Recommended Posts

Početkom meseca izdali smo knjigu "Moja prva šapa" . Knjiga je namenjena edukaciji vlasnika pasa ali i edukaciji ljudi koji tek žele da nabave psa.
Kroz celu knjigu se prožima odgovorno vlasništvo. 
Ovakvim edukativnim materijalom možemo uticati na sistemsko rešenje u napuštanju pasa.

Knjiga Moja prva šapa namenjena je svima vama koji imate psa ili tek želite da ga nabavite.

Ova knjiga može da vam bude od velike pomoći od onog trenutka kada dobijete želju da nabavite psa, za vreme odabira psa (kupovine/udomljavanja), u toku socijalizacije i treninga, kao i učenju o govoru tela kod pasa.

Sve delove u knjizi posmatrajte kao komadiće jedne velike slagalice koji, kada se lepo uklope, kao rezultat imaju lepo vaspitanog i istreniranog psa.

Tako dobijate srećnog psa i srećnu porodicu.

Naš slogan “Srećan pas, srećna porodica” govori o našem zalaganju da se edukacijom vlasnika i treningom pasa zasnovanom na metodama pozitivne stimulacije obezbedi dobrobit psima i blagostanje porodice koja sa svojim obučenim ljubimcima može da živi skladno i srećno.

Govor recezenata:

 

Jutarnji program: 

naručivanje: www.mnobuka.rs/mojaprvasapa

Cena : 923.00 RSD + Ptt troškovi

Edited by Mojaprvasapa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au Uroše ala si omatorio :):)!!! (Odnosi se na Milivoja)
Ne zamerite, bilo je jače od mene!
Milivoja poznajem nekih 40 godina, a nismo bili u društvu bar 20! Ja sam prestao da izlažem i samo sporadično dolazio na izložbe i možda ga i sretao, ali ga verovatno nisam prepoznao!

Tekst počinjem ovako zato što prvo pitanje koje sam sebi postavio kada sam video objavu bilo je a ko su pisci, meni nepoznata imena!? Gotovo istog momenta sam pomislio na Milivoja, pogledao snimak i odmah shvatio da sam u pravu. Pretpostavljam da je njegov sin u pitanju i shvatio da to mora da bude dobra knjiga.
Milivoje je u mojim očima jedan od najcenjenijih stručnjaka koje sam ikada upoznao. Čovek ima ogromno znanje i iskustvo, pudlar, pisao je i knjige. Kao sudija ima izvanredno oko pa ja mislim za sve rase. Zato sam ga uvek cenio i visoko rangirao. Sigurno je on pomagao oko ove knjige i zato verujem da je knjiga vredna iako je nisam video. Svi imamo neke prioritete u ovoj nestašici para pa ne znam da li ću je kupiti, ali svakako bih voleo da je imam i nadam se da hoću. Sigurno je vredno štivo pa čak i ako nemam šta iz nje da naučim (a uvek ima šta!) makar bih se podsetio na mnoge stvari, detalje, finese.  
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now