Mirko1986 Report post Posted September 16, 2009 U Nisu ima jedan mlad psic,bas je lep.Ja sam prvo pomislio da je Erdel ali nije.Svidja mi se :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikolad Report post Posted November 14, 2009 Pozdrav svim ljubiteljima i vlasnicima Velš terijera!Zanima me da li neko koristi Velša kao lovačkog pomoćnika?Veliki pozdrav, Nikola D. Quote Share this post Link to post Share on other sites
monaline Report post Posted November 28, 2009 moj Welsh Quote Share this post Link to post Share on other sites
novictor Report post Posted January 23, 2010 U Nisu ima jedan mlad psic,bas je lep.Ja sam prvo pomislio da je Erdel ali nije.Svidja mi se :wink:Taj pas u Nišu je Aeronov :) Koristim priliku da oglasim novo Aeronovo leglo. Edit Za reklamu stenaca ne koristite pasminsku temu. Procitajte Pravila Foruma. Hvala.Ostale slike možete videti na FB, linku: http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 118&ref=mf :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
RioWelsh Report post Posted April 9, 2010 Zdravo ljudi... Ja sam relativno nov na ovom forumu i veoma neaktiva (zbog skole) mada vidim da se na ovoj temi jako govori o Aeron-u, koji je inace TATA mog malog Ria. Iz onog opisa Aerona ne bih nista izmenio sto se tice opisa Ria, sem to da sada formira svoj karakter i da hoce da se posvadja sa retriverima koji su ga davili kada je bio jako mali. Tako da moj velski terijer slici pravom terijeru sto se toga tice... jednom se samo svadjao ali sam ga odmah sklonio a i bio je kaznjen. Medjutim iz mog iskustva welshi su toliko inteligentni da samo sto ne progovore . . . Sa malisom bez problema komuniciram i jako sam ponosan na njega... Sada ide i na dresuru na kojoj je takodje zivahan ali fino upija, ali terrier je to . . . Ja ga iskreno obozavam. Ah da a sto se tice psa cuvara ja imam dobro iskustvo u vezi toga... Ko god da se uhvati za bravu on laje, sluzi kao alarm ako nista drugo, mada niko nepoznat nikad nije usao tako da ne znam kako bi reagovao... Kada se neki ukucan uhvati za bravu on pocne da laje medjutim po ulasku rio pocinje da mase repom da skace, luduje ... Inace ne voli macke uopste, ne znam za ostale welshe ali moj Rio je trebalo da se zove "ALF" :D pozz Tadija Quote Share this post Link to post Share on other sites
monaline Report post Posted May 11, 2010 http://www.monalineterriers.com/sr/page/KikiMatranensis Kickshaw -PANNONIA TERIER SHOW Puppy BIS 3http://www.facebook.com/photo.php?pid=4150194&id=83072024388 Quote Share this post Link to post Share on other sites
novictor Report post Posted May 11, 2010 Zdravo ljudi... Ja sam relativno nov na ovom forumu i veoma neaktiva (zbog skole) mada vidim da se na ovoj temi jako govori o Aeron-u, koji je inace TATA mog malog Ria. Iz onog opisa Aerona ne bih nista izmenio sto se tice opisa Ria, sem to da sada formira svoj karakter i da hoce da se posvadja sa retriverima koji su ga davili kada je bio jako mali. Tako da moj velski terijer slici pravom terijeru sto se toga tice... jednom se samo svadjao ali sam ga odmah sklonio a i bio je kaznjen. Medjutim iz mog iskustva welshi su toliko inteligentni da samo sto ne progovore . . . Sa malisom bez problema komuniciram i jako sam ponosan na njega... Sada ide i na dresuru na kojoj je takodje zivahan ali fino upija, ali terrier je to . . . Ja ga iskreno obozavam. Ah da a sto se tice psa cuvara ja imam dobro iskustvo u vezi toga... Ko god da se uhvati za bravu on laje, sluzi kao alarm ako nista drugo, mada niko nepoznat nikad nije usao tako da ne znam kako bi reagovao... Kada se neki ukucan uhvati za bravu on pocne da laje medjutim po ulasku rio pocinje da mase repom da skace, luduje ... Inace ne voli macke uopste, ne znam za ostale welshe ali moj Rio je trebalo da se zove "ALF" :D pozz Tadijaizgleda da dugo nisam bila na forumu.....POZDRAV Tadija :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
novictor Report post Posted May 11, 2010 http://www.monalineterriers.com/sr/page/KikiMatranensis Kickshaw -PANNONIA TERIER SHOW Puppy BIS 3http://www.facebook.com/photo.php?pid=4150194&id=83072024388ČESTITKE za Kiku :!: PRELEPA JE Quote Share this post Link to post Share on other sites
monaline Report post Posted May 13, 2010 Hvala, ne mogu da dočekam da još malo poraste pa da krenemo intenzivnije na izložbe. Lepo je dobiti pohvale od poznavaoca rase. Quote Share this post Link to post Share on other sites
RioWelsh Report post Posted July 10, 2010 Ljudi... imam pitanje za sve koje imaju Velse.Moj Rio ima zadnje noge (kolena) okrenute jedne ka drugima. Na specijalki sam dobio kritiku i receno mi je blizu kravljag stava. Nije to nesto preterano ali se ipak vidi. Da li neko ima isti problem i kako da ga resim ??Inace rio je sada star godinu i 4 meseca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
RioWelsh Report post Posted July 10, 2010 Jos nesto samo... zaboravio sam, a nece da mi preuredi predhodni post, te molim admina i moderatore da se ne ljute :P Ja sam u parku video FOX terrier-a kome su isto tako kolena, ali original. Pa da im nije to neka karakteristika ???Sto se tice "monaline", odusevljen sam. Najvise mi se svidja greben. Mozda samo malo da se poradi na zadnjim nogama i grudima(kada odraste jos) i perfektan velski terijer po mom misljenju. Ali to je samo moje misljenje... SVE NAJBOLJE !!! :mrgreen: Quote Share this post Link to post Share on other sites
RioWelsh Report post Posted July 14, 2010 resio sam problem, nedavno sam odveo Ria na trimovanje kod zene koja zna to da radi i eto ga... Riu su zadnje noge normalne. Dlaka je kriva za 70% svega toga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fildale Report post Posted October 3, 2010 Cestitke Vladi Pijunovicu za JUNIOR EURO WINNER I J BOB !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
monaline Report post Posted October 3, 2010 Hvala na cestitkama Fildale , i vi ste ih zasluzili !Dobio sam cestitke , a da jos nisam ni objavio rezultate , ali evo ih Matranensis Kickshaw je EUROPEAN JUNIOR WINNER & JUNIOR BOBUSKORO SLIKE Quote Share this post Link to post Share on other sites
novictor:D Report post Posted December 1, 2010 :PPogledajte ovo predivno štene Welsh Teriera. To je ženkica stara 2 mesecaZar nije predivna:-))Edit: ban 7 dana, posle nekoliko upozorenja da ne mozete postaviti oglas na ovom forumu jer ne ispunjavate uslove za postavljanje oglasa.Moderator BlackAngel Quote Share this post Link to post Share on other sites
monaline Report post Posted January 7, 2011 Srećna Nova Godina 2011 , sve najleše svim odgajivačina i ljubiteljima rase Erdel Terijer od Odg. "of Monaline" .ХРИСТОС СЕ РОДИ-СРЕТАН БОЖИЋ !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
monaline Report post Posted January 7, 2011 i naravno Welsh Terrier !!!Izvinjavam se na gresci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
monaline Report post Posted February 16, 2011 Welsh Terrier breed judging at the 2011 Westminster Kennel Club Dog Showhttp://video.westminsterkennelclub.org/breed_judging/terrier#////breed_judging/terrier/2011_6/welsh-terrier/v1294113 Quote Share this post Link to post Share on other sites
monaline Report post Posted February 17, 2011 U liniji na snimku su:1. GCh Darwyn's I'm Not Arguing That (with Milton)-mužijak2. GCh Bayleigh Shaireab's Super Here (with Jorge)-mužijak3. Ch. Brightluck's Prancing Pirate JE (with Leonardo)-mužijak4. Ch. Sanherpinc Yo Me Llamo Cumbia (with Santiago)-ženka5. Ch. Bruhil's First Lady (with Jenny)-ženkaBOB -- 3rd oneBOS -- 5th oneAOM-- 2nd one Quote Share this post Link to post Share on other sites
monaline Report post Posted February 17, 2011 WELSH TERRIERJudge: Mrs. Rosalind Kraus KramerDay: February 15, 2011Time: 12:15Ring: 15 GCH Teritails National Treasure ABSENTBreed: Welsh TerrierSex: DogAKC: RN 13671705Date of Birth: March 02, 2007Breeder: Terry LohmullerSire: Ch Teritails Spirit Of AmericaDam: Ch Hapitails Shaireab's Pretty WomanOwner: Terry Lohmuller6 Ch Hapitails Lady Guinevere At Teritails ABSENTBreed: Welsh TerrierSex: BitchAKC: RN 18443905Date of Birth: February 27, 2009Breeder: Elizabeth P Leaman & Richard PowellSire: Ch Kirkwood Top BrassDam: Ch Hapitails Shaireab's Pretty WomanOwner: Terry Lohmuller7 GCH Darwyn's I'm Not Arguing That Breed: Welsh TerrierSex: DogAKC: RN 18369901Date of Birth: August 23, 2008Breeder: Larisa HotchinSire: GCH Bayleigh Shaireab's Super HeroDam: Ch Darwyn Class At A GlanceOwner: Larisa Hotchin8 GCH Bayleigh Shaireab's Super Hero Breed: Welsh TerrierSex: DogAKC: RN 14554101Date of Birth: July 21, 2007Breeder: Keith Bailey & Sharon AbmeyerSire: Ch Shaireab's Sam I AmDam: Ch Shaireab's Bayleigh Of BrynhirOwner: Marilyn Jacobs & Keith Bailey & Sharon Abmeyer9 Ch Brightluck's Prancing Pirate JE Breed: Welsh TerrierSex: DogAKC: RN 14464701Date of Birth: December 16, 2006Breeder: Janet McBrienSire: Willowall Bold As BrassDam: Ch Brightluck's Born To GloryOwner: Ronald & Debra Hunt10 Ch Sanherpinc Yo Me Llamo Cumbia Breed: Welsh TerrierSex: BitchAKC: RN 16122902Date of Birth: April 15, 2007Breeder: OwnerSire: Ch Shaireab's Just N' TimeDam: Ch Sanherpinc Maiden PeachOwner: Santiago Pinto11 Ch Bayleigh Shaireab's First Call ABSENTBreed: Welsh TerrierSex: BitchAKC: RN 20156901Date of Birth: November 21, 2009Breeder: Keith Bailey & Sharon Abmeyer & Janet McBrienSire: Ch Brightluck's Prancing Pirate JEDam: Bayleigh Shaireab's Honor MeOwner: Keith Bailey & Sharon Abmeyer12 Ch Bruhil's First Lady Breed: Welsh TerrierSex: BitchAKC: RN 18945102Date of Birth: June 27, 2009Breeder: Bruce Schwartz & Richard Berg & Samantha CurranSire: Merlin Embrujo De BrujasDam: Ch Noraly Of The New HuskenOwner: Bruce Schwartz & Richard Berg & Samantha Curran Quote Share this post Link to post Share on other sites
MILOS85 Report post Posted May 20, 2011 Ponosan sam vlasnik jednog malog Velsanina Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeladonaTuk Report post Posted January 21, 2012 I mi da se predstavimo:Gopođica Biserka, zvana Bisa - najluđe kuče na svetu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
monaline Report post Posted January 24, 2012 Štene je simpatično , verujem da će te doživeti puno radosti i lepih trenutaka sa njim !Da li je štene domaćeg odgoja ili iz inostranstva ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
BeladonaTuk Report post Posted January 24, 2012 Tata je of Happytails, a mama... nemam pojma cija je Ima ovde negde na forumu njena slika sa neke izlozbe, u svakom slucaju odgajivac je u posedu oba roditelja. Kako god da okrenes, mali Velsani u Srbiji svi dodju rod jedni drugima u bar nekom kolenu (sto bi mogao da bude potencijalni problem kad joj dodje vreme za parenje ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
monaline Report post Posted January 25, 2012 Velški u Srbiji i jesu svi rod , osim jedne ženke . Taj problem jeste sto su cene štenadi ove rase u inostranstvu daleko veće nego kod nas pa nema uvoza novih pasa , a nema ni parenja sa mužijacima novih linija. Siguran sam da će se to uskoro promeniti , ako me sreća posluži ja ću se potruditi da bude tako. Quote Share this post Link to post Share on other sites