Stefan788

Kane Korso jako slabo jede granule

Recommended Posts

Pozdrav ljudi.otvaram temu u nadi da ce mi neko pomoci.Imam Kane Korsa 8 meseci starog,vec nekoliko meseci ga hranim iskljucivo kuvanim mesom,jajima,povrcem i dobija teblete kalcijuma uz to ali problem je taj sto nece da omirise granule,milion vrsta granula je probao jede jedno vreme i prestane.Da li neko zna neki preparat koji mu mogu za apetit dati ili nesto da pospem po tim granula sto ce mu biti dosta ukusno da ih mora pojesti?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stefane, to nema veze sa apetitom već sa domaćom hranom koju dobija. Ređi su psi koji će da jedu i jedno i drugo jednakom voljom. Generalno treba se odlučiti za jednu vrstu hrane i to forsirati.

Ja sada imam štene od 3,5 meseca koja je na tri obroka od kojih je jedan domaći i već se mučim sa dva obroka super premium granula. Ako se jako izmori i ogladni tada pojede i granule koje lagano prelijem nečim. Sa druge strane i ranijim psima sam davao dva obroka do kraja života s tim što je jedan kuvani, a drugi više nego minimalana količina granula koje nekad pojedu, nekada ne. Glavna ideja toga mi je bila da ne zaborave granule ako ne daj Bože moram da pređem na medicinsku hranu. Srećom nikada nisam koristio medicinsku hranu pa ne znam kako bi to prošlo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.