Nenad Milosavljevic Report post Posted January 13, 2014 Pozdrav svima, posle dobrog razmisljanja (kada sam napokon stekao uslove) resio sam da krenem da cuvam bigla. Citao sam dosta po netu da je odabir kvalitetnog steneta dosta ozbiljna stvar, pa me zanima da li mozete da mi preporucite neku proverenu odgajivacnicu? Ja sam iz Nisa, ali mi ne bi bio problem da odem bilo gde u zemlji po psa. Svaki drugaciji savet je takodje dobrodosao. Hvala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nenad Milosavljevic Report post Posted January 13, 2014 ne mogu da nadjem opciju da editujem post.. Dodao bih da psa ne planiram da vodim na izlozbe, jednom da dobije ocenu zbog rodovnika i to je to, bitnije mi je da je pas zdrav i lepo odgojen od malena.Da li neko ima informacija o ovoj, posto vidim da imaju stence januara:http://www.leonero.rs/nasi%20psi.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
jok.mi Report post Posted January 14, 2014 Moj jedini savet je da obavezno posetite legla iz kojih biste eventualno uzeli štene.Posetite više odgajivača, pa odlučite.Nemojte da pristanete na varijantu da birate štene preko fotografije na interenetu i da vam psa pošalju na kućnu adresu.Tako najčešće pošalju ono što niste videli na slici i naprasno promene broj telefona. U Srbiji je sada velika potražnja za biglovima, veoma su popularni.To je dovelo do hiperprodukcije štenaca, što se može videti i po oglasima i cenama.Takođe, to se može videti i na okupljanima, tzv. biglijadama i na izložbama gde se vide psi različitog kvaliteta i zdravstvenog stanja. Pre neki dan sam na FB videla fotografije slatkih štenaca sa majkom koja ima šesti prst!Zato, ako znate šta želite i koliko ste spremni da izdvojite, ponuda je velika, možete da birate Želim vam puno sreće u traženju svog novog prijatelja. Pozdrav,Ivana Quote Share this post Link to post Share on other sites