Inanna Report post Posted October 18, 2011 Pozdrav To je Wai...6,5 nedelja, još u ČeškojOtacMamaPrvi dan u Sloveniji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 18, 2011 Prvi put u vodiPrvi aportPortret Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 18, 2011 Maline (4 mj)Pool partyGdje su zubi?Aport 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 18, 2011 Prvič na moru7m8m (oktobar 2011) Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 18, 2011 šta reći... slike su ti kao prave razglednice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 18, 2011 Hvala Trudim se, model nije nikad miran Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted October 18, 2011 Buuu... našli smo vas...jeeeee.... Pozdrav društvu na konačno otvorenoj temi...hm, malo kasniš .Wai je presladak kao i uvek. Znaš da ga posmatram od početka i nisam pogrešila, raste u predivnog laba .Od sad vas pratimo i radujemo se novim slikama i budućim uspesima ovog lepotana.Veeeeliki poooljubac i zagrljaj od mene i miss Kvinele !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 18, 2011 Hvala, Maja I Kvini je predivna Da, kasnim, skoro 9 meseci ima Wai. Puberteta je tu I dobio je "sestricu" - mačko. Još bez imena Imate ideje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 18, 2011 pa mene podseća na Mrguda iz Štrumpfova Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 18, 2011 ne znam kako bi to glasilo u ženskom rodu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wlada Report post Posted October 18, 2011 pozzse vam lahko priključim?Wai je lep pas, primerak svoje vrste, a mace je preslatko .kje zivite u Sloveniji.lose pisem ali bolje razumem , neko vreme sam ziveo u mariboru , pozz Vlada.i rona.ocekujemo jos slicica. a za ime --Mau-- Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted October 18, 2011 Bleki ???Setiću se još nečega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 18, 2011 pa mene podseća na Mrguda iz Štrumpfova Wlada: i tako ja srpski Nadam se da me razumete, pišem loše, razumem uskoro sve, za ostalu je to Google translate Živimo u blizini Ljubljane, u kuči, imamo veliko prostora...Šta si počeo u Mariboru?Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wlada Report post Posted October 18, 2011 radio sam neko vreme.ziveo sam u centru kod crvene crkve.ne brini ja te razumem sve Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 18, 2011 Hmm, Bleki...imali smo jednog Blekija kad sam bila mala Lili? Maxi?Wlada: je ovo tvoj pas na sličici - Rona? Imate temu? Mrguda = Zmrda (slovenačko) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wlada Report post Posted October 18, 2011 viewtopic.php?f=71&t=29083evo nas , tukaj smo Quote Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted October 18, 2011 Moje mace se zovu Kity, Tipy, komšinicine su Luna i Beba... kod drugarice je Mica... Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 19, 2011 Maca je predivna... ima nešto u njenim očima, što je izdvaja iz običnosti , ima da mota mačore... Zato mislim da ova već "narodna" imena ne priliče njoj... možda više odgovara Kleopatra, ili neka skraćena verzija Klea?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 19, 2011 Kleo Mama kaže Maxi, jer smo imali ranije Max-a (moškog) i bio je isti. Poseban Wlada: Rona je lepa Quote Share this post Link to post Share on other sites
sophy Report post Posted October 19, 2011 Kleo Mama kaže Maxi, jer smo imali ranije Max-a (moškog) i bio je isti. Poseban Wlada: Rona je lepa Mene neodoljivo asocira na Avu...glamurozna Pa, mislim, Wai i Ava Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 19, 2011 Kleo Mama kaže Maxi, jer smo imali ranije Max-a (moškog) i bio je isti. Poseban ipak glasam zaWai & Klea Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 19, 2011 Wai & AvaWai & Kleo Lepe kombinacije A to je bio Max Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 19, 2011 Wai na moru - 15. & 16.10.2011Mraz i vetar...idealan za surfere Quote Share this post Link to post Share on other sites
arpades Report post Posted October 19, 2011 lep je bio Max, baš je bio mačorčina ali ipak mislim da je ON bio jedistven, a da je malena maca isto jedistvena na svoj način....Ja nisam za to da se poistovećujemo, odnosno da naše sadašnje ljubimce uporedjujemo sa našim bivšim dragim ljubimcima... svi su oni kao i mi ličnosti za sebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inanna Report post Posted October 19, 2011 lep je bio Max, baš je bio mačorčina ali ipak mislim da je ON bio jedistven, a da je malena maca isto jedistvena na svoj način....Ja nisam za to da se poistovećujemo, odnosno da naše sadašnje ljubimce uporedjujemo sa našim bivšim dragim ljubimcima... svi su oni kao i mi ličnosti za sebe Imaš pravo Zato imam sad žutega labradora, Teo je bio crn. Da nema sličnosti. Ava = detergent Quote Share this post Link to post Share on other sites