Predrag Marković Report post Posted December 17, 2014 Koja vam je boja labradora najlepša? Share this post Link to post Share on other sites
Berna22 Report post Posted December 17, 2014 Ja volim plavusane Share this post Link to post Share on other sites
majama Report post Posted December 17, 2014 Žuti, beli, boje meda...spadaju u istu grupu ali sam videla mnogo varijeteta te tzv žute boje. Moja labica je baš posvetlela i sad je kao blajhana plavuša .Meni je najlepša nijansa koja podseća na staro zlato...nešto poput boje meda ali retko srećem baš tu nijansu. Share this post Link to post Share on other sites
Ben_Bella Report post Posted December 19, 2014 Zutaci su mi najdrazi, ali ih sve volim. Share this post Link to post Share on other sites
Nade Report post Posted December 19, 2014 Crni pre svega! Ali u zadnje vreme i cokoladni su poceli da se osvajaju. Share this post Link to post Share on other sites
Ирина Марковић Report post Posted December 19, 2014 Meni su omiljeni crni labradori. Share this post Link to post Share on other sites
Robbieteni Report post Posted August 14 Inače ne pamtim citate iz knjiga... i nekako ne volim Coelha, ali nešto sam zapamtila iz alkemičara mislim što se kasnije pokazalo kao magična rečenica mog života, svojevrsni lajtmotiv... Ako nešto uistinu želiš, onda će se sve urotiti da to i ostvariš... Share this post Link to post Share on other sites