Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bratislav Milosevic

L Dogs Cosmetics

Recommended Posts

Pred vama je nova jedinstvena linija kozmetike za pse, L Dogs Cosmetics.
Posle vise od 30 godina iskustva u svetu kinologije i posle vise od dvadest godina bavljenja kozmetikom za ljude, radeci kao tehnolog, odlucio sam da ove dve stvari spojim u nesto posebno. 
Uradjena je i specijalno formulisana linija L kozmetike za pse, koja je izradjena od blagih pazljivo odabranih sastojaka koji ce vasem ljubimcu pruziti potpunu negu dlake i koze.
Pseca koza i dlaka zahtevaju poseban i potpuno drugaciji tretman od nekih principa ljudske kozmetike, pa je ova linija proizvoda posvecana u potpunosti tome.
Za sada kod nas mozete pronaci sledece proizvode:
1. Ultra Sampon za pse koji temeljno cisti i pazljivo neguje dlaku psa. Nezna formula sa dodatkom Provitamina B5, Alantoina, Aloe gela, Ekstrakta kamilice. Bez parabena. Pakovanja: 300ml, 1 l, 5 l.
2. Ultra Balsam - condicioner sa Arganovim uljem, za negu dlake psa posle kupanja. Kombinacija kvalitetnih sastojaka sa dodatkom Arganovog ulja i vitamina hrani i neguje dlaku i omogucava lako rascesljavanje i pripremu za izlozbu. Bez silikona. Pakovanja: 300ml, 1 l, 5 l.
3. Sampon sa Lanolinom, koji omogucava zastitu dlake psa od vremenskih uslova. Koristi se za svakodnevnu negu kada psu nije potrebna priprema za izlozbu, vec je kod kuce, narocito ako je pas u dvoristu. Pakovanja: 300ml, 1 l, 5 l.
4. Balsam sa Lanolinom, neguje i vraca sjaj dlaci, ostavlja zastitni sloj na dlaci i takodje sluzi kao zastita od vremenskih uslova kada je pas duze vreme u dvoristu. Pakovanja: 300ml, 1 l, 5 l.
5. Antistatic sprej, nezna i potpuno neskodljiva formula, koja neutralise staticki elektricitet koji se javlja prilikom cesljanja pasa. Pakovanje 300 ml.
6. Hranljiva Emulzija za pakovanje i cuvanje dlake psa. Jedistveni proizvod sa kvalitetnim uljima i vitaminima, koji sluzi za pakovanje dlake dugodlakih pasa cija dlaka mora biti ocuvana duzi vremenski period, tipa Jorksir terijer i sl. Moze se koristiti i kod muzjaka dugodlakih pasa svih rasa kojima je potrebno ocuvati dlaku od ostecenja prilikom uriniranja. Pakovanja: 300 ml, 1 l.

Otvoreni smo za sve zahteve u vezi nege vasih ljubimaca, tako da smo u mogucnosti da uradimo i kozmetiku po vasoj zelji i potrebama.

L Dogs Cosmetics Team
ldogscosmetics@gmail.com

https://www.facebook.com/Ldogscosmetics/

Share this post


Link to post
Share on other sites