Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Petite

Pravilo koje se odnosi na udomljene/poklonjene pse preko BK

Recommended Posts

Obavještavam sve članove koji preko BK Foruma traže psa na poklon ili preko BK udome psa, da su dužni se predstaviti i otvoriti  Vlastitu prezentaciju u Podforumu predvidjenom za to (podjela Predstavljanja je po grupama,  a postoji i Podforum za pse bez rodovnika), da bi se imao uvid u život psa.

Sve članove koji primjete zloupotrebe pasa koji su udomljeni/poklonjeni preko BK, molim da obavjeste admin/mod team BK.

 

Isto tako, BK ne podržava azile / prihvatilišta za pse, čiji rad nije po Zakonu, čiji rad nije transparentan i ne slijedi gore opisanu politiku praćenja života udomljenih/poklonjenih pasa.

Ukratko - BK ne podržava poklanjanje / udomljavanja pasa kojima se nakon 'udomljavanja / poklanjanja' gubi svaki trag.

 

Ovo Pravilo se uvodi da bi se spriječila zloupotreba ili preprodaja poklonjenih / udomljenih pasa.

Zahvaljujem na razumjevanju i saradnji i onima koji poklanjaju ili udomljavaju i budućim vlasnicima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zainteresovana sam za udomljavanje šteneta male rase koje bi živjelo u stanu. Već smo imali džek rasel terijera (živio je 17 godina) koji je bio kao član porodice, tako da smo upoznati sa svim obavezama i odgovornostima koje dolaze sa držanjem kućnog ljubimca.

Pošto sam iz Crne Gore, kontakt putem maila ivonamedjedovic@yahoo.com.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pišem u ime mojih prijatelja (nemaju nalog na forumu) koji imaju tri psa mešanca za udomljavanje. Dve ženke i jedan mužjak. Ženke su sterilisane za razliku od mužjaka. Problem je što jako dugo poklanjaju pse a nemaju baš mnogo vremena zbog komšija. Imaju svoja 4 psa tako da nema ni mesta u dvorištu a i komšiluk se buni zbog broja pasa. Kažu da im smrdi iz njihovog dvorišta, da će zvati komunalnu ispekciju itd. jednog su im već otrovali. Dodatne informacije možete dobiti na tel 063 8033781

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poklanja se zenka Srpskog odbrambenog psa stara 4 godine po imenu Mina ,dobar je cuvar poseda i privrzena je porodici ima papire i uredno vakcinisana.Poklanja se zbog nemogucnosti cuvanja.

Share this post


Link to post
Share on other sites