busdriver Report post Posted May 21, 2009 E moj brate, pored toliko strucnjaka ovde na forumu niko da ti prokomentarise kuju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoranp Report post Posted May 21, 2009 bus kada bolje razmislim i bolje da mi stručnjaci kao što su pojedinci na ovom forumu i nedaju nikakve savete i komentare,jer sada kada čitam kako se kolju međusobno vidim da su to sve ljudi koji imaju problema sa kompleksima i razno raznim muljažama.Čast izuzetcima.Pozdrav :D :D :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
lovac_1 Report post Posted July 5, 2009 Zorane, nemoj da je krijes, daj da je vidimo kako raste!!! :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoranp Report post Posted July 6, 2009 Normalno čim kolege požele nešto,to mora i da bude :D .Samo za moje vižlare bez obzira na dužinu dlake :D .Moja kujica sa osam meseci 8) visina 56cm,ušla u standard po visini,a slika je nakon rada u vodi jer po ovoj vrućini najviše voli :D da pliva kao i sav normalan svet :D :D :D.Komentari poželjni i potrebni,normalno i kritike prihvatam oberučke jer sve je to za naše dobro :lol: :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
fred Report post Posted July 6, 2009 pozdravzoranp :arrow: sta reci i komentarisati slika sve kaze meni se svidja mozda cu jednog dana biti i ja vlasnik ostrodlake vizle ja sam video mnogo ostrodlakih nemaca jer im pratim prolecnje i jesenje ispite ali meni se vise svidjaju oni koji imaju manju bradu i dlaku ne da su jako cupavi i dlakavi ko je video tu razliku do sad zna o cemu pisem Quote Share this post Link to post Share on other sites
lovac_1 Report post Posted July 6, 2009 zoranp :arrow: Kujica je prelepe gradje, stav si uradio bas kako trebe. Kao sto kazes nema veze koja je duzina dlake Vizla je Vizla. Odlicno radis posao, samo napred.Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoranp Report post Posted July 15, 2009 Evo još koja sličica.Ovo je kuja od mog kolege iz Lapova koji po mom mišljenju sada momentalno jedini izlaže ovu rasu kod na izložbama.Žao mi je što je to tako :( ,ali valjda će biti bolje. :D :D :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
lovac_1 Report post Posted July 15, 2009 Kako ti se mala ponasa na terenu, jesi li je izvodio? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoranp Report post Posted July 16, 2009 na terenu je odlična,pre neki dana uveče po ne baš nekom lepom veremenu,dva sata nespušta tempo po jako teškom terenu.Glava ide gore i rezultat sedam prepelica i dva fazana :D .Jedino me malo živcira što nema još marku,ali kad krene odstrel pred njom biće i to.Zanimljivo je da je zeca markirala pre mesec i više,ali sa pernatom divljači nema iskustva pa me to teši :mrgreen: :mrgreen: Quote Share this post Link to post Share on other sites
WILD SENSE Report post Posted October 1, 2009 Reci te mi kako se OV pokazala u suretu sa svinjom ili lisicom?Ima li tu ostrine kao na primer sto je kod NOD-a,NLT-a...Da li su sledoglasne?Unapred zahvalan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
fred Report post Posted November 25, 2009 pozdrav ostrodlakovci pa gde ste ovo sto sam video danas je ekstra svako bi pozeleo da ga ima vlasnika znam kao vrsnog odgaivaca kratkodlakih vizli ali sad ima i ostrodlake Quote Share this post Link to post Share on other sites
DejanLa Report post Posted January 2, 2010 zar je moguce da ste ovu temu zapostavili skroz,ili nas tako malo ima :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites
fred Report post Posted January 3, 2010 pozdrav DejanLa :arrow: imao sam prilike da vidim uzivo prvi put ostrodlakog vizlana a i u radu jako radan pas u okolini Vrsca koliko sam ja upucen ovo je prvi primerak ostrodlake vizle bar za sad a kolko sam ja upoznat Dejane ti imas ostrodlake pa izvoli i stavi koju sliku Quote Share this post Link to post Share on other sites
DejanLa Report post Posted January 12, 2010 Evo moje kuje mov stare 19mes. slikane posle treninga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DejanLa Report post Posted January 12, 2010 Evo i jednog lepog muzjaka. Hajmo,hocemo li pokrenuti ovu temu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
fred Report post Posted January 12, 2010 DejanLa :arrow: sto da ne samo da nadjemo ostrodlakovce zar je moguce da niko vise nema ostrodlake vizle i ne prate ovaj forum gledao sam pre par dana na Digi TV na programu fishing hunting lov fazana i zeca u Madjarskoj imali su 7 ostrodlakih i 1 kratkodlaku vizlu sta reci praznik za oci kamo srece da ih ima vise i kod nasstvarno jako lep muzijak Dejane jeli je to tvoj pas i koliko imas ukupno pasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
DejanLa Report post Posted January 13, 2010 fred :arrow: Ovaj muzjak je iz Madjarske, a ja sam ga slikao jednom prilikom na izlozbi u Novom Sadu,od kada je i krenula moja zelja da ih i ja imam u boksu.Inace od kerova imam trenutno tri kratkodlake, i na zalost samo jednu ostrodlaku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fred Report post Posted January 13, 2010 DejanLa :arrow: dobar si, ja imam samo dva zenku i mladog muzijaka kratkodlake vizli za sad Quote Share this post Link to post Share on other sites
laszloz Report post Posted January 21, 2010 Edit, oglasi se ne mogu postavljati na pasminskim temama Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoranp Report post Posted January 21, 2010 laszloz :arrow: čije su linije i koliko su stari?Odakle si ako nije tajna? Quote Share this post Link to post Share on other sites
laszloz Report post Posted January 30, 2010 evo slicica od nase stenadi Quote Share this post Link to post Share on other sites
fred Report post Posted January 30, 2010 pozdrav jako lepi stenci Quote Share this post Link to post Share on other sites
laszloz Report post Posted January 31, 2010 HVALA !!Bice previ lovci.....:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
DejanLa Report post Posted January 31, 2010 laszlos :arrow: Dobro dosli na forumu! Stenci na slici izgledaju lepo, pa me interesuje od kojih su pasa, i gde mogu da se vide?Hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
laszloz Report post Posted February 1, 2010 DejanLa,hvala na lepom komentaru!Rado cu ti poslati slike roditelja i rodovnike pp porukom . Quote Share this post Link to post Share on other sites