SnowPatrol

American Pit Bull Terrier - 10. deo

Recommended Posts

Pozdrav svim ljubiteljima Pitova sa Rancha Legendarnog Floyd Boudreauxa. Iz Lousiane. Uskoro dovodim leglo jako poznatog psa. Detalji kad se vratim kuci. Nadam se da oni koji se kuze u Rasu, da znaju ko je taj Covek.?

Stavio bi slike sada , ali covek nece da stavljam. Politika u Americi je takva. Covek ima razloga dobre za to. Sve se prati.

Ovde je mnogo toplo i ne pomaze ni hlad. +35 je u hladu. Sta da vam dalje pricam.

Veliki pozdrav istinskim ljubiteljima ove plemenite rase.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sale odlican je Kan...

hvala brate!!!ma odlican je od kako je kuja u teranju, nista ne jede samo skace... spustio se na 23-24kg znas kakav je.... haos samo se dodvorava

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pozdrav svim ljubiteljima Pitova sa Rancha Legendarnog Floyd Boudreauxa. Iz Lousiane. Uskoro dovodim leglo jako poznatog psa. Detalji kad se vratim kuci. Nadam se da oni koji se kuze u Rasu, da znaju ko je taj Covek.?

Stavio bi slike sada , ali covek nece da stavljam. Politika u Americi je takva. Covek ima razloga dobre za to. Sve se prati.

Ovde je mnogo toplo i ne pomaze ni hlad. +35 je u hladu. Sta da vam dalje pricam.

Veliki pozdrav istinskim ljubiteljima ove plemenite rase.

buraz,zao mi je da te obavestim ali ti si preminuo! da,da... nalazis se u zagrebnom zivotu. floyd je preminuo 17 februara a svi njegovi psi su uspavani kada je uhvacen u "akciji" zajedno sa sinom. ne sumnjam ja da on ima dobre razloge za to,ali nije kriva politika u americi nego na "onom" svetu :D

oni koji se kuze u rasu bi trebalo znati ko je taj covek ali isto i malo infa o njemu a to je da je legenda preminula... :lol:

kod koga si ti na rancu ja zaista ne znam,ali se samo molim da nisi kod njega :lol: hahahahaha... e i nasmejao sam se dobro...

za ostale korisnike,moderator je proverio ip adreasu od korisnika srcanost i on je iz hrvatske ,a ne amerike...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pozdrav svim ljubiteljima Pitova sa Rancha Legendarnog Floyd Boudreauxa. Iz Lousiane. Uskoro dovodim leglo jako poznatog psa. Detalji kad se vratim kuci. Nadam se da oni koji se kuze u Rasu, da znaju ko je taj Covek.?

Stavio bi slike sada , ali covek nece da stavljam. Politika u Americi je takva. Covek ima razloga dobre za to. Sve se prati.

Ovde je mnogo toplo i ne pomaze ni hlad. +35 je u hladu. Sta da vam dalje pricam.

Veliki pozdrav istinskim ljubiteljima ove plemenite rase.

buraz,zao mi je da te obavestim ali ti si preminuo! da,da... nalazis se u zagrebnom zivotu. floyd je preminuo 17 februara a svi njegovi psi su uspavani kada je uhvacen u "akciji" zajedno sa sinom. ne sumnjam ja da on ima dobre razloge za to,ali nije kriva politika u americi nego na "onom" svetu :D

oni koji se kuze u rasu bi trebalo znati ko je taj covek ali isto i malo infa o njemu a to je da je legenda preminula... :lol:

kod koga si ti na rancu ja zaista ne znam,ali se samo molim da nisi kod njega :lol: hahahahaha... e i nasmejao sam se dobro...

za ostale korisnike,moderator je proverio ip adreasu od korisnika srcanost i on je iz hrvatske ,a ne amerike...

Ha ha ha Basted :!: Bravo za post :!: Ja sam to pokusao da kazem jos prosli put kad je "srcanost" pisao po forumu ali sam nekako ostao nedorecen :!: Zbog nekih postova je popio ban pa onda me vise nije bilo ni briga :!: Nisam bio 100% siguran da je Mr. Floyd Boudreaux preminuo pa zato nisam ni hteo da spominjem. Tu informacju sam cuo od jednog prijatelja, ali nekako sam svaki put zaboravljao tu informaciju da proverim na netu :? :!:

Evo i zvanicne potvrde: http://www.tributes.com/show/Floyd-Boudreaux-87874954

PS: Jos jednom svaka cast za post, i veoma mi je drago sto je gr ch king pokazao ljudima na forumu ko sve i kako moze da pise po njemu i da neki ljudi uprkos tome sta oni pisali o Pitu nemora uvek biti tacno :wink: :!:

POZZZ :!:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha ha ha Basted :!: Bravo za post :!:

PS: Jos jednom svaka cast za post, i veoma mi je drago sto je gr ch king pokazao ljudima na forumu ko sve i kako moze da pise po njemu i da neki ljudi uprkos tome sta oni pisali o Pitu nemora uvek biti tacno :wink: :!:

POZZZ :!:

hvala buraz... ti i ja nikako da se nadjemo u ns i ispricamo malo uzivo :wink:

a ti srdjo (etaoin), nisam ja taj koji smrce biber. hvala bogu pa sam ti na vreme rekao sta smrces inace bi... i kad ti dodjem u bg nadrljao si,a od one jece sto sam rekao da ti je dovodim nema nista :lol:

pozz za oba moja prijatelja :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
King je djuvegija kakvog bi svaka majka pozelela :mrgreen:

zasto onda moja govori da sam propali abortus i nesposoban za nista svaki dan? ako ijedna majka misli bolje o meni,reci te i selim se odmah :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha ha ha Basted :!: Bravo za post :!:

PS: Jos jednom svaka cast za post, i veoma mi je drago sto je gr ch king pokazao ljudima na forumu ko sve i kako moze da pise po njemu i da neki ljudi uprkos tome sta oni pisali o Pitu nemora uvek biti tacno :wink: :!:

POZZZ :!:

hvala buraz... ti i ja nikako da se nadjemo u ns i ispricamo malo uzivo :wink:

a ti srdjo (etaoin), nisam ja taj koji smrce biber. hvala bogu pa sam ti na vreme rekao sta smrces inace bi... i kad ti dodjem u bg nadrljao si,a od one jece sto sam rekao da ti je dovodim nema nista :lol:

pozz za oba moja prijatelja :wink:

Nema na cemu :!: Da jbt. tebra nikako da se navatamo, ajd pusti na pp poruku sta i kako, pa ce mo se dogovoriti :wink: :!:

POZZZ :!:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aj napravimo okupljanje neko... Skupimo se u Beogradu :) .... povedemo dzukce , neka vrsta parade a ne izlozbe :))) Sednemo u centar da vide ljudi da nisu svi divljaci :D Kako vam se cini ideja... znam da ih je bilo, ali ajde nesto stvarno :) Neki vikend po mogucnosti.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aj napravimo okupljanje neko... Skupimo se u Beogradu :) .... povedemo dzukce , neka vrsta parade a ne izlozbe :))) Sednemo u centar da vide ljudi da nisu svi divljaci :D Kako vam se cini ideja... znam da ih je bilo, ali ajde nesto stvarno :) Neki vikend po mogucnosti.....

pa se desi da se neciji malo otpusti sa lanca i capi onog drugog :lol:

salim se... mogli bi se naci jednom zaista,odemo na pice itd... jedino me malo strah os srdje/etaoina. cuo sam da je on silovatelj. jeste li zapitali ikad zasto njegovi psi imaju tuzne oci? :roll: :lol: :lol: :lol:

cuvajte pse dok je srdja u blizini :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

dali pas moze da poludi ako je zatvoren u neku prostoriju 48 sati bez hrane...prostorija je malo veca i ima prozore,znaci ima i svjetlosti... :? :roll: :? :roll: :| :? :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites
dali pas moze da poludi ako je zatvoren u neku prostoriju 48 sati bez hrane...prostorija je malo veca i ima prozore,znaci ima i svjetlosti...

:shock: :shock:

Nemoj ostavljati psa samog. Pokloni ga nekom drugom ako ti roditelji ne dozvoljavju imati psa. Jos si mlad, bit ce vremena za tebe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja mislim da pit moze dosta dugo da izdrzi. Prvo to je izuzetno stabilan pas psihicki i sigurno mozes da ga ostavis i mesec dana u nekoj podrumcini. Bez hrane sigurno moze mesecak dana a bez vode sigurno 15 tak. Prozori mu ne trebaju jer ne ume da ih otvori a svetlost mu ne treba jer ne vrsi fotosintezu. Jedino sto mi se ne svidja kod pitova je to da ne mogu dugo da izdrze bez vazduha. Ako ne dise 3-5 minuta ukoci se trajno, tako da treba vlasnik da se trudi da pitu obezbedi 10-30 udisaja u minuti da se nebi ukocio. To je sve! Jako jednostavan za odrzavanje.

Pozdrav od mene.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bio sam danas kod di kanija i video sam astora! dobro sam se ispricao sa di kaniom i zaista mi je drago da smo se konacno upoznali. extra decko i extra pas :D

Par puta me je polizao po glavi a visok sam 187. dohvatio me ladno i imam osecaj da bi mogao jos dosta. jako pametan pas i zaista mi je drago da sam ga gnjavio malo :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bio sam danas kod di kanija i video sam astora! dobro sam se ispricao sa di kaniom i zaista mi je drago da smo se konacno upoznali. extra decko i extra pas :D

Par puta me je polizao po glavi a visok sam 187. dohvatio me ladno i imam osecaj da bi mogao jos dosta. jako pametan pas i zaista mi je drago da sam ga gnjavio malo :D

Hvala druze :!: I nama je, tacnije Astoru i meni je veoma drago da smo se upoznali :!: Nasa vrata su ti uvek otvorena i slobodno opet kad si kod nas u NS-u navrati na ponovno druzenje bice nam zadovoljstvo :!: :wink:

Neki put mozemo otici malo i u setnju :!:

Eto Borise i ti mozes sada da potvrdis kakav je Astor Pit i kakvog je karaktera, video si samo jedan malecki deo kolika je on blenta videces jos mnogo toga sledeci put kad dodjes :!: Astor mnogo losije ispadne na slikama nego sto je uzivo i veoma mi je drago da ga je neko ko je aktivan na forumu video i da moze to da potvrdi, a najbitnije mi je sto smo Astor i ja sklopili dobro prijateljstvo sa momkom kao sto si ti :!:

PS: Nadam se da ces opet uskoro kod nas u goste :wink: I imas ono prvobirano stene od mene na poklon (naravno ako budes hteo i ako ubedis roditelje :D ) koje sam ti obecao kad Astor uskoro bude pario onu crnu zenkicu Helgu :!: :wink:

POZZZ :!:

Share this post


Link to post
Share on other sites
dali pas moze da poludi ako je zatvoren u neku prostoriju 48 sati bez hrane...prostorija je malo veca i ima prozore,znaci ima i svjetlosti...

:shock: :shock:

Nemoj ostavljati psa samog. Pokloni ga nekom drugom ako ti roditelji ne dozvoljavju imati psa. Jos si mlad, bit ce vremena za tebe.

hahahahha...ne ostavljam ja svog psa nikako samog :D :D...i nemoj te to bezveze pisati kad nisam ni spomenuo da ga ostavljam...vec znam ja svercera pasa koji svoje pse drzi na lancu cak bez krova nad glavom a zenke kad su skotne i u tjeranju zatvare ih u prostorije... :roll: A EVO VAM MOJ PAS http://www.facebook.com/home.php?#!/alb ... 1206153735

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.