Chastrno Report post Posted March 30, 2011 17.aprila 2011.godine u Obrenovcu će se održati CACIT ptičatra.Tereni bogati jarebicama i fazanskom divljači. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlada obrenovac Report post Posted March 30, 2011 Stepo dobrodosao na forum i hvala na inforaciji. Doci cu da posmatram i navijam za tebe, pošto nema konja za trku trenutno (rofl) (rofl) pozzz. Kada cemo na trening :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chastrno Report post Posted March 30, 2011 Treninzi su svaki dan ujutru, u podne i uveče. Moraš da nadoknadiš propušteno :grin: (nod) (tease) Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlada obrenovac Report post Posted March 30, 2011 Dobro profo kako vi kažete, razumem i nije mi teško :wink: (y) (rofl) Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlada obrenovac Report post Posted March 30, 2011 Profa i ucenik :wink: :!: Nas dva ko jedan dobar (rofl) (rofl) (rofl) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chastrno Report post Posted March 30, 2011 skinucu te sa foruma. sutra trcis 3 petlje za kaznu Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlada obrenovac Report post Posted March 30, 2011 Sta ako okrenem kontra petlju ili napravim prezno stajanje (whew) ,izgleda da mi ne gine struja (police) Quote Share this post Link to post Share on other sites
misa015 Report post Posted March 30, 2011 Ako ti je ovo profesor onda se spremaj u najboljem slucaju za avgust{ako neponavljas pre toga} Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chastrno Report post Posted March 30, 2011 taman posla da mu je to ucitelj (party) (smoke) decko dolazi u dublje da se potkuje (clap) (n) :shock: Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlada obrenovac Report post Posted March 31, 2011 Ako ti je ovo profesor onda se spremaj u najboljem slucaju za avgust{ako neponavljas pre toga}Pozdrav Miso (handshake) . To se Stepa i ja zezamo zato sto treniramo povremeno zajedno pa ga ja zovem profa. Inace ja njegovo znanje i uspehe veoma cenim. :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chastrno Report post Posted March 31, 2011 Vlado, hvala na komentaru. Misa se, takodje zeza i on je dobronameran. :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlada obrenovac Report post Posted March 31, 2011 Pa normalno Milance znam da se Misa sali;-) nadam se da ces zaboraviti one tri petlje do ujutru:-) (rofl) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dukovic Report post Posted March 31, 2011 Pozdrav za Obrenovcane (clap) Evo javljam se i ja da naucim nestoVidimo se 17.aprila, inace vec smo se vidjali na glinenim golubovima.... 8) Quote Share this post Link to post Share on other sites
misa015 Report post Posted March 31, 2011 Pozdrav za Obrenovcane (clap) Evo javljam se i ja da naucim nestoVidimo se 17.aprila, inace vec smo se vidjali na glinenim golubovima.... 8)Naravno da Obrenovac nepropustam.Vlado nebrini nista Stepa je moj prijatelj.Ako se ovo za glinene golubove odnosilo na mene,zamolio bih te da me podsetis gde smo pucali Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlada obrenovac Report post Posted April 1, 2011 misa015 :arrow: nadam se da cemo se upoznati na utakmici doci cu da posmatram Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chastrno Report post Posted April 1, 2011 termin za utakmicu u Obrenovcu je promenjen. 10. aprila u Zveckoj u domu kulture. skup takmicara u 7:30. ovo za glinene golubove se verovatno odnosi na mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chastrno Report post Posted April 1, 2011 dukovic :arrow: utakmica u obrenovcu je 10. poz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chastrno Report post Posted April 1, 2011 misa015 :arrow: nemoj propustiti obrenovac. jutros smo imali jako dobar trening (dosta jarebica) iako je bilo tesko vreme (bez vetra) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane ekser Report post Posted April 14, 2011 SKUPŠTINA KLUBA NKD PTIČARA KURZHAAR “FERMA iz Nove Pazovebiće održana u nedelju, 17.4.2011. godine, sa početkom u 18.oo u Lovačkom domu u Inđiji,Po završetku radnog dela po utvrđenom dnevnom redu, biće organizovana večera uz piće za stare i novopridošle članove.Pred početak skupštine, vršiće se upis i prijem novih članova, kao i plaćanje članarine za 2011. za sve članove.I za 2011. godinu, cena je nepromenjena i iznosi 500 dinara.Radi bolje organizacije i da bi znali koliko ljudi će doći na skupštinu, molimo da Vaš dolazak najavite sekretaru kluba Ljepoja Dragomiru na telefon 064/11-89-428Sve ostale informacije možete pogledati na sajtu kluba Quote Share this post Link to post Share on other sites