nemanja vrbas Report post Posted February 14, 2011 A evo ga jedan njegov sin :Uploaded with ImageShack.us Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted February 15, 2011 A evo je i Tanja IV vom Donaueck na terenu,tada je imala nesto vise od 3,5 meseca starosti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted February 19, 2011 Kao Englezi..,jedni sluze da markiraju a drugi da donosu/pronadju...Uploaded with ImageShack.us Jupp vom Erthal i nravno Nina i Luka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
erdevik Report post Posted February 21, 2011 Upravo sam pročitao glasilo Lovačkog saveza Slovenije Lovec za mesec februar...Bolje reći pregledao strane. Kad tamo tvoje ime i izveštaj sa HZP-a (ako sam dobro napisao )Pogledam još jednom , vidim ti si na slici nema greške . Dakle kad ti takvo glasilo objavi ime i plasman ti si se dobro vinuo u visinu......p. s Preko te znaju kao BogdanovičaPozdrav za moga prijatelja Nemanju Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted February 21, 2011 erdevik :arrow: E Baicu sada si me bas iznenadio.Kada me tako drug pohvali onda mi stvarno bude milo. Pozdrav i dobar pogled.., od Bogdanoviča :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted February 21, 2011 erdevik :arrow: Ja to na internetu ne mogu da nadjem :cry: A ti tamo mora da trazis brak jazavicare :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
erdevik Report post Posted February 21, 2011 Evo ovako ; Ideš na sajt Lovska zveza Slovenije pa na glavnom meniju imaš glasilo Lovec i tu biraš godinu ,Ima za nekoloko godina arhiva . Naravno ti odabereš 2011 ,klikneš na sliku broja za februar mesec . To je u PDF formatu i tu klikneš i to je to vrh brate što bi rekli ....Uživaš . Kinologija je na kraju lista.Ja uvek novine uvek čitam naopačke tj. odpozadi , valjda zato što sam iz Srema. ha,haJeli ....jesi li ti to meni skratio prezime za Jedno slovo ( J ) ili me to samo ...... ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
erdevik Report post Posted February 21, 2011 E da provalio si me šta sam tamo tražio ,Ali kad sam video da su štenad brakova 500 evra ,otada slabo gledam oglase tamo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted February 22, 2011 erdevik :arrow: BaJicu hvala,na informacijama. Drzi se ti NLT-a.Necu da ga favorizujem u odnosu na ostale rase ali mi smo na njih naucili. :wink: Pozdrav. Iz lova od neki dan :Uploaded with ImageShack.usSexy-Stroll Quote Share this post Link to post Share on other sites
erdevik Report post Posted February 22, 2011 Jel može ovako: http://www.lovska-zveza.si/default.aspx?MenuID=86# Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted February 24, 2011 erdevik :arrow: Sale hvala.Bio sm u guzvi a forum nije funkcionosao. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
erdevik Report post Posted February 25, 2011 Vidim , nešto te nema ovih dana .... Tema zamrla , pa mi nešto neobično!!!Mislim da nije čovek skoknuo do Nemačke možda !Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted March 3, 2011 :arrow: BaJicu guuuzva :? Pozdrav.Uploaded with ImageShack.us Tanja vom Donaueck...pa ima ona svetlije oko ali ovo je blic 8) Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted March 7, 2011 noka 77 :arrow: Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted March 10, 2011 Uploaded with ImageShack.us Tanja vom Donaueck Poceli smo sa treninzima..,jos malko pa na "crtu". 8) Quote Share this post Link to post Share on other sites
KREC Report post Posted March 10, 2011 Pazi prijatelju kad me zivo zanima kako ce da radi na prave sumske fazane u stoletnim Krivajskim sumama u kojima je jos grof Vojnic lovio :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
avram Report post Posted March 10, 2011 ja sam za Krivaju, i privatno i sluzbeno moram doci :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
del Absinthium Report post Posted March 10, 2011 Lovio sam u Krivaji prepelicu i zeca, ali u sumi jos nisam bio.... :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted March 10, 2011 KREC :arrow: Ma neeebrini ti.To je zver :wink: Ma do vedi i tog tvog grofa 8) .del Absinthium :arrow: Pozdrav.Izvini ta kuja sto markira (sto si postavio na temi NOD)dali je to "ono" stene sto si postavio davno..,znam da sam prokomentariso da je stene lepo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted March 10, 2011 avram :arrow: A tebi bi stvarno i bilo vise vreme da negde "odes"..,ili nesto dovedes. 8)..,mislim na ovo privatno,batali pse malo. :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
KREC Report post Posted March 10, 2011 ne citirajte fotografije,Mod.Dom Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted March 10, 2011 Pa iskreno Tanja i nije neka lepotica(mada je ja vooolim :inlove:)ima ona mana..,e sad ovu drugu stranu,lovnu,tooo ce mo videti :wink: Mislim da ce opravdati svoje prezime. A sto se tice parenja,s kim..,ima kade.Mada kada je rec o Sinisi nikada se ne zna... :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
noka 77 Report post Posted March 10, 2011 Nemanj Vrbas :arrow: Svaka cast i lepa nema sta i evo dokaz da dobrom selekcijom i radom moze doci do rada i exterijera.Ssutra slike od moje azdaje Aika ,bilo bi ranije ali me sin bojkotuje,prece mu devojcice :grin: Quote Share this post Link to post Share on other sites
KREC Report post Posted March 10, 2011 daj mi okviran datum,ovi moji imaju sastanak veceras pa da im nabacimo :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja vrbas Report post Posted March 10, 2011 KREC:arrow: 23. ili 24. April. Quote Share this post Link to post Share on other sites