Sign in to follow this  
Guest Nenad

Izbor hotela

Recommended Posts

Guest Nenad

Eto citam Svenjin komentar o razlici u cijenama hotela s obzirom na zemlju. Nisam niti ja znao, ali mi je jedan poljak otkrio tajnu jeftinih hotela u njemackoj, a ima ih i u drugim zemljama. Hoteli se zovu F1 ilitiga Formula 1. Koristio sam jednog kod Hanovera i bio odusevljen. U sobi nema kupaone i WC, ali ima velik umivaonik sa ogromnim spiglima. Bracni krevet i krevet na kat (za klinca) iznad i TV. Dorucak je 3 eura, a nocenja (za sobu) kosta 26 eura. Psi su naravno dobrodosli. Moze se i preko interneta rezervirati soba. Ma idealno za prenociti prije ili poslije izlozbe. 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

taj lanac hotela ima i u France - cijena je ta koju si naveo, placa se karticom i nema toliko osoblje - bar ga ne vidis

AKo idete u france, izbjegavajte hotele tipa 'kiryad' 'syria' i slicnih naziva, bez obzira koju cijenu nudili i aranzman , jer je velika mogucnost da upadne policija jer radi raciju zbog ilegalnih emigranata, tako da vam se za tren mogu desiti komplikacije, ili ako ne komplikacije, izgubite dragocjeno vrijeme dok sva ta frtutma ne prodje.

pozdrav svima

:D

:baby:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest kazak

Eto citam Svenjin komentar o razlici u cijenama hotela s obzirom na zemlju. Nisam niti ja znao, ali mi je jedan poljak otkrio tajnu jeftinih hotela u njemackoj, a ima ih i u drugim zemljama. Hoteli se zovu F1 ilitiga Formula 1. Koristio sam jednog kod Hanovera i bio odusevljen. U sobi nema kupaone i WC, ali ima velik umivaonik sa ogromnim spiglima. Bracni krevet i krevet na kat (za klinca) iznad i TV. Dorucak je 3 eura, a nocenja (za sobu) kosta 26 eura. Psi su naravno dobrodosli. Moze se i preko interneta rezervirati soba. Ma idealno za prenociti prije ili poslije izlozbe.

Nenade, da ne postoji mozda tako nesto u Austriji ? Trazimo nesto s pristojnom cenom za Euro Dog Show .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Zullu

Ja kontam ove godine na more, vjerovatno na neki otok na Jadranu ali najveci problem mi je gdje mogu povesti Zullua..jer tesko je naci smjestaj da primaju pse, a kada primaju to su ''mali psi'' a ne dlakava cudovista poput mog :(

Ima li neko dobro iskustvro s tim, da je vec isao, da mi preporuci neko mjesto..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest kazak

Ja kontam ove godine na more, vjerovatno na neki otok na Jadranu ali najveci problem mi je gdje mogu povesti Zullua..jer tesko je naci smjestaj da primaju pse, a kada primaju to su ''mali psi'' a ne dlakava cudovista poput mog

Van balkana, obicno primaju pse bez problema, mada mora se imati kavez na rasklapanje za sobu i onda nema problema. Samo da znas i psa ti naplacuju 2-3 Evra na dan :-)

Za jadransko primorje ne znam , valjda ce neko da se javi ko ima iskustva...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this