Yalita Report post Posted July 22, 2013 ima i sivih JRO, i bijelo-sivih, i žučkastih (kao moja kuja, dosta rijetka boja) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted July 22, 2013 Ali večina tih štenaca do 2-4 mjeseca "precvjeta" u bijelu ili svijetlo-sivu boju, jer u principu čisto-bijeli stenci nikada ne rađaju se, a ako njih i ima - onda imaju problema sa pigmentacijom i zdravljem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NikolaDj Report post Posted July 22, 2013 Hvala na informaciji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NikolaDj Report post Posted July 22, 2013 Jeste li i Vi imali takve stence? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted July 22, 2013 kod mene svi štenci bit će bijeli a jedan zučkasti na mamu pogledaj moju temu od početka, ima slike Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted July 24, 2013 Film je na ruskom jeziku, ali nešto se može razumjeti...http://youtu.be/7RgLH5iBQdo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted August 1, 2013 Na ruskom jezikuhttp://youtu.be/nLin07YkMPE Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted September 12, 2013 Razglednica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted September 12, 2013 Over 100 years ago: Russian ovcharka, working as police dog in Belgium. "The World Wide Magazine" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted September 17, 2013 CACIB Osijek Salamon Lyutiy was Res. BOG at Osijek CACIB! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zorica-MaliZmaj Report post Posted September 17, 2013 Prelepi psi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted November 26, 2013 Južnoruski ovčari polako postaju prepoznatlivi i već osvajaju nove horizonte fashion show in Kiev JRO - Bjeli Kristall Jelizar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted December 26, 2013 Još uvijek može se naći JRO, koji nije samo za izložbe, nego i radi u državnim ustamovama...Zatvor u Nižnjem Novgorodu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Justina Report post Posted December 26, 2013 Mnogo hvala da si ovako neumorna. Moji ( nemacki) kuckari uvek me mole da im mailom prosledim linkovetvojih dzinova, ali i inace sve sto postavfljas u vezi te rase. Tako da znas da imas obozavatelje diljemEvrope Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted December 26, 2013 Hvala, Justina! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted December 26, 2013 Našla sam foto Chikita Crazzy (baka moje kuje).9.09.2006 - CACIB Leskovac 10.09.2006 - CAC VlasotinceChampion Catto C.C. + Chikita Crazzy C.C. - najljepši par Quote Share this post Link to post Share on other sites
Justina Report post Posted December 26, 2013 Slatka baka:))A ovaj u sredini je neki Brirad? Ja bas padam na pse sa shishkama:)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted January 3, 2014 Švicarska glumica Ida Roland sa svojim Južnoruskim ovčarom (1923 godina) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Red Army Report post Posted February 5, 2014 Vrlo zanimljiva pasmina ........zanimljiv mi je podatak koriscenje od strane rusa u svhe ovih pasa za cuvanje zatvora ...... Yalita.......pratio sam vase postove .......sve pohvale zanima me jeste li radili sa pisma rad na markera i tome slicno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted February 5, 2014 Nisam radila na markiranta, za sada radimo to kod kuće. a i nemam vlastiti prijevoz (no radim i na tome )Ima video na Youtube, ali nije puno, nažalost...http://youtu.be/IQLtklO77Y0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yalita Report post Posted February 5, 2014 Vrlo zanimljiva pasmina ........zanimljiv mi je podatak koriscenje od strane rusa u svhe ovih pasa za cuvanje zatvora ...... A zašto ne bi čuvali zatvore kad je to vrlo brza, oštra i izdržljiva pasmina?Oni sa lakoćom podnose vrućinu i hladnoću, ne jedu puno, između ovčara i pastiraca - jedna od najbržih pasmina. Jedino ne mogu da se dresiraju kao NO, i zato njih koriste tamo, gdje pas sam mora donijeti odluku (a to je za puno ljudi nije prihvatljivo)Upravo sam danas saznala da u Litvi njih zabranili za uzgoj - žalosno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Red Army Report post Posted February 5, 2014 To sam zatvore sam napisao aludiracuci na boju pasa .......psi su jako svetle boje a koriste se za cuvare u sluzbi ,da su ostri nesumnjam nisma imao prilke da se sretnem sa pasminom.SVAKO DOBRO .....iskonska namena je zastita od predatora ili ......ovacar ili pastirac Quote Share this post Link to post Share on other sites