Bizar Report post Posted June 4, 2015 Drago mi je sto sam demantovan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nesa Dizajn Report post Posted June 19, 2015 Ako je neko zainteresovan trenutno ima stenaca kod Radeta Arsenijevica , u jednom selu u okolini Kragujevca. Za brojeve telefona obratite se na pp.Ima u ponudi nekoliko zenki, i jednog muzjaka. Cena jako povoljna, Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nesa Dizajn Report post Posted June 29, 2015 19 jula 2015.g. izletiste Grza kod Paracina, NACIONALNA IZLOZBA PASA SVIH RASA, CAC Paracin 2015. Ponovo za Srpskog pastirskog psa BESPLATNO. Pozdrav za sve ljubitelje pasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bizar Report post Posted July 18, 2015 (edited) Mislim da obog decka vec poznajete... Edited July 18, 2015 by Bizar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bizar Report post Posted July 18, 2015 Doni... Lindrin brat iz legla. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vinko Report post Posted July 26, 2015 Ljudi postoje KNPV odijela,ona crna,kostaju 475 eura. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danijel Dragic Report post Posted July 28, 2015 pozdrav svima na temi. Zanima me da li ima neko muzijaka u okolini beograda spremnog za parenje? Treba psu moje komsinice, zenka je stara 2 godine Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axentije Report post Posted July 28, 2015 (edited) IMELMAN Kontakt osoba:Branislav MladenovićTelefoni:fiksni: +381.(0)15.876878mobilni: +381.(0)63.8223487 Oprema za obuku pasa Edited July 28, 2015 by Axentije Quote Share this post Link to post Share on other sites
sumadija Report post Posted July 29, 2015 koja je ovo rasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danijel Dragic Report post Posted July 29, 2015 ja se ne razumem u SPP, receno mi je da je SPP Quote Share this post Link to post Share on other sites
sumadija Report post Posted July 30, 2015 ja se ne razumem u SPP, receno mi je da je SPP [ogromno uvo zvale dugacka njuska sapa nalik macijoj,verovatno ima i izrazenu potiljnu kost,ovo je mix /quote] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cika Gaga Report post Posted September 8, 2015 Za sve ljubitelje SPP,a i za one koji to nisu polovinom septembra u narednom broju novine ZOV clanak o nasim cistim psima marke SPP informacija je cisto da narod bude u toku sa nasim radom oko rase ostale informacije nisu jos uvek za siru javnost pozzzzz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_Sh Report post Posted September 8, 2015 Za sve ljubitelje SPP,a i za one koji to nisu polovinom septembra u narednom broju novine ZOV clanak o nasim cistim psima marke SPP informacija je cisto da narod bude u toku sa nasim radom oko rase ostale informacije nisu jos uvek za siru javnost pozzzzz.Svaka cast. Odlicna vest. Bas vidim da se ovde nije dugo pisalo. Ako neko moze od vas odgajivaca nek kaci slike pasa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cika Gaga Report post Posted September 9, 2015 Svaka cast. Odlicna vest. Bas vidim da se ovde nije dugo pisalo. Ako neko moze od vas odgajivaca nek kaci slike pasa.Ima druze puno slika ali je fb preuzeo primat jer puno vise ljudi vidi pse,ali prebacice se i ovde nadam se da vise nece biti provokatora i neljudi ovde na forumu kojima je cilj ko zna sta...pozzzzz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mangup Pas Report post Posted September 11, 2015 Svako ko želi može slobodno da prekopira slike sa FB stranice i da okači ovde, moguće je, dozvoljeno i poželjno. Stranica je otvorena za sve PRISTOJNE ljude, interesente i ljubitelje rase. Do sada je privukla mnogo više pažnje i interesovanja za rasu nego što smo očekivali, a nismo platili nijedan dinar. Osim toga, FB stranica je super, jer kad se pojavi pacijent dovoljan je samo klik mišem da ga deganžiraš nazad u njegovu sobu.A sad malo da se pohvalimo http--,,--// Quote Share this post Link to post Share on other sites
vinko Report post Posted November 18, 2015 Svaka cast samo naprijed. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nesa Dizajn Report post Posted April 1, 2016 Dobro veče želim, svim ljubiteljima pasa, posebno ljubiteljima Srpskog Pastirskog Psa. Mnogo mi je žao što je šačica pogrešnih ljudi, uspela da stopira ovu termu na forumu. Zadnji komentar bio je 18 novembra 2015. Ima više od 4 meseca. Danas je 1 april, i sve sto danas kazem moglo bi se shvatiti kao prvoaprilska šala. Zbog tih istih ljudi ja sam se i povukao sa foruma, misleći da mozda nisam u pravu. Pozivam sve jlubitelje Srpskog Pastirskog Psa da se ponovo pokrenu i da obnovimo temu Srpski Pastirski Pas, da razmenimo iskustva, i da nastavimo promociju naše autohtone rase, koja je nepravedno zapostavljena u odnosu na Šarplaninca i ostale rase pastirskih pasa u Srbiji. Sto se mene tiče mogu da vam obećam da ću bar jednom u mesecu izbaciti jedan snimak mojih pasa, ili pasa koji zavredjuju vašu pažnju. Pozdrav, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Стефан_88 Report post Posted January 30, 2017 Поздрав свима на теми. Да ли неко може преко приватне поруке да ми да контакт од госпн. Драшка Родића из Крњаче. Мој један пријатељ је заинтересован за СПП. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pippo82 Report post Posted March 18, 2017 Pozdrav svima, vidim da je tema malo zamrla pa da je razmrdamo :). Interesuje me da li postoji mozda klub srpskog pastirskog psa. Takodje me interesuje posto je rasa uslovno priznata od strane kinoloskog saveza da li se radi na zvanicnom priznavanju rase. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_Sh Report post Posted February 8, 2019 Ušao sam na sajt KSS posle dužeg vremena i vidim da je SPP uklonjen iz dela o domaćim rasama. Ni ovde se ništa nije pisalo dve godine. Znali neko ko je ostao aktivan na ovom forumu šta se dešava sa ovom rasom, i da li je i savez definitivno odustao? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Слободан Report post Posted February 23, 2020 (edited) On 8.2.2019. at 20:27, Djole_Sh said: Ušao sam na sajt KSS posle dužeg vremena i vidim da je SPP uklonjen iz dela o domaćim rasama. Ni ovde se ništa nije pisalo dve godine. Znali neko ko je ostao aktivan na ovom forumu šta se dešava sa ovom rasom, i da li je i savez definitivno odustao? Наши су прво ушли у дил са Румунима да споје СПП са Буковинцем, као Југоисточно-европски пастирски пас који је привремено признат у FCI.Буковинац је крупнији пас и углавном црно бео итд углавном неприродно спајање. Затим је уследило расуло и негодовање да је Србија избачена као патронат расе а и СПП избачен из те приче и Буковинац признат прво привмено а затим и трајно као раса. Остало је то име Југоисточно-европски пастирски пас као синоним. Шта се даље дешава са СПП и хомољцем не зна се за сад. П.С. Буцко Edited February 23, 2020 by slobodannedeljic@gmail.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
Слободан Report post Posted February 23, 2020 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2554318984695378&set=pb.100003519042626.-2207520000..&type=3&theater Quote Share this post Link to post Share on other sites