Kung Fu girl Report post Posted November 25, 2012 Naša Azra je žuta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ben_Bella Report post Posted November 29, 2012 Žutaći!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
smizla Report post Posted December 16, 2012 zuti naravno[attachment=0]Slika0225.jpg[/attachment] Quote Share this post Link to post Share on other sites
milosmi Report post Posted January 15, 2013 Da li neko zna gde moze da se nabavi stene braon boje, mnogo hvala unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ben_Bella Report post Posted January 15, 2013 Da li neko zna gde moze da se nabavi stene braon boje, mnogo hvala unapredPretrazite sajtove odgajivacnica, kao i oglase, mozda tako uspete, ima ih dosta u svim bojama... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marija i leo Report post Posted January 16, 2013 Ja imam dva zuta labradora,momak crnog, planiramo i jednu chokoladicu silver labrador, takozvani sivi nije priznat od FCI, postoji i kao sto rece neko sa foruma jeste ukrstan sa Vaj.... I naravno da ne moze da ima pedigre. A niko ne pomenu Fox red labradore Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ben_Bella Report post Posted January 16, 2013 Ja imam dva zuta labradora,momak crnog, planiramo i jednu chokoladicu silver labrador, takozvani sivi nije priznat od FCI, postoji i kao sto rece neko sa foruma jeste ukrstan sa Vaj.... I naravno da ne moze da ima pedigre. A niko ne pomenu Fox red labradore Verujem da ih svrstavaju u zute... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marija i leo Report post Posted January 17, 2013 Tako je Ben-Bella ta boja mi je jako zanimljiva, ali su dosta retki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ben_Bella Report post Posted January 17, 2013 Tako je Ben-Bella ta boja mi je jako zanimljiva, ali su dosta retki.Bellin tata je tamno zut, nesto izmedju fox red i zute boje, ne znam sta vi mislite, evo slicice... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marija i leo Report post Posted January 18, 2013 Bas je lepa boja, bas me interesuje da li je Bella imala stence? Moguce je da ce njeno neko stene imati takvu boju, naravno ako je nosilac tog gena sa oceve strane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ben_Bella Report post Posted January 18, 2013 Bas je lepa boja, bas me interesuje da li je Bella imala stence? Moguce je da ce njeno neko stene imati takvu boju, naravno ako je nosilac tog gena sa oceve strane. Nije se parila do sada, pusticu je sledece godineMajka joj je iste boje, samo nemam njenu sliku, ona je boju ovigledno nasledila od bake sa oceve strane, samo su joj usi boje koje su i njeni roditelji, ali se iskreno nadam da ce neko od njenih stenaca biti te boje. Kao mala je bila ze boje, a onda joj se boja promenila... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marija i leo Report post Posted January 19, 2013 Pa i ja bih rekla Bella ima prelepu glavicu, pravu zensku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ben_Bella Report post Posted January 20, 2013 Pa i ja bih rekla Bella ima prelepu glavicu, pravu zensku Hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ирина Марковић Report post Posted December 19, 2014 Imam više labradora,ali mi je najlepši crni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaca Dj Report post Posted October 3, 2015 Žuti i crni labradori Quote Share this post Link to post Share on other sites