Sandra bigl Report post Posted January 1, 2017 Ovo je moja juniorka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole23 Report post Posted February 18, 2017 Pozdrav svima na forumu , nedavno je u moje dvoriste stigla zenka bigla , starosti oko tri godine . Pas je stigao iz okoline Leskovca . Neodgovornim ponasanjem prethodnog vlasnika ostao sam bez rodovnika pa bi ovom prilikom hteo da vam pitam da li neko od vas poznaje psa kojeg cu vam pokazati . Unapred sam vam zahvalan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brox95 Report post Posted April 2, 2017 Pozdrav svima, da i ovde napisem, devojka kupuje kucu, s tim da je zivela u stanu ceo zivot, mastala je o tim malim biglovima, pa bih ja da je iznenadim. Recimo druga polovima juna bi mi odgovarala za preuzimanje, musko stene. Ponude saljite sa slikama roditelja, prethodnog legla, ili vec ostenjenih stenaca na: milan.bakic@vsar.edu.rs Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ddans Dream Tim Report post Posted April 26, 2017 On 2.4.2017. at 9:15 AM, Brox95 said: Pozdrav svima, da i ovde napisem, devojka kupuje kucu, s tim da je zivela u stanu ceo zivot, mastala je o tim malim biglovima, pa bih ja da je iznenadim. Recimo druga polovima juna bi mi odgovarala za preuzimanje, musko stene. Ponude saljite sa slikama roditelja, prethodnog legla, ili vec ostenjenih stenaca na: milan.bakic@vsar.edu.rs Ako ste zainteresovani pozovite 0616753363 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stella Report post Posted August 28, 2018 Pa da se predstavim, Stella, 2 i po godine Quote Share this post Link to post Share on other sites