jovana91vb Report post Posted December 26, 2009 Wow...prelepa je!!! Ima preslatku glavicu...koliko je sad stara?? Postavite neku sliku u stavu...i ako vam nije problem napisite sve rodjake..ili slikajte pedigre pa ga isto ovako postavite..inece je super...Odakle ste? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 26, 2009 Moja Megi...hehe.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lile Report post Posted December 26, 2009 http://img524.imageshack.us/img524/9579/slika453.jpghttp://img24.imageshack.us/img24/1160/slika489r.jpghttp://img138.imageshack.us/img138/9444/slika508.jpghttp://img691.imageshack.us/img691/3589/slika522001.jpghttp://img260.imageshack.us/img260/8861/slika530.jpgOvo su neke od slika koje trenutno imam u telefonu.Slikacu je sutra pa cu ti poslati.Naravno skeniracu i rodovnik.Fibi sada ima 10 meseci.Mnogo je pametna i velika je maza.Inace mi smo u blizini u Medvedji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 26, 2009 Ma ona je odlicna...bas mi se svidja....ima i lepo telo,bas je jaka zenka...evo vam moj e mail jovana91vb@hotmail.com napisite mi vas broj telefona,pa kad dodjete u Banju da se nadjemo negde...i upoznamo i nas i pse...jel moze? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lile Report post Posted December 26, 2009 Ma ona je odlicna...bas mi se svidja....ima i lepo telo,bas je jaka zenka...evo vam moj e mail jovana91vb@hotmail.com napisite mi vas broj telefona,pa kad dodjete u Banju da se nadjemo negde...i upoznamo i nas i pse...jel moze?Okej.Poslacu ti broj mejlom i rado cemo doci u Banju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 26, 2009 Heh...odlicno jedva cekam...sad sam na raspustu pa imam dosta vremena...drago mi je sto smo se upoznali... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lile Report post Posted December 26, 2009 Vazi i ja sam na raspustu.Procitala sam komentare u vezi Megine dlake.Ja mojoj Fibi povremeno dajem LAVET tablete.Moze i jaje u hranu,pa dlaka bude sjajna i mekana.Obavezno cetkanje i redovno kupanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 27, 2009 Ona slika na kojoj je komentraisano je bila uslikana na leto...a i sami znate da psi leti imaju manje dlake...inace megi sad ima bas veliko krzno i lepu duzinu...svaki drugi dan dobija jaje,bas zbog dlake...nemam problema sa tim uopste.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dule.duky Report post Posted December 27, 2009 evo malo zimskih fotografija http://www.polarnightskennel.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 28, 2009 Dule slike su prelepe,lepi su i Amos I Pexon...puno pozdrava od nas..zelimo vam sve najbolje,a i stranica vam je super posetili smo je par puta...:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dule.duky Report post Posted December 28, 2009 hvala Jovana :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 29, 2009 evo malo nasih slika... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 29, 2009 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 29, 2009 Ljudi izvinite za dve iste slike..nesto sam se zeznula... :? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 29, 2009 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dule.duky Report post Posted December 29, 2009 lepe su fotografije kao i Megi pomazi tu lepoticu :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 29, 2009 Heh..hvala...naravno da hocu..vi pozdravite vase momke!!! :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
mnorby Report post Posted December 29, 2009 Pozdrav,ja sam doneo slike mojih mališana koji su prošle nedelje imali nedelje.MaximusU skladu sa Pravilom foruma, ostavljene su vam 3 slike u ovom postu, ostale postavite na sopstvenoj prezentaciji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 29, 2009 Stenci su vam preslatki.....sve najlepse.. :D Apelujem na sve clanove da se malo aktiviraju..i da postavljaju slicice svojih ljubimaca,malo smo zanemarili ovu temu...hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
lile Report post Posted December 29, 2009 Ljudi izvinite za dve iste slike..nesto sam se zeznula... :?Jovana, Megi ocigledno uziva.Slika je veoma lepa.Da li je stalno u kuci? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 29, 2009 Ma nije stalno u kuci..malo je napolju,malo unutra..Kad je losije vreme je u kuci stalno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 29, 2009 Ovo je cetvrta slika od postavljanja Pravila, tako da ste ispunili broj propisan za period od mesec dana. Ostale slike mozete postaviti na sopstvenoj prezentaciji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djokic Zoran Report post Posted December 29, 2009 U okviru jednog meseca na pasminskoj temi mozete postaviti najvise tri fotografije svojih pasa, odnosno pasa iz vlastitog uzgoja. Izuzetak su rezultati sa izlozbi i utakmica, odnosno fotografije iz ringova koje se mogu postavljati u vecem broju.Nije dozvoljeno uzajamno postavljanje fotografija pasa u korist drugog clana.Molimo clanove da prijave postove ako primete da je ovo pravilo naruseno. Zbog velikog broja clanova i tema moderatori nece biti u mogucnosti da vode evidenciju o svim postavljenim fotografijama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovana91vb Report post Posted December 29, 2009 ok..sad sam saznala za to pravilo od tri slike..trudicu se da ga ispostujem.. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites