VLADIMIR1 Report post Posted February 22, 2009 ŽivijoLP Vladimir Quote Share this post Link to post Share on other sites
vladlider Report post Posted February 22, 2009 my prodigyJ.Ch. Rus. VLADLIDER PALLADA SAILS ON WAVE OF GLORY Quote Share this post Link to post Share on other sites
VLADIMIR1 Report post Posted February 23, 2009 ŽivijoJučer smo osvojili prvi winter winer u mladima.lpVladimir Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buba Report post Posted February 23, 2009 Uzasnuta sam sa takvim pricama kada stenci stizu u bunkeru autobusa! Nije ovaj slucaj prvi! Cula sam vec i to da su preko leta stene poslat za Sarajevo sa autobusom i izvadili ga mrtvom! Ne treba da se pita za ime tog "odgajivaca"! Svako moze da ga pronade u ZOVU ima oglas skoro za sve rasu!1 A ne samo on nego mozete procitate "Dostava do Bg" ili "Dostava na kucnu adresu"Svako zna ko su ti ljudi koji imaju fabrike pasa ipak se ne radi nista protiv njih. A ljudi koji nisu upuceni naravno gledaju samo cenu ne znajuci da puno vise moze da kosta "jeftino" stene nego kad se uredno placa na pravom mestu!Buzga stvarno ste imali srecu sa stenetom. Zelim vam puno lepih trenutaka sa njim. Kao sto ste rekli tu je sta je , ali i ja mislim da kao mesanca ste ga previse platili!Drago mi je da nas ima sve vise na forumu i vidim ima i lepih uvoza! Cestitam, stenci su lepi poznajem im oca!www.bogarhazi.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mina Report post Posted February 27, 2009 Cestitke Vladimire!Zasto ne napiste malo vise o vasim psima,koje linije preferirati,tip...itd.. :?: Gosp.Buba videla sam zenkicu iz Vaseg uzgoja,Giselle-Zivkica koja se nalazi u Beogradu,prelepa je,ima glavu bas po mom ukusu :mrgreen: hard life 8) http://www.moj-album.com/slike/5268630/ ... 7bZSX4.jpg Quote Share this post Link to post Share on other sites
VLADIMIR1 Report post Posted February 28, 2009 ZdravoOvdije sam napunio godinu dana.Sam sinCH.KASTANJAN MANDELMAXIMJunior EUROPACHAMPION majkaBeautiful ClementVICI Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mina Report post Posted February 28, 2009 Vladimire koliko Vi imate mopsica?Kako ih drzite?Posto sam na jednoj sliici videla da su u kavezu :?: :roll: Kada ce nove slikice "double trouble" Mijate? :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
VLADIMIR1 Report post Posted March 1, 2009 ZdravoMopse imam više od 30 godina.U ovom momentu jih imam 7,ali ovih sedam nije za prodaju.Ono malo koju si videla u kavezu,sam nabavio za uzgoj,još je malena da jo pustim među druge mopsiče,zato ju držim u kavezu kad nije pod kontrolom.lpVladimir Quote Share this post Link to post Share on other sites
vukasin Report post Posted March 1, 2009 http://abc.go.com/primetime/afv/index?p ... Id=6352014 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buba Report post Posted March 1, 2009 Hala Mina, drago mi je sto Vam se ona svida. Vidim da se razumete u mopsove.Sa njegovom bratom Bogarhazi Amigo smo bili u Zagrebu i dobio je:V1;PRM; Junior BOB.To mu je bila prva izlozba. Da znam slike da postavimmm.............. Koliko ih Vi imate i iz kakvih linija? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mina Report post Posted March 1, 2009 Bas bi volela da vidim slike ostalih stenaca iz tog legla :mrgreen: Cestitam na rezultatu u ZG. :mrgreen: Badzin otac je CH Oasis Dog Albert(MULTI CH Sheffield s Shenandoha x INT CH Oasis Dog Olivia ),a majka je Atlantis of WBB(Pannonsepe Quincy Joe x Amilly),tako da s tatine strane ima Sheffileds,Sasquehanna,a sa majcine Top Team,Ulmer Haus,a i neke ne nesto poznate pse.Ja vise preferiram Americke mopsice..Sheffiled s,Tupelo,Kesander,JK's,a od Evropskih Marbelton,Sasquehanna(mada se baziraju na Sheffiled s psima),Puggens,Tangetoppen,Ulmer Haus,Black Schnau..itdSto se tice upustva za postavljanje slika imate ovde viewtopic.php?f=57&t=3939&start=0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buba Report post Posted March 2, 2009 Hvala Mina, cim budem imala malo vise vremena naucit cu1 :D zasad imam slike samo na moj site www.bogarhazi.comNi to nije jos dovrsen. Momak koji mi radi nesto je kratak sa vremenom, a treba da mi odvoji westike od mopsova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
golf Report post Posted March 4, 2009 Da li mi moze neko reci da li su ovo cistokrvni stenci mopsa jer covjek koji mi ih nudi tvrdi da jesu pa molim sve one koji stvarno znaju da li su cistokrvni da mi sto brze daju odgovor jer planiram da kupim jedno stene pa da se ne bih zeznuo!!Unaprijed hvala!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
golf Report post Posted March 4, 2009 Da li mi moze neko reci da li su ovo cistokrvni stenci mopsa jer covjek koji mi ih nudi tvrdi da jesu pa molim sve one koji stvarno znaju da li su cistokrvni da mi sto brze daju odgovor jer planiram da kupim jedno stene pa da se ne bih zeznuo!!Unaprijed hvala!!! Nisam mogao direktno ubaciti sliku na ovaj post pa moram ubaciti sliku koju sam ostavio na netu:http://www.postimage.org/image.php?v=PqMEc79http://www.postimage.org/image.php?v=PqMEB3A Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijat Report post Posted March 4, 2009 Ne kupuj :!: :!: :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest pa3jarh Report post Posted March 4, 2009 Da li mi moze neko reci da li su ovo cistokrvni stenci mopsa jer covjek koji mi ih nudi tvrdi da jesu pa molim sve one koji stvarno znaju da li su cistokrvni da mi sto brze daju odgovor jer planiram da kupim jedno stene pa da se ne bih zeznuo!!Unaprijed hvala!!!Ne bih ni ja. Nikad nisam video mopsa sa ovakvim usima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
golf Report post Posted March 4, 2009 Da li mi moze neko reci da li su ovo cistokrvni stenci mopsa jer covjek koji mi ih nudi tvrdi da jesu pa molim sve one koji stvarno znaju da li su cistokrvni da mi sto brze daju odgovor jer planiram da kupim jedno stene pa da se ne bih zeznuo!!Unaprijed hvala!!!Ima li neko slike svoga steneta u dobi kada je spreman za prodaju pa da se mogu orijentisati makar na osnovu vasih slika stenaca koji su stvarno cistokrvni i na sto posebno da obratim paznju prilkom kupovine(mislim na izgled psa)!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
VLADIMIR1 Report post Posted March 4, 2009 ZdravoPričekaj koji mesec dana onda se vidi šta je.Vladimir Quote Share this post Link to post Share on other sites
golf Report post Posted March 4, 2009 ZdravoPričekaj koji mesec dana onda se vidi šta je.Vladimir Pa kasno je kad prodje par mjeseci,ja mislim moze li se sta skontati prilikom kupovine da mogu odustati a ne kad prodje koji mjesec jer sam planirao kupiti stene ovih dana! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijat Report post Posted March 4, 2009 Imas slike mojih stenaca na prethodnim stranicama tu su stare 3 meseca,to ti je taj period koji ti trazis. Quote Share this post Link to post Share on other sites
golf Report post Posted March 4, 2009 Imas slike mojih stenaca na prethodnim stranicama tu su stare 3 meseca,to ti je taj period koji ti trazis.Da li mi mozes reci svoje misljenje za izgled ovih stenaca da li tebi lice na cistokrvne mopse? Evo linkovi sa slikama stenaca : http://www.postimage.org/image.php?v=PqMEc79http://www.postimage.org/image.php?v=PqMEB3A Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest pa3jarh Report post Posted March 4, 2009 Da li mi moze neko reci da li su ovo cistokrvni stenci mopsa jer covjek koji mi ih nudi tvrdi da jesu pa molim sve one koji stvarno znaju da li su cistokrvni da mi sto brze daju odgovor jer planiram da kupim jedno stene pa da se ne bih zeznuo!!Unaprijed hvala!!!Ima li neko slike svoga steneta u dobi kada je spreman za prodaju pa da se mogu orijentisati makar na osnovu vasih slika stenaca koji su stvarno cistokrvni i na sto posebno da obratim paznju prilkom kupovine(mislim na izgled psa)!!!Pogledaj gore, ili na sledecem linku http://www.pugs.com/photopost/showgallery.php?cat=510Obrati paznju na rep, valjda ti zato i nisu poslali slike gde se vidi rep (pozeljno je da bude uvijen bar jedan i po put), boju (ona tri su suvise svetla i usi su im svetle), dlaka treba da bude kratka (ona tri psa imaju predugacku dlaku), "crna maska" na licu itd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
golf Report post Posted March 4, 2009 Da li mi moze neko reci da li su ovo cistokrvni stenci mopsa jer covjek koji mi ih nudi tvrdi da jesu pa molim sve one koji stvarno znaju da li su cistokrvni da mi sto brze daju odgovor jer planiram da kupim jedno stene pa da se ne bih zeznuo!!Unaprijed hvala!!!Ima li neko slike svoga steneta u dobi kada je spreman za prodaju pa da se mogu orijentisati makar na osnovu vasih slika stenaca koji su stvarno cistokrvni i na sto posebno da obratim paznju prilkom kupovine(mislim na izgled psa)!!!Pogledaj gore, ili na sledecem linku http://www.pugs.com/photopost/showgallery.php?cat=510Obrati paznju na rep, valjda ti zato i nisu poslali slike gde se vidi rep (pozeljno je da bude uvijen bar jedan i po put), boju (ona tri su suvise svetla i usi su im svetle), dlaka treba da bude kratka (ona tri psa imaju predugacku dlaku), "crna maska" na licu itd.A onaj sto je sam slikan,sta mislis za njega? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest pa3jarh Report post Posted March 4, 2009 Da li mi moze neko reci da li su ovo cistokrvni stenci mopsa jer covjek koji mi ih nudi tvrdi da jesu pa molim sve one koji stvarno znaju da li su cistokrvni da mi sto brze daju odgovor jer planiram da kupim jedno stene pa da se ne bih zeznuo!!Unaprijed hvala!!!Ima li neko slike svoga steneta u dobi kada je spreman za prodaju pa da se mogu orijentisati makar na osnovu vasih slika stenaca koji su stvarno cistokrvni i na sto posebno da obratim paznju prilkom kupovine(mislim na izgled psa)!!!Pogledaj gore, ili na sledecem linku http://www.pugs.com/photopost/showgallery.php?cat=510Obrati paznju na rep, valjda ti zato i nisu poslali slike gde se vidi rep (pozeljno je da bude uvijen bar jedan i po put), boju (ona tri su suvise svetla i usi su im svetle), dlaka treba da bude kratka (ona tri psa imaju predugacku dlaku), "crna maska" na licu itd.A onaj sto je sam slikan,sta mislis za njega?On deluje prilicno korektno, ali morao bih da ga bolje pogledam. Najbolje bi bilo uzivo, ali to je tesko izvodljivo. Trazi jos neku fotografiju, na kojoj se vidi sa boka i jednu kako stoji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
golf Report post Posted March 4, 2009 Da li mi moze neko reci da li su ovo cistokrvni stenci mopsa jer covjek koji mi ih nudi tvrdi da jesu pa molim sve one koji stvarno znaju da li su cistokrvni da mi sto brze daju odgovor jer planiram da kupim jedno stene pa da se ne bih zeznuo!!Unaprijed hvala!!!Ima li neko slike svoga steneta u dobi kada je spreman za prodaju pa da se mogu orijentisati makar na osnovu vasih slika stenaca koji su stvarno cistokrvni i na sto posebno da obratim paznju prilkom kupovine(mislim na izgled psa)!!!Pogledaj gore, ili na sledecem linku http://www.pugs.com/photopost/showgallery.php?cat=510Obrati paznju na rep, valjda ti zato i nisu poslali slike gde se vidi rep (pozeljno je da bude uvijen bar jedan i po put), boju (ona tri su suvise svetla i usi su im svetle), dlaka treba da bude kratka (ona tri psa imaju predugacku dlaku), "crna maska" na licu itd.A onaj sto je sam slikan,sta mislis za njega?On deluje prilicno korektno, ali morao bih da ga bolje pogledam. Najbolje bi bilo uzivo, ali to je tesko izvodljivo. Trazi jos neku fotografiju, na kojoj se vidi sa boka i jednu kako stoji.Covjek koji mi nudi ove stence zove se Rade Jecmenica iz Banjaluke koji se bavi prodajom stenaca raznih rasa,pa ne znam da li je neko cuo za ovog prodavaca da li je pouzdan!! Quote Share this post Link to post Share on other sites