Lili Von Richet Report post Posted December 10, 2015 (sorry, space šteka, a ja nemogu editirati, kao što se vidi) Share this post Link to post Share on other sites
Lili Von Richet Report post Posted December 10, 2015 (edited) (Sorry, ovdje mogu editirati) Edited December 10, 2015 by Lili Von Richet Share this post Link to post Share on other sites
Petite Report post Posted December 24, 2015 .................. Brisati i menjati post mozete i Vi u roku od 5 minuta od slanja. Kasnije samo mod.team.Imajte u vidu. Share this post Link to post Share on other sites
Sikaa Report post Posted August 2, 2016 Imam problem,započeo sam novo temu,i nekako mi se otvorilo 3 identične teme sa istim naslovom i tekstom,pa da li dve mogu da se nekako obrišu ? Takođe te postove sam postavio sinoć i još uvek mi nisu odobreni... Share this post Link to post Share on other sites
kazak Report post Posted August 2, 2016 41 minutes ago, Sikaa said: Imam problem,započeo sam novo temu,i nekako mi se otvorilo 3 identične teme sa istim naslovom i tekstom,pa da li dve mogu da se nekako obrišu ? Takođe te postove sam postavio sinoć i još uvek mi nisu odobreni... Sredjeno! Share this post Link to post Share on other sites
kdjagodina Report post Posted March 15, 2017 Poštovanje, Možete li ispraviti žiro račun u najavi izložbe ili izbrisati prvi post. Uplate na žiro račun 155-4027-54 poziv na broj103 Share this post Link to post Share on other sites
Petite Report post Posted March 18, 2017 On 3/15/2017 at 17:59, kdjagodina said: Poštovanje, Možete li ispraviti žiro račun u najavi izložbe ili izbrisati prvi post. Uplate na žiro račun 155-4027-54 poziv na broj103 Pozdrav, uradjena izmjena. Provjerite molim vas. lp Share this post Link to post Share on other sites