Mocevice Report post Posted January 3, 2011 Danas sam imao priliku upoznati retrivera zaliva chesapeake.Jako lijep primjerak rek'o bih gledajuci ove slike.gospodin ciji je pas zivi na ilidzi-sarajevo.Eto,da ne kazete da ih nema ;D;D.poz Quote Share this post Link to post Share on other sites
rodjak Report post Posted January 11, 2011 Gilda pas je prelep !!!:):):) :D :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
gilda Report post Posted January 11, 2011 Hvala na komplimentu ali od parenja ništa nije uspelo, tako da sledeći put idemo na sigurno to jest veštačkom oplodnjom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mirela Report post Posted January 12, 2011 Danas sam imao priliku upoznati retrivera zaliva chesapeake.Jako lijep primjerak rek'o bih gledajuci ove slike.gospodin ciji je pas zivi na ilidzi-sarajevo.Eto,da ne kazete da ih nema ;D;D.pozTo je mužjak iz našeg prvog legla od moje Ure od prije 3 godine ili mladi mužjak čiji je otac moj mužjak a mama kćer od moje Ure :D Da li znate možda koliko je star pas ili bar ime? Znam da su 2 mužjaka u Sarajevu :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mocevice Report post Posted January 19, 2011 Joj nikako se ne mogu sjetiti,ali mislim da se gospodin zove armin(ali ni u to nisam sto posto siguran ;D;D)Uglavnom pas jako lijep!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mirela Report post Posted April 1, 2012 edit. Opomena da postujete pravila foruma. Mod.Dom Quote Share this post Link to post Share on other sites
gilda Report post Posted June 8, 2012 edit, oglasi na delu foruma predvidjenom za to. opomena Quote Share this post Link to post Share on other sites
gilda Report post Posted September 4, 2012 Onome ko pošalje najlepše pismo i ubedi nas da je baš on taj koji voli ovu rasu i ko će raditi da se ona rasprostani po našim prostorima da je ljudi bolje upoznaju poklonićemo jedno štene Čizopika staro 9 nedelja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gilda Report post Posted September 18, 2012 Štene je sada staro već 3 meseca, ajmo ljudi javite se. Očekujemo vas u Subotici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Peaches Report post Posted January 15, 2015 Nevjerovatno kako je zamrla ova tema.Ja sam danas u Sarajevu srela čovjeka sa 2 retrivera zaliva Chesapeake.Divni su! A došla sam ovdje da provjerim o čemu se radi jer mi je čovjek koji ih je izveo rekao da su to 'kraljevski labradori' što je meni bilo neprihvatljivo...Međutim, kuja koja je bila u paru sa Marley-em, mužjakom, zove se upravo Arabela! Čovjek mi je rekao da je po nju išao u Srbiju. Da li je to Vaša kuja?? Kaže da su brat i sestra. A njega je dovukao iz Hrvatske.Čak i godine idu u prilog tomu da je Arabela sada kod njega.Rekao mi je da se prijašnji vlasnih bavio lovom, i da kuja nije bila u najboljem stanju kada ju je uzeo sebi. -samo prenosim.evo slike:fotke su takve kakve jesu...već je padao mrak, i nezgodno je gnjaviti nečije pse koje si tek upoznao da se slikaju...Uglavnom, psi su odlično njegovani, i ništa osim loptice ih ne zanima! Vrlo stabilni i iznimno socijalizirani. Quote Share this post Link to post Share on other sites