arpades Report post Posted October 19, 2011 lep je bio Max, baš je bio mačorčina ali ipak mislim da je ON bio jedistven, a da je malena maca isto jedistvena na svoj način....Ja nisam za to da se poistovećujemo, odnosno da naše sadašnje ljubimce uporedjujemo sa našim bivšim dragim ljubimcima... svi su oni kao i mi ličnosti za sebe Imaš pravo Zato imam sad žutega labradora, Teo je bio crn. Da nema sličnosti. Ava = detergent hehehe, a ja sam imao Loru žutu labradorku, a sad imam Dollores (Doli) crnu Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted October 19, 2011 Kada sam dobila sijamca Maxa,videla si ga na Kvininoj temi mislili smo da je "ona" pa sam maci dala ime Šiva po indijskom božanstvu...naravno kad je vet rekao: " Ma menjaj ime breee...biće to mačor i po!!!" joooj morali promeniti .Wladu "zapljuni" na njegovoj temi biće mu milo ... i on ima prelepog mačka i mačiće Hera...Afrodita, Gea ... ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 19, 2011 Tako smo mislili za zeca...deda je rekao da je dečak ali je kasnije imao male zece Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted October 19, 2011 Tako smo mislili za zeca...deda je rekao da je dečak ali je kasnije imao male zece Imala sam papagaja Nimfu prelepu, sivu ... zvao se Lori ! Lori naš veeliki muškarac je posle godinu dana sneo jaje i postao Lorica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 19, 2011 Tako smo mislili za zeca...deda je rekao da je dečak ali je kasnije imao male zece Imala sam papagaja Nimfu prelepu, sivu ... zvao se Lori ! Lori naš veeliki muškarac je posle godinu dana sneo jaje i postao Lorica Quote Share this post Link to post Share on other sites
sophy Report post Posted October 19, 2011 Ava = detergent Ima Ava i Ava. ..Mislila sam na ovu Avu (Garner)Glamurozna, zar ne Kad pogledaš malo bolje, maca i Ava imaju mnogo toga zajedničkog Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted October 19, 2011 Glamurozna, zar ne Kad pogledaš malo bolje, maca i Ava imaju mnogo toga zajedničkog Sofke da ti kažem i meni je prvo ta tvoja Ava pala na pamet, glamur, gracioznost...pogled Quote Share this post Link to post Share on other sites
sophy Report post Posted October 19, 2011 Sofke da ti kažem i meni je prvo ta tvoja Ava pala na pamet, glamur, gracioznost...pogled Jes, nama ova nekada prelepa i živa Ava, a nekome na pameti deterdžent... Osećam se tako matoro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 19, 2011 Znam za Avu Gardner Ali imam detergent kod kuče i ... Malo šale je bilo...Ava je lepo ime, danas ču da odlučim Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted October 19, 2011 Sofke da ti kažem i meni je prvo ta tvoja Ava pala na pamet, glamur, gracioznost...pogled Jes, nama ova nekada prelepa i živa Ava, a nekome na pameti deterdžent... Osećam se tako matoro Jel smo nas dve tu negde sa godinama ? ...šapni mi Šta kažeš na ovo ?Pa onda ime junakinje iz filma tj. predstave "Mačka na usijanom limenom krovu" Megi ili Lizi po glumici Liz Tejlor ???Hajde V oglasi se... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sophy Report post Posted October 19, 2011 Jel smo nas dve tu negde sa godinama ? ...šapni mi Pa sad...škakljivo pitanje. Znam da smo Diana i ja tu negde po godinama, pa sad mislim i da smo ondak i nas dve tu negde Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted October 19, 2011 Pa sad...škakljivo pitanje. Znam da smo Diana i ja tu negde po godinama, pa sad mislim i da smo ondak i nas dve tu negde Mislim da sam od Di starija 2 ili 3 godine ?Znači imam "trideset" godina Ti...? u plusu ili minusu...??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 19, 2011 Niste stari ja sam u minus Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 19, 2011 kraljica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 19, 2011 kraljica Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 19, 2011 kraljica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 20, 2011 A pio si? OK Mislim, da bo Mina Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 20, 2011 Mina? pa na tebi je da dolučiš... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 20, 2011 Šta misliš? Mina = Hermina, Vilhelmina (ljubav)http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Mina Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 20, 2011 Pa ok, ali ona meni više liči na neku gracioznu, narcisoidnu osobu, koja daje do sebe. Zato mislim da joj neko jače ime bolje stoji. Ne deluje mi kao nevinašce .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sophy Report post Posted October 20, 2011 Ovde imaš čitavu bazu prelepih imena za mace Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 20, 2011 SNEG!!! "mjau-mjau" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wlada Report post Posted October 20, 2011 eee sneg super , obozavam sneznu belinu Megilepo je to ime , sto rece Maja. ajde pozuri sa imenom , porasce i ostace samo MAU Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 24, 2011 no, ko kumuje??? Quote Share this post Link to post Share on other sites