vinko Report post Posted June 7, 2011 Pa ispravice ga ,sad kad si mi rekao.Evo grci malo treniraju svoje peseke,ima Malinoa,i Njemackog Ovcara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petite Report post Posted June 7, 2011 Ma i ja postujem svaciji izbor na koji nacin zeli raditi s psom.IPo,Francuski,Belgijski,Ruski Ring,K9,.bocadura 10 ,Saharov.Ja ne volim prestabilne pse i ne volim da on prati nekog kad netko dođe u dvoriste,nego volim da ga ne primi u dvoriste,da je bucan.Hebiga svatko ima svoje.Evo prijatelj mi je slozio novu stranicu,stavili smo i mace Quote Share this post Link to post Share on other sites
vinko Report post Posted June 7, 2011 Petite,u mom selu ljudi drze pse po danu sa strane ili iza kuce,kad se spusta vece psi su ispred kuce do ujutro ,oduvjek je to dobro funcioniralo.Gradski psi ne moraju niti posebno najavljivati strance,to je cak zakonom zabranjeno,dok s druge strane lopov moze krasti pa bi ga ne ometati u njegovom poslu.U jednoj knjizi koja se zove Saharov psi cuvari se dijele u dvije skupine,pas strazar koji laje dize buku,i pas cuvar koji doceka nepozvanog gosta i cutke ga ujede.O tome bi se dalo puno pricati.Pa sad kako kom drago.Pozdrav tebi i ekipi na temi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vinko Report post Posted June 7, 2011 Petite,Jednom si mi rekla na temi Bandog ,da ja ponekad zaboravim da su psi samo kucni psi a ne psi iz sume.Imala si pravo,ponekad se malo pogubim,sta se moze,ipak su to godine krive. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niger lupus Report post Posted June 10, 2011 Malo smo se zezali Quote Share this post Link to post Share on other sites
Srecko034 Report post Posted June 10, 2011 Pozdrav svima!Nov sam u rasi, pa me zanima komentar eksterijera ove 12-omesecne zenke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andryana Report post Posted June 10, 2011 Nije nas davno bilo: http://www.youtube.com/watch?v=xS93hXfLwB4Lav sa Balkana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niger lupus Report post Posted June 10, 2011 Nocna akcija,nema spavanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan. Report post Posted June 12, 2011 Pozdrav svima,Novi sam na forumu, ali ne i u odgoju, tako da se nadam da cemo se lepo druziti i razmenjivati misljenja i neistomisljenja.EDIT Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chipa Report post Posted June 14, 2011 Eli Mayki had a strong, full grip. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petite Report post Posted June 16, 2011 CAC Prijedor 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DONA MALINOIS Report post Posted June 17, 2011 Petite hvala za slike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petite Report post Posted June 17, 2011 Ove je Bozo radio, ja imam samo snimke Zao mi sto nisam i ja svoju kaFenu zivotinju povela, da i njega malo pustim, atraktivan je dosta. Da sam znala da cete doci, povela bih ga, iako ga nisam izlagala.Kujica mi je super ....ja volim dinamitne kuje,a ova je bas ono sto se meni svidja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vinko Report post Posted June 18, 2011 Legende Malinoisa,sve su cesce u Mexicu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vinko Report post Posted June 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yajaoh93VyAhttp://www.youtube.com/watch?v=VDxqy3zQIWwPoslusnost u sumi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vinko Report post Posted June 20, 2011 Dobar danima li netko web stranicu od solde iz Srbije,cuo sam da ima super pse koje prodaje policiji,pa da malo vidim kako rade,kako cuvaju.?Hvala unapred. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vinko Report post Posted June 20, 2011 Nasao sam sam,evo pikaz pasa cuvara??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andryana Report post Posted June 20, 2011 Dobar danima li netko web stranicu od solde iz Srbije,cuo sam da ima super pse koje prodaje policiji,pa da malo vidim kako rade,kako cuvaju.?Hvala unapred.Mislis na Sodu iz Uzica??? Ima sajt: Smoke on The Water, potrazi na netu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vinko Report post Posted June 21, 2011 Imam njegovu stranicu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Locator Report post Posted June 21, 2011 ja kad gledam ova dva psa cuvara vidim dva psa koji laju na stap i kad su ga se dohvatili mozes im ivneti celo skladiste a da im se baci koska verovatno bi se dali i maziti malinoa je najjacipozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alfa Psi Report post Posted June 21, 2011 Treba mi savet stručnjaka!! Pomozite! Želeo bi da nabavim sebi belgijskog ovčara terviren, ali nisam siguran koliko je to pametno pošto vladam samo osnovama dresure a ne želim da prepuštam to drugima! Ne očekujem da moj budući pas ide na takmičenja ili nešto slično već me samo interesuje da li to što bi imao samo osnovnu dresuru može da utiče na bilo koji način loše na njega! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alfa Psi Report post Posted June 21, 2011 Ujedno molim da ako neko ima na raspolaganju štene da mi se javi privatnom porukom Quote Share this post Link to post Share on other sites