Sign in to follow this  
mmax001

Beni - zlatni retriver

Recommended Posts

Evo da predstavimo Benija...

Beni je rodjen 29. aprila 2008. godine u odgajivačnici gospodina Save u Zrenjaninu. Sada živi u Valjevu, u dvorištu sa svojom kućicom. Svaki dan je u šetnji na keju reke Kolubare, a ima i svoj omiljeni park. Izlazi dva puta dnevno, svako jutro i poslepodne, prelazeći po 5-6 kilometara prosečno... Kupanje u Kolubari je obavezni deo štetnje, kao i stalni igranjac sa drugarima koji se u šetnji nađu!

Na prvomajskoj izlozbi pasa u Valjevu, Beni je u potpunosti iskoristio prednost domaćeg terena i osvojio 4 titule... prvak razreda mladih retrivera, prvak FCI grupe mladih (BOG Junior), prvak rase (BOB) i prvak FCI grupe (BOG) !!! Sudila je Silvana Vučković, nama poznata kao pisac knjige "Moj prvi zlatni retriver".

Prvi put smo bili na nekoj izložbi pasa i nismo krili oduševljenje peharima... Ja sam se pritajno nadao da bi mogao da bude nagrađen u kategoriji mladih, ali Beni je potpuno osvojio sudkinju Silvanu, tako da mu je dala sve što je mogla... na kraju nije osvojio samo pehare za najlepšeg psa izložbe (BIS i BIS junior)!

Više o Beniju pogledajte na sajtu: http://www.sve-o-psima.com/index.php?topic=3255.0

02primeri042.jpg

Evo nas, vodimo lepotana!

07img5322.jpg

Hey, ovo je moj ring!

09primeri057.jpg

Pa, stvarno je najlepši!

10img5460.jpg

Zar ste sumnjali!

10img5473.jpg

Baš smo ponosni! n025

primeri064.jpg

Glavni sam dasa!!!

primeri068.jpg

He, bolje da su mi dali neku kosku umesto ove plehove!

Pozdravite Benija!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve cestitke na rezlutatima, pas Vam je prelep sto je dokazalo i Silvanino sudjenje,a znam da je ona na svakoj izlozbi korektna, a i pored toga moje misljenje je da ima najbolju odgajivacnicu retrivera u Srbiji, ko je jos svojim psima dao ceo sprat jedne ogromne kuce... Jos jednom sve cestitke...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bravo Slađo, dobro se sećaš... da nisi možda iz Valjeva kao i Beni...

Na takmičenju dece-vodiča Beni je bio neposlušan... ukopao se i za inat nije hteo da krene... u reportaži na RTS u emisiji "Moj ljubimac" bio je snimak sa izložbe i ta scena koju je tv narator prokomentarisao... "A bilo je pasa koji neće da slušaju..." hahahahaha

Beni je skroz blesav... ako se zainati nema šanse da ga nateraš na nešto protiv njegove volje... jedino rešenje je da primeniš neki trik, da mu skreneš pažnju na nešto drugo... na pr. na parče hleba... hahahahah, e onda je poslušan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

E, super... možda dođemo na izložbu u Lazarevac, sad kad bude... kažem "možda" jer sve hoćemo da ga odvedemo još negde da vidimo da li je samo u Valjevu najlepši retriver ili šire :)))) Eto, ali nikako da se oragnizujemo, a ne bi ni da putujemo daleko... Pošto smo propustili Šabac, sad pikiramo Lazarevac, pa Beograd... ako dođemo u La, javljamo se da se družimo i sa tvojim lepotanima... ako se ne varam iz ove male sličke... Beni inače najviše voli društvo svojih srodnika, tako da na Kolubari luduje sa labradorima i retriverima!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stvarno Beni lici na Astru :D koja je takodje uzeta iz Zrenjanina :D

Pozdrav za Valjevce, bolje setajte kanjonom reke Gradac ili Pecinom i Petnica je savrsena :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eto, mora da su familija kad liče...hahahahhaaha

Svaka čast za poznavanje našeg grada i kraja, da ne pitam odakle znate....

Beni živi jako blizu Kolubare, u centru... tako da je svaki dan dva puta u šetnji, uglavnom uzvodno do Pećine... često se penjemo na vrh Pećine, tzv. poljanicu... Na Gradac idemo ponekad, pošto je to malo dalje, ali leti izbegavamo zbog kupača i gužve, malo se plašimo i zmija... ima ih, a nisam siguran kako bi blesavko reagovao kada bi ugledao koju... bojim se da bi skočio da je juri da je uhvati... isto to radi i sa žabama, bubama i sl...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beni je stvarno prelep nije ni cudo sto dobro prolazi na izlozbama a Valjevo je moja druga kuca, tamo svako leto provodim po par nedelja :D obozavam Valjevo koje moze da se pohvalim prirodnim lepotama i znamenitostima a i sam grad je lep!!!

Imam rodjake na Petom puku u bloku Nade Puric i rodjake pored kafica Casablanka pored keja Kolubare i pijace :lol: a imaju kafic na Zanatskom, pored predsednice KD Valjevo, Sanje :lol: i naravno kumove u Kolubari 2 :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jao, supeeeer... daj dovedi Astru u Valjevo, hajde, hajde... mogu da ih zamislim zajedno, da joj Beni pokaže uživanciju pored Kolubare... a tu je i društvo labradora i goldena sa keja!

Bilo bi lepo da se upoznaju... Astra je prava cica za Benija! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na zalost, Astra nije moja, Astrina vlasica je moja drugarica, sto ne znaci da se Beni i Astra nece upoznati, ko zna, mozda se tu desi i neka ljubav :lol: :lol: :lol:

P.S.

Ja imam ruske hrtove i zenkicu staforda :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beni je oštenjen kod gos. Save iz Zrenjanina... on je imao 2 mužjaka i 6-7 ženkica... Otac je Rex (Agria Aricon, Ezra) a majka Neli (Majestic, Kerol)

Okačio sam dosta Benijevih slika na sajtu www.sve-o-psima.com ali na žalost nešto nije u redu sa tim sajtom, koji je uzgred kao kopija ovog sajta... sad nemam vremena da ponovo sve te slike kopam i ponovo kačim... nadam se da će ovaj sajt proraditi, pa se to može ponovo videti... to ne znači da neću kasnije staviti još novih slika ovde...

Za utehu, evo malog filmića sa Benijem... snimci sa planine Povlen iznad Valjeva...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala na komplimentima za Benija...

Jedva čekamo prinovu, odmah će biti slikica malih vragolana! Evo još Benijevih slikica od letos...

img0283zl.jpg

Ponosni vlasnik deda Dule!

img0321.jpg

Kupanje u blatu dobro dođe kada nema bolje vode!

img0446q.jpg

Aleksa i Beni na planini Povlen.

img0450v.jpg

He, ovolika šuma, a nema ništa za jelo, ni potoka za kupanje!

img0634d.jpg

Svuda prođi, u Kolubaru dođi...

...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jao... divna vest!!! Jedva čekamo slike... a ja jedva čekam dolazak u Va da ih vidim uživo!

Ima jedna lepa slučajnost... ova vest nam stiže 29. oktobra kada je Benijevom gazdi deda Dulu ROĐENDAN!!! Eto, zar je mogao da dobije lepši rođendanski poklon!!! :D :D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this