aleksandrovacka012 Report post Posted January 28, 2016 CH SRB Čikita full edition Quote Share this post Link to post Share on other sites
cuki1 Report post Posted January 29, 2016 Veteran female Grand CH Cita vom Tigra Haus (Karlo von der Takić x Rita vom Tigra Haus)Baby BIS, Junior BIS, Veteran BIS, 5x PRM, 16xCAC, 7xCACIB, 10xBOB, 4XBOG, ECC,CACT. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Graf Report post Posted January 29, 2016 Mozda ali juceTako je Boro,Graf je Najbolji juce,danas ,a i sutra ! Ili da ti prevedem proslost,sadasnjost i buducnost = Graf vom Aitrachtal !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spiker-mrmosh Report post Posted January 31, 2016 (edited) Brikovi potomci nastavljaju tradicuju ! https://youtu.be/tFeCAmcoFjI Edited January 31, 2016 by spiker-mrmosh Quote Share this post Link to post Share on other sites
Graf Report post Posted February 1, 2016 Boki, Imperija Graf sa sinovima Ahil od Sulca (Graf vom Aitrachtal x Athena II vom Gauboden) i T... Jack (Graf vom Aitrachtal x Kimba II vom Spanger Forst) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bora sirijus Report post Posted February 1, 2016 Boki, Imperija Graf sa sinovima Ahil od Sulca (Graf vom Aitrachtal x Athena II vom Gauboden) i T... Jack (Graf vom Aitrachtal x Kimba II vom Spanger Forst)osisaj ih imaces za dzemper sigurno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Graf Report post Posted February 4, 2016 Ova dvojica nemaju bradu ,jedino je Jack-u ostala i to ne diram da me potseca na tebe .PS : nemoj komentarisati nesto sto nisi video jer ispadnes smesan Quote Share this post Link to post Share on other sites
bora sirijus Report post Posted February 4, 2016 Ova dvojica nemaju bradu ,jedino je Jack-u ostala i to ne diram da me potseca na tebe .PS : nemoj komentarisati nesto sto nisi video jer ispadnes smesan ha ha ha ti si smesan , ja brade nisam ni pominjao nego one snaucerske grudi i noge to osisaj kod svih i eto ti dzempera Quote Share this post Link to post Share on other sites
Graf Report post Posted February 5, 2016 jojjjjj,Snaucerske grudi !! To si Junacke grudi ako nisi znao. Dzabe tebe uciti da ne komentarises nesto sto nisi video,dovescu ga na smotru pa ces tada videti kakva mu je dlaka i kakve grudi ima,a onda kuckaj ono sto si video. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bora sirijus Report post Posted February 5, 2016 jojjjjj,Snaucerske grudi !! To si Junacke grudi ako nisi znao. Dzabe tebe uciti da ne komentarises nesto sto nisi video,dovescu ga na smotru pa ces tada videti kakva mu je dlaka i kakve grudi ima,a onda kuckaj ono sto si video.Istina je to da je slika jedno a pas moze biti i drugo, ali ja komentarisem sliku. U svakom slucaju pozdravljam uvek sliku gde su 3 D.D na njoj. Nego vidi sad zajebi i Jacka za prolecni ispit kao sto si zajebao i Ahila ili ga donesi u ruke majstora necu te odrati vise od drugih Quote Share this post Link to post Share on other sites
spiker-mrmosh Report post Posted February 5, 2016 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Graf Report post Posted February 8, 2016 Boki,ako sam se zajebao sto sam Ahila dao Rankovicu ,rado cu se zajebati ponovo jer je on moj drug.Njega licno ne zanimaju ispiti ali zato lovi za sve pare sto meni znaci vise nego dobar ispit,i jesenji ispit ne bi polozio da mene nije bilo,a tu si video kakav je pas.Iskreno sa Jackom slabo sta radim jer nemam vremena ali probacu pa sta bude ,uveren sam da trag ima za veoma visoku ocenu sad ostalo videcemo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bora sirijus Report post Posted February 8, 2016 Boki,ako sam se zajebao sto sam Ahila dao Rankovicu ,rado cu se zajebati ponovo jer je on moj drug.Njega licno ne zanimaju ispiti ali zato lovi za sve pare sto meni znaci vise nego dobar ispit,i jesenji ispit ne bi polozio da mene nije bilo,a tu si video kakav je pas.Iskreno sa Jackom slabo sta radim jer nemam vremena ali probacu pa sta bude ,uveren sam da trag ima za veoma visoku ocenu sad ostalo videcemo. Nisam ja uopste ni rekao ni pomenuo sto si Ahila da Rankovicu nego da si Ahila zeznuo za prolecni ispit pa je zaista imao manji broj poena nego sto bi mogao da osvoji. Pa ti zato kazem da ne zeznes i Jacka . Mozemo mi da se prepucavamo ali znamo dobro i ti i ja da ako mislimo da pas osvoji dobar broj bodova a za mene je to sve preko 66 onda pas mora da se vodi u teren, mora da se sa njim radi a sam kazes da nemas vremena i da slabo radis sa Jackom pa bi ti bolje bilo da ga posaljes meni ili negde ko ce ga izvoditi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Graf Report post Posted February 9, 2016 Hvala na ponudi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cuki1 Report post Posted February 10, 2016 https://www.facebook.com/julie.carreiro.16/videos/542573069095711/ Revija priplodnjaka... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZUBAN Report post Posted February 10, 2016 U principu: "Daj raji hleba i igara i lako ces ih voditi u rat". ... i sto je hleb suvlji, to igre moraju biti raznolike i "spektakularne" da bi mobilisao i zadnjeg, koji se mozda tome odupire ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Graf Report post Posted February 10, 2016 U Srbiji postoji samo jedan priplodnjak koji daje dobre pse ,ostalo su polovnjaci koji daju jednog,dva i kraj !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cuki1 Report post Posted February 10, 2016 (edited) "Može biti samo Jedan" Edited February 10, 2016 by cuki1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Von Der Takic Report post Posted February 10, 2016 E ako si im reko Quote Share this post Link to post Share on other sites
bora sirijus Report post Posted February 10, 2016 U Srbiji postoji samo jedan priplodnjak koji daje dobre pse ,ostalo su polovnjaci koji daju jednog,dva i kraj !! Sreca pa ovo niko ozbiljan ne bi potvrdio Quote Share this post Link to post Share on other sites
bora sirijus Report post Posted February 10, 2016 https://www.facebook.com/julie.carreiro.16/videos/542573069095711/ Revija priplodnjaka...OVI SU SVI SA SIRIJUSA Quote Share this post Link to post Share on other sites
cuki1 Report post Posted February 10, 2016 OVI SU SVI SA SIRIJUSA Prepoznatljiv tip Quote Share this post Link to post Share on other sites
bora sirijus Report post Posted February 11, 2016 Prepoznatljiv tip da, cisto braon glave ,usi velike,izuzetno obuceni za izlozbe... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cuki1 Report post Posted February 11, 2016 da, cisto braon glave ,usi velike,izuzetno obuceni za izlozbe...Znam, pobedi me jedan prošle godine u Vršcu Quote Share this post Link to post Share on other sites
bora sirijus Report post Posted February 12, 2016 Znam, pobedi me jedan prošle godine u Vršcu e taj je bio bolji ... Quote Share this post Link to post Share on other sites