Blue Angel Yorkie kennel Report post Posted January 24, 2015 (edited) Delodi, hvala za crteže, odlični su i poučni. Zadao si nam posao do sada smo premeravali, pregledali i prepipali naše pse. Hvala Bogu dobri su. Dobro, svi su oni odlično ocenjeni, ali ipak kad čovek pogleda ovo sve, treba se zamisliti. Mi apsolutno dajemo podršku i doprinos borbi za ovu rasu, jer situacija u Srbiji sa jorkićima je do skoro bila više nego kritična, sad se već popravlja. Žao mi je razočaranih ljudi koji kupe jorkija, a dobiju sve samo ne jorkija. Mi smo sa prvom kucom imali više sreće nego pameti, sa ostalima je već iskustvo uradilo svoje. Puno pozdrava za sve jorkijevce, hajde malo da pišemo, tema nam je zamrla skroz. Posebno pozivam Miru i Tanju da slike svojih novopridošlih lepotana objavljuju malo više ovde, da malo osveže temu Edited January 24, 2015 by Nannette Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marija Vasiljevic Report post Posted January 24, 2015 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marija Vasiljevic Report post Posted January 25, 2015 Pozdrav svim vlasnicima i ljubiteljima ove pasmine Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marija Vasiljevic Report post Posted January 25, 2015 Moje ime je Marija, od skoro sam vlasnik Jorkija, po imenu Lili. Prezadovoljna sam, odusevljena i zaljubljena u ova divna stvorenja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue Angel Yorkie kennel Report post Posted January 25, 2015 Hvala Marija, takođe. Dobrodošli na forum ! Kada ćemo videti sličice vašeg jorkića ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marija Vasiljevic Report post Posted January 25, 2015 Hvala na dobrodoslici Jedna je na profilnoj slici, ostale cu proslediti ovih dana. Moram da iscitam kako se postavljaju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marija Vasiljevic Report post Posted January 27, 2015 Evo par slicica. Izvinjavam se zbog loseg kvaliteta slika, slikano je telefonom Quote Share this post Link to post Share on other sites
tatjana Report post Posted February 7, 2015 naš mali TIP TOP From Rusian with love, 4 generacije naših pasa ,otišao u novi dom- Quote Share this post Link to post Share on other sites
Delodi Report post Posted February 21, 2015 Došlo vreme i za Fibi da se predstavi u najboljem svetlu. Deilodi Fantastic Phoebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
tanjasd Report post Posted February 21, 2015 predivan je, najvise mi se dopada druga slika Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue Angel Yorkie kennel Report post Posted February 21, 2015 Laki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mirjana laki plus Report post Posted February 23, 2015 E stvarno je fantasticna ova "fantastik" devojka Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoricica Report post Posted February 23, 2015 Evo i mene novog clana, ponosnog vlasnika malog jorkija. Nadam se da cete mi biti od pomoci, kao iskusni vlasnici, ukoliko budem imala neke nedoumice Upoznajte Masu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Delodi Report post Posted March 17, 2015 prvi put u istoriji kinologije jorki iz srpskog uzgoja !!!! IDS Strägnäs, Sweeden 13.03.1015. DEILODI LADY NASA - Nanipostala šampion Švedske CAC, R.CACIBJudge: Birgitta SvarstadBreeder and owner: Nebojša DeilodiHandling and grooming: Lotta Eriksson ( žena u belom kompletu) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mirjana laki plus Report post Posted March 17, 2015 Bravo za Deilodi ekipu, jako mi je drago i cestitam od srca na tako lepom uspehu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Delodi Report post Posted March 23, 2015 Evo i njene ćerke postala šampion Srbije.nakon pobede u rasi, dobila je i drugo mesto u grupi terijeraCAC, BOB BOG 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tanjasd Report post Posted March 23, 2015 Cestitam, vidim da si imao odlican rezultat i sa drugim cupavcem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mirjana laki plus Report post Posted March 23, 2015 Odlican rezultat, cestitam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marija Vasiljevic Report post Posted March 28, 2015 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jupi Report post Posted April 17, 2015 Zdravo svima Evo da vas pitam kako vi skidate krmelje sa dlake jorksircima? To su kao tackice koje su se zalepile za dlaku i vide se jedino kad razvucem taj pramen. Inace mu, po savetu veterinara, svaki dan cistim oci fizioloskim rastvorom od kad sam ga dobila.I joj nesto. Kakva su vasa iskustva sa menjanjem zuba jorksircima? Ja sam mog sa osam meseci odvela na vadjenje gornjih ocnjaka jer mi je cetiri veterinara reklo da je to 'zadnji voz'. E sad, on ima 11 i klate mu se na desnoj strani zubi pored ocnjaka. Razmisljam, mozda nisam morala da ga vodim na vadjenje, mozda bi mu sami ispali. Sad je kasno, ali eto rekoh da pitam ljude koji znaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue Angel Yorkie kennel Report post Posted April 18, 2015 Zdravo ja mojim jorkijima te krmelje skidam vatom umočenom u toplu vodu, pazeći pri tom da im ne dodirnem oči. Umivanje, ništa posebno A što se zubića tiče, niste pogrešilli, jer kod tih duplih zuba ako se previše čeka može da dodje do nakupljanja bakterije izmedju ta dva zuba koji su previše blizu, što može da dovede do kvara ili nakupljanja kamenca. Ti što se klate verovatno će sami otpasti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jupi Report post Posted April 18, 2015 Hvala Nannette Evo sada sam probala sa toplom vodom i lakse je skidanje. Malo su se omeksali ti krmelji pa mi je bilo lakse noktima da ih skinem. Inace mu to radim na suvo, pa sam mislila da mozda postoji neki bolji nacin.A sto se tice svakodnevnog stavljana fizioloskog rastvora u oci, sta ostali forumasi mislite o tome? Veterinar kaze da to ne moze da mu skodi, ali bih volela da znam da li i vi to praktikujete. Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue Angel Yorkie kennel Report post Posted April 19, 2015 Drago mi je da sam pomogla Ja iskreno nikad nisam čula da se stavlja fiziološki rastvor u oči, bilo bi dobro da još neko od forumaša odgovori, ja mojima ništa ne stavljam u oči i sve je ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marija Vasiljevic Report post Posted April 19, 2015 Nema potrebe da se stavlja u oci. Nakvasim tufer za skidanje sminke sa Acidi-borici i skinem krmelje. Njenim cesljem razgrnem dlaku, oprezno, naravno, i izvadim krmelje koji su zalepljeni. Sto se zubica tice, moja je promenila bez problema, uz pomoc glodalica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jupi Report post Posted April 19, 2015 Hvala Nannette i Marija Quote Share this post Link to post Share on other sites