teja Report post Posted August 22, 2011 Upravo sam izbrisala punu karticu slika ... Iskreno, mrzi me da ih prebacujem tamo-vamo pa ih češće kačim na FB. Ako visiš na istom - tamo sam Teodora Leonero (i imam svežije Ricine fotke) ...I da, fala vi na komplementi ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tasha Report post Posted August 22, 2011 Slabo ja visim na FB, al kad se okačim, onda ću da vas nađem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ghandi_bl Report post Posted August 23, 2011 Divan je Rici Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirche84 Report post Posted August 23, 2011 Pa ja tek sad vidim da si "azurna" i ovde... I ne bio taj pas takav nesrecan kad ga zapostavljash virtuelno, kako li se tek ponashash kad te niko ne vidi Quote Share this post Link to post Share on other sites
teja Report post Posted August 23, 2011 ... Kad nas niko ne gleda hranim ga vanilicama ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirche84 Report post Posted August 23, 2011 Ako ovo ikada prochitaju Ejmi i Alegra spakovace kofere i preseliti se kod tebe Ejmi je samo jednom pojela "slatkish" i to ni manje ni vishe nego parche chokoladne torte koje mi je ukrala iz tanjira dok sam ja lezeci gledala neki "pseci" film, a da torte nema shvatila sam kad sam krenula da grebem kashikom po praznom tanjiru Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tasha Report post Posted August 24, 2011 Ako ovo ikada prochitaju Ejmi i Alegra spakovace kofere i preseliti se kod tebe Ejmi je samo jednom pojela "slatkish" i to ni manje ni vishe nego parche chokoladne torte koje mi je ukrala iz tanjira dok sam ja lezeci gledala neki "pseci" film, a da torte nema shvatila sam kad sam krenula da grebem kashikom po praznom tanjiru Kakav je to slastan zalogaj bio! :DD :DD I ja bih ti ga na isti način ukrala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
teja Report post Posted October 1, 2011 Moj dobri, lepi pas danas puni 10 godina ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milan C. Report post Posted October 1, 2011 A koliko je Riči star? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirche84 Report post Posted October 1, 2011 Srecan chika Rici deseti ljubilarni rodjus! Nek nam je ziv i zdrav josh toliko! Quote Share this post Link to post Share on other sites
teja Report post Posted October 1, 2011 Nas dvoje, pre sedam godina ...... pre, hm, mislim pet godina...... pretprošle zime...I jedna šmekerska, za sva vremena ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
teja Report post Posted October 2, 2011 Mirče - hvaaala ...(Oj) Miiilaaaaneee - (od mene - plez, od Rice - lic, prim. aut) ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dig.iTallEVIL Report post Posted December 27, 2011 Imala sam chast da upoznam Mr Richarda predivan pas, pun energije i obozava da se gnjavi ! on naprosto mora da se voli P.S Tejo, hvala na svemu Quote Share this post Link to post Share on other sites
teja Report post Posted December 27, 2011 Nema na čemu, hvala tebi - na lepim rečima za mog najvoljenijeg debeljka i činjenici da sam, zahvaljujući gostima, noćas nakon dužeg vremena uspela da zaspem bez ćuškanja balave loptice po krevetu ....! Riči je gnjavio, gnjavio, gnjavio,... i gnjavio goste, a čim su oni zamakli za vrata prebacio se na mačke ! Sada spava snom pravednika (i, po običaju, hrče ko drvoseča), a mi budni (mačkovi & mua) uz poneki tik rezimiramo proteklo veče ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tasha Report post Posted December 27, 2011 Tejoooo, srecan rodjendan Riciju, sa malim zakasnjenjem, neka je ziv i zdrav i uzbrdo brz!!! P.S. bas ste lijepi na svakoj slici, i prije sedam godina, i sad... Quote Share this post Link to post Share on other sites
teja Report post Posted December 27, 2011 Hvaaala Tasha ! Jel smem ja da liznem bar malko ove Ricine Djakonije ?! Ja s njim sve delim ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tasha Report post Posted December 28, 2011 Pa ajde lizni, ako baš moraš... Quote Share this post Link to post Share on other sites
teja Report post Posted October 17, 2014 12. X 2014. godine napustio me je moj dobri, lepi, pametni pas - Richard Leonero, Riči, Rica gica, Caro mio, Dobrica Kerić,... Nije bolovao, nije trpeo bolove, otišao je brzo, lako, okružen najbližima, s glavom u mom krilu. U mom stanu je trenutno osam pasa ali, gde god pogledam - jedan fali! Prvog Oktobra proslavili smo njegov trinaesti rodjendan ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
esta Report post Posted October 17, 2014 Tejo, bas mi je zao :cry: ali mi je drago da nije bio sam i da nije patio. RIP Rici! Drzi se Tejo! Quote Share this post Link to post Share on other sites