di kanio Report post Posted August 2, 2009 Evo nekih najnovijih slika mog Astora.Prvo smo se malo izlezavali :mrgreen: Pa smo onda malo pozirali :mrgreen: E ovde ga je nesto veoma zainteresovalo.I jedna sa njegovom omiljenom igrackom.Bice uskoro jos slika pa cu ih postaviti.POZZZ :!: Share this post Link to post Share on other sites
NeoDJW Report post Posted August 2, 2009 Astor je predivan :D ! Kolka to prsa samo ima :shock: :shock: :shock: ... moram i ja uzet fotic u ruke i malo poslikat đuru i ronu :D !ps. jel imas problema s dlakom na gleznjevima??? vidim da ti lezi na betonu kao i moja, mojoj se sve izribalo to od betona Share this post Link to post Share on other sites
di kanio Report post Posted August 2, 2009 Astor je predivan :D ! Kolka to prsa samo ima :shock: :shock: :shock: ... moram i ja uzet fotic u ruke i malo poslikat đuru i ronu :D !ps. jel imas problema s dlakom na gleznjevima??? vidim da ti lezi na betonu kao i moja, mojoj se sve izribalo to od betonaHvala puno na pohvalama :!: E ja, tj. Astor nema problema sa gubljenjem dlake na zglobovima. Inace on boravi sa nama u kuci a na beton izadje samo kad napolju malo zaladi a i tad se vrlo kratko izlezava. Veci mu je gust da ode u ladovinu ispod oraha i tamo da legne u prasinu. Odlepim od toga jer posle bude prasnjav kao prasac :mrgreen: PS: Ajde uzimaj taj aparat u ruke i slikaj malo tvoje psice da ih vidimo :wink: :!: POZZZ :!: Share this post Link to post Share on other sites
visnja89 Report post Posted August 2, 2009 Odlicne slike Ivane!!! Moram da kazem da je Astor jos lepsi uzivo, on je bas krupan pit, jakog kostura i odlicno anatomski gradjen uz to veoma elegantan i sa velikom lakocom trci, pravi atleta. A ti Ivane povodac u ruke i lepo na Dunav, istrcavanja i guma :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
xoli Report post Posted August 2, 2009 Dobar je Astor ali je malo predebeo :lol: :D I lepo ti Visnja kaze,a ti budi frajer pa je ne poslusaj :D Share this post Link to post Share on other sites
visnja89 Report post Posted August 2, 2009 Dobar je Astor ali je malo predebeo :lol: :D I lepo ti Visnja kaze,a ti budi frajer pa je ne poslusaj :D :P :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :P Share this post Link to post Share on other sites
HardRock Report post Posted August 2, 2009 Di Kanio, NeoDJW....jos neko? :DHARD ROCK 21 KILO CISTIH MISICA,BLACK PEARL 17 KILE MISICA...LETNJA FORMA :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Ninja Report post Posted August 2, 2009 :arrow: di kaniomoj je imao istu onakvu lopticu kad sam ga doneo sa 3 meseca, trajala mu je 10 minuta :lol: Share this post Link to post Share on other sites
di kanio Report post Posted August 2, 2009 :arrow: di kaniomoj je imao istu onakvu lopticu kad sam ga doneo sa 3 meseca, trajala mu je 10 minuta :lol:Pa Astoru bi trajala i krace samo mu ja nedam da je razvali :!: Ja mu je bacim i cim mi on donese ja mu je uzmem da je neizgrize. A na ovoj slici sam mu ja namerno tu stavio lopticu i zapretio da je nedira, a burazer ga je dozivao pa je Astor gledao u njega a ja ga nabrzinu slikao.Visnja ocu poslusacu te. Jedino sto je meni problem sto sad na dunavu cak i na divljim plazama ima jako puno ljudi pa mi to veoma otezava stvari, ali odemo mi svakako bar na kratko.PS: Visnja hvala na lepim recima, evo i Astor ti salje pozdrave :mrgreen: :!: POZZZ :!: Share this post Link to post Share on other sites
A R I S Report post Posted August 3, 2009 Di kanio lepe slike :)I moj Aris je imao takvu lopticu ,ali sam se ja zeznuo pa mu dao da se igra i trajala je 15 min....dok je nije sve iskidao. :)Dobar je HARD ROCK :mrgreen: A ja mislio da je moj Aris buckast :) Share this post Link to post Share on other sites
ninagoxy Report post Posted August 3, 2009 Pozdrav ljudi!Super su vam psi :)Imam molbicu: ako bi neko od vas znao za neko leglo...super bi bilo da mi pošalje neki kontakt pp. Hvala unapred! Share this post Link to post Share on other sites
PITBULL86 Report post Posted August 3, 2009 pa evo i mog kera, inace ima dve godine, krv jaka al sam se ispalio za parirenadam se da sam uspeo da ubacim sliku Share this post Link to post Share on other sites
PITBULL86 Report post Posted August 3, 2009 inace u pitanju je snooty 75%, 27kg, trazim mu zenkicu al nikako, na dusanovcu bas slabo vidjam kuje!!!POZ Share this post Link to post Share on other sites
Vlada R Report post Posted August 3, 2009 Ovo treba da kopiraš Share this post Link to post Share on other sites
filip89kzs Report post Posted August 3, 2009 http://ourpitbulls.com/00008317i1.jpg' alt='00008317i1.jpg'>I ja se nadam da sam postavio sliku posto nikad do sad nisam uspeo, a sumnjam da cu i sad uspeti :) Share this post Link to post Share on other sites
filip89kzs Report post Posted August 3, 2009 mozda sam sad uspeo Share this post Link to post Share on other sites
A R I S Report post Posted August 4, 2009 mozda sam sad uspeoHahahahha..... :D Share this post Link to post Share on other sites
filip89kzs Report post Posted August 4, 2009 napokon sam uspeo!!!!! :D :D Share this post Link to post Share on other sites
A R I S Report post Posted August 4, 2009 napokon sam uspeo!!!!! :D :DAli mala slika....jbg :D Share this post Link to post Share on other sites
filip89kzs Report post Posted August 4, 2009 pa nema veze poveca se kad kliknes na nju Share this post Link to post Share on other sites
Ninja Report post Posted August 4, 2009 fico, primer kako postaviti sliku[img=www.adresa_slike.com/slika.jpg] Share this post Link to post Share on other sites