Sign in to follow this  
shljucka

izlozbeni povodac

Recommended Posts

ja danas idem u PET CENTAR pa ću pogledati... ali svuda u gradu je isti problem.... čas ih ima u svim bojama i veličinama, čas ih gotovo nema uopšte. Crni povodac je po meni idealna univerzalna zamena... posebno mi se sviđa kako stoji na svetlim psima. Ja na krem Chow-a, recimo isključivo stavljam crni povodac, jer tako deluje daleko elegantnije. Doduše, u punoj dlaci na nmojim psima se povodac ni ne vidi, što nije slučaj sa kratkodlakim rasama, to je tačno... i može vizuelno da remeti opšti izgled, da prividno "skrati" vrat... i sl... Ali vredi probati.

Mada, jedno vreme, pak, crnih povodaca nije bilo nigde u gradu.... tako je to kod nas, što bi babe rekle "naludo kiša, naludo suša". :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

U pet centru imaju crni i nasao sam ga na jos nekim mestima,ali krem NIGDE...a da u pet centru imaju neki povodac krem boje ali je kao pertla,nema granicnik,dosta lose izgleda...

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa ako ti je mnogo hitno, probaj da kontaktiraš člana foruma pod imenom monaline DANAS! Mislim da ide za koji dan u Sloveniju, pa ako može da potraži tamo. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni treba neka od ovih ogrlica i ovakav povodac.Od koze.Zna li neko gde mogu da porucim ili kazem nekom da mi kupi ako ima u Beogradu?Povodac duzine do oko 80cm

ogrlica.jpg

povodac.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this