Ava Cicika Treća Quote Share this post Link to post Share on other sites
sophy Report post Posted October 26, 2011 He, he, he... Imam tri ženske mace, Milicu Ciciku Prvu, Jucu Ciciku Drugu i Avu Ciciku Treću... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luthiena Report post Posted October 26, 2011 Wai je verovatno kopao nesto pa unakazio nosic, trebalo bi da bude ok, kad zaraste vratice se crna boja. macka je kriminalac mali hehehehe kakav opasan pogled ima Inanna od kojih je pasa Wai? napisala si ti to negde ranije ali sam zaboravila. ima prelepu glavu i izraz! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 26, 2011 Hvala http://www.balkankinology.net/pricaonica/viewtopic.php?f=40&t=27775&start=300 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luthiena Report post Posted October 26, 2011 a znam njegovu mamu, jedna od mojih omiljenih zutih kuja. a i tata je bas zgodan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 26, 2011 a znam njegovu mamu, jedna od mojih omiljenih zutih kuja. a i tata je bas zgodan Tata "WT Hauho, S.Northern Frost ALO 2 (second prize in beginners class)! We are very pleased, we got all dummies in his first working test!! " Dobar je on Mama je super, uvek prijatelska, srečna, lepa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wlada Report post Posted October 26, 2011 Mina je bas lepo ime za macu A za taj nemirni nosic bice sve uredu, ljubis i prodje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 31, 2011 Danas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted October 31, 2011 Baš romantična šetnjica .Kako Mina? Da li su počeli da se slažu ili "ratuju" ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 31, 2011 Bilo je sjajno vreme. Bili na Bledu...Blejski vintgar Razumeta se Quote Share this post Link to post Share on other sites