Srecko034 Report post Posted May 20, 2007 Zenon sa 2 mesecaOtac: Grando del Rade SavicMajka: Istra Share this post Link to post Share on other sites
Guest SaЕЎa Kobasica Report post Posted May 20, 2007 Zaista prelijepo ЕЎtene!!! :shock: :shock: :shock: Share this post Link to post Share on other sites
Srecko034 Report post Posted May 20, 2007 Konacno sam provalio kako se postavljaju fotografije, tako da ce biti jos lepih pasa.Pozdrav svim ljubiteljima pasa Share this post Link to post Share on other sites
djina03 Report post Posted May 20, 2007 Srecko,ovo su verovatno neke slike? Ajd' pokusaj ponovo... Share this post Link to post Share on other sites
djina03 Report post Posted May 21, 2007 Divno!!!Cestitam na prinovi...Dajte jos slika... Share this post Link to post Share on other sites
Srecko034 Report post Posted May 21, 2007 To su stare prinove. sada im je 4.5 meseca. Za oko mesec dana imacu opet prinove! Share this post Link to post Share on other sites
djina03 Report post Posted May 21, 2007 sa 4 meseca to je vec veliko stene... koliko vam osalo iz legla? Ili su svi vec otisli u neki drudi dom? Dajte jos slika, novijih... Share this post Link to post Share on other sites
Srecko034 Report post Posted May 22, 2007 Kod mene je ostala jedna zenkica. Postavicu njene fotografije u skorije vreme. Share this post Link to post Share on other sites
djina03 Report post Posted May 22, 2007 Pa da vidimo tu odabranicu iz legla.Moji su svo troje iz istog leglaAra od Indjije+Pipo del Rade Savic. Share this post Link to post Share on other sites
Srecko034 Report post Posted June 2, 2007 Mezimica- Zoe Share this post Link to post Share on other sites
djina03 Report post Posted June 2, 2007 Da li ja to provaljujem "marku" :o ? Pa svaka cast!! Mala je ko lutka.A rascvetana pozadina daje slikama jos vecu draz... Ja sam najlepse fotke svojih kerova uslikala na jednom gradjevinskom stovaristu, gde se u pozadini vide bager, betonjerka, pesak, blokovi i ostali materijali, koji mi kvare slike i dozivljaj, pa ih retko i pokazujem. Mozda mi se ucinilo da ima svetlo oko...? ili gresim...? Share this post Link to post Share on other sites
djina03 Report post Posted June 2, 2007 a ovo su KALA i KORA, kako markiraju... Share this post Link to post Share on other sites
Srecko034 Report post Posted June 4, 2007 Cini Vam se, mada joj je sada oko tamnije nego pre mesec dana, kada je fotografisana.Jel' Vam nije problem da mi posaljete pedigree vasih kuja na sreckoradojicic@gmail.com , li jos bolje, linkujte mi sajt ako ga odgajivacnica ima. Share this post Link to post Share on other sites
Srecko034 Report post Posted June 7, 2007 Gde su ljubitelji NKD-a? Na celom forumu par aktivnih ljudi. Ova prelepa rasa zasluzuje mnogo veci broj angazovanih vlasnika i ogajivaca. Share this post Link to post Share on other sites
djina03 Report post Posted June 7, 2007 Veruj mi, Srecko, da se i ja cesto pitam isto. Ali ja pisem, ponekad, i sama sa sobom, pa se tek, eto, pojavi neko, pa opet nestane, i sve tako. Mada, ja mislim da su ljudi koji cuvaju NKD, uglavnom lovci, koji te pse i cuvaju u te svrhe, pa im i nije mnogo interesantno da se druze, i pojavljuju na forumima!da li ides na CACIB Sabac 24.06.? NKD sudi,ni manje ni vise nego Rade Savic... :wink: To prvi put vidim,ali zvuci odlicno! Share this post Link to post Share on other sites
Srecko034 Report post Posted June 8, 2007 Ne mogu, bas tog datuma idem za Novi Sad, imam ispit, inace bi dosao da gledam. Sto se takmicenja tice, Zoe tek 1. oktobra puni 9 meseci, tako da cu zakaciti samo kraj izlozbene sezone. Share this post Link to post Share on other sites
djina03 Report post Posted June 8, 2007 Ja svakako idem, vodim dva labradora, pa sam mislila i nemce da vodim (crnog kera-KORTA,i braon kuju-KALLU) ali ako stignem i sa njima da poradim, slaba im je ring dresura. Share this post Link to post Share on other sites
zlatko Report post Posted June 10, 2007 EURO DOG SHOW 2007 - ZAGREBNKD pticariAVALINE ESKO - RCAC RCACIB - VICE SAMPION EVROPEAVALINE GRIFFY - Odlicna III u raz. intermediahttp://www.avalinekennel.com Share this post Link to post Share on other sites