_NEBOYSHA_ Report post Posted April 30, 2018 POKLANJAM Kućica većih dimenzija. Spoljne mere su 1 m visina, 1 m širina i 1,7 m dužina. Ima dve prostorije. Prva (predsoblje) 0,8 m visina, 0,6 m širina i 0,95 dubina. Taj deo kućice ima izolaciju samo u krovu. Druga (spavaća soba) 0,75 m visina, 0,8 m širina i 0,9 m dubina. Ovaj deo kućice je kompletno izolovan sa 5 cm stiropora. (krov, pod i zidovi) Sendvič zidovi, iznutra brodski pod 2,2 cm pa 5 cm stiropor pa lamperija spolja. Kućica je teška po mojoj proceni oko 80 kg U dobrom je stanju osim što je prašnjava i puna paučine. Stara je 9 godina a nije se koristila poslednjih 8 ipo. Ko je zainteresovan neka me kontaktira privatnom porukom da se dogovorimo. Unutrašnjost http://i921.photobucket.com/albums/ad60/_NeshaDon_/unutranjost.jpg Trenutno stanje Ko je zainteresovan neka me kontaktira privatnom porukom da se dogovorimo. Share this post Link to post Share on other sites
Petite Report post Posted May 1, 2018 Prebacicu objavu na moj fb profil.... Share this post Link to post Share on other sites
_NEBOYSHA_ Report post Posted May 11, 2018 Kućica je dobila novog vlasnika! Share this post Link to post Share on other sites