Sinisa AST Report post Posted November 30, 2015 King Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted December 1, 2015 9 meseci Quote Share this post Link to post Share on other sites
lodju Report post Posted December 1, 2015 lep je,lepa glava bar po meni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted December 1, 2015 Hvala lodju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted December 1, 2015 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203993348579141&set=a.10203902239341467.1073741832.1385883510&type=3&theater Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted December 1, 2015 Klasika, teniska loptica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted December 19, 2015 Hvatam muvu u letu. heheh Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja rajkovic Report post Posted December 20, 2015 Druze jel mozes nesto da mi objasnis. Kao prvo imas temu gore koja se zove "Predstavite vase pse i odgajivacnicu"sve ovo si mogao tamo da postavis. Nesto drugo mi ovde nije jasno, ne znam koliko imas godina i iz koje si price. Zar ti nije palo na pamet da napises neke osnovne informacije prvo o sebi, pa kasnije i o psunpr. kako se pas zovekada je ostenjenko su mu roditelji (mozda iz kojih linija je dobijen pas)postavis lepo ceo rodovniknapises da li ima neke zdravstvene preglede, ataxia, kukove, laktove, srce itd. onda mozda da napises neki svoj kontakt, mozda e-mail, ili facebook stranicu ako imas itd. itd. pa onda postavis neke lepe slike psa, pa tako nastavis dalje i dalje. Ovako ne vidis sta si ti hteo da kazes sa ova dva - tri posta. ovo ti je neki dobronameran savet, nemoj nista licno da shvatis. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bobbi Report post Posted December 20, 2015 Dodao bih i info o tezini ako moze , jer makar meni izgleda kao veci primjerak sa 9 mjeseci. A sa obzirom da je plav i rodovnik bi bio interesantno vidjeti , slazem se sa postom iznad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted December 20, 2015 Imam 3 godine i idem u obdaniste. Moje informacije su skroz ne bitne,isto tako i od psa. Izvini ali nisam iz fazona veze i zenidbe da bih ostavljao e-mail ( osim ako se nisi zaljubio u mene) na uvid. Facebook nemam, inace sad pisem na kalkulatoru.Sto se tice postova nisam hteo nista da kazem. Moj dobronameran savet ti je da mi ne delis dobronamerne savete, nemoj nista licno da shvatis. ataxia carrier, kukovi :E/II, Srce: 7 komora i 3 1/2 pred komore, laktovi podmazani dozivotno. Verovatno je najlosiji STAFORD na planeti, ali meni je najdrazi i meni su slike jako lepe i za mene su vrh. You can only be envious. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted December 20, 2015 Ima 30 kg. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted December 20, 2015 Evo otac ; http://www.pedigreedatabase.com/american_staffordshire_terrier/dog.html?id=2189838-jokker Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted December 21, 2015 (edited) Evo i Rodovnik. Edited December 21, 2015 by Sinisa AST Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted December 21, 2015 Evo i Rodovnik. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bobbi Report post Posted December 22, 2015 (edited) Otac mu je moćan , isto plav a jos kupiran. Odlicni primjerci obojica. Edit - slika rodovnika , makar meni , nije izostrena , ne vidi se jasno , ne moze da se razabere nista isod imena psa , ova manja slova Edited December 22, 2015 by Bobbi Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja rajkovic Report post Posted December 22, 2015 Ne znam zasto se ljutis, lepo sam ti napisao da ne shvatis nista licno. Nisam ni komentarisao tvog psa a ni tebe, napisao sam ti samo prijateljski savet. Sve najbolje u novoj godini i neka su ti srecni predstojeci praznici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted December 22, 2015 Hvala i tebi prijatelju. Osetio sam se kao da sam prozvan, moras da shvatis i ti da sam ja novi na forumu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted December 22, 2015 Nadam se da se sada bolje vidi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted February 10, 2016 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sinisa AST Report post Posted February 26, 2016 Sta se desilo sa slikama ? Quote Share this post Link to post Share on other sites