goldenvalley Report post Posted September 16, 2013 Quote Share this post Link to post Share on other sites
goldenvalley Report post Posted September 16, 2013 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan Stanojevic Report post Posted September 18, 2013 Kirbi sa Sirijusa! Quote Share this post Link to post Share on other sites
TRN VUKANOVIC SINISA Report post Posted September 23, 2013 Proslog vikenda sam u Nemackoj video zenku terijera, KARA VOM.MEIN.......i cuo da je dobra radna zenka a da je ovaj vikend na Dr. Lackneru...videcemo kako ce proci...Uploaded with ImageShack.usMiljenica je ove mlade zene a vodi je i sa njom radi njen muz koji je sa DD zenkom, proslog vikenda na Hegewaldu (pandam Dr. Lackneru kod DJT-a) u konkurenciji 212 pasa bio drugi...covek ocigledno zna da radi sa psima a da li ce mu i terijerka tako dobro proci, videcemo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
TRN VUKANOVIC SINISA Report post Posted September 23, 2013 A evo jos jedne slike sa dve DD zenke (srednja je bila drugoplasirana a leva 10.na ovogodisnjem Hegewaldu)...vrlo cesto lovci u Nemackoj, koji imaju DJT imaju i DD pse jer su jako dobar tim u lovu, pogotovo na divlje svinje. Meni se najvise dopao karakter i smirenost svih pasa....sto bi neki rekli, "cisti u glavi"...mirni i stalozeni a kada treba da rade, onda rade 200 na sat!!!Uploaded with ImageShack.us Quote Share this post Link to post Share on other sites
TRN VUKANOVIC SINISA Report post Posted September 23, 2013 Znak za Aurih u Nemackoj koji budi mnoge uspomene, zlatnog doba DJT-a u Nemackoj...u njemu sam bio sa Zlokolica Milanom na Dr. Lackneru, mislim, 1985 godine ali nisam radio svestranu tj. GP ispit, nego ZP sa Lordom vom Husruck...u Aurichu sam posetio i cuvenu (i tada) odgajivacnicu "vom Herrenwald i "vom Traenenhugel", brace, Heinricha i Guntera Janssena...Aurich se nalazi na 20-tak km od severnog mora na samom severu Nemacke. Ostao mi je u lepoj uspomeni pa mi je i sada (ovaj vikend sam bio u njegovoj blizini), posle skoro 30 godina, probudio lepe uspomene...morao sam da ga slikam i postavim ovde, kao uspomenu, na "zlatno doba" DJT-a u Nemackoj.Uploaded with ImageShack.us Quote Share this post Link to post Share on other sites
sokolar Report post Posted September 24, 2013 Hmm,nije za baciti ni terierka a ni gazdarica,jest plavuša ali.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sokolar Report post Posted September 24, 2013 Da postavim i brata od onog štenca,samo sad su obadva nešto više od 4.mj.stari Quote Share this post Link to post Share on other sites
GRAFF Report post Posted September 24, 2013 I Kara ce doci na Lacner ,a Odica nece!!!!!!!!!! Sve se nesto brzo menja ,danas idem ,sutra neidem!!!!!!Bas me cudi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovan znalac Report post Posted September 25, 2013 Baš tako ....a ,,kako i nebi ...kad se nerad i neznanje ..danas.. više cjeni od znanja i rada ..i sam si ovdje se hvalio... da njemcima bale cure iz nosa.... kad su čuli za kralj ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
GRAFF Report post Posted September 25, 2013 Jesam samo mi ti nisi verovao,mislim jesi ali si kontrirao.Verujes ti meni mnogo sta kao i Smiljanic samo necete da priznate javno.Kad sam ti pricao za njihove pse i njihovo sudjenje i sve sto rade ,sta si mi ti odgovarao????Vidis dragi Jovance da sam ipak ja u pravu,mucke i namestaljke nisu ni njih zaobisle!!!Ono nase setanje po livadici kako je Bora pisao je postenije nego njihovo mnogo sto sta !!!!!!!!!!!Bices ti bolji samo jos malo da popravis ostrinu i da ofarbas pse,bar da budu svi kao Odica!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sokolar Report post Posted September 25, 2013 Strašni ste vas dvojica,mislim na Jovu i Grefa Quote Share this post Link to post Share on other sites
GRAFF Report post Posted September 25, 2013 Znam!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovan znalac Report post Posted September 25, 2013 edit: opomena Quote Share this post Link to post Share on other sites
lovacpd Report post Posted September 25, 2013 evo nesto od nas...tek imamo 2 mjesecahttps://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1240427_10201437355449423_422057655_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/734069_10201437354609402_1445690276_n.jpg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veljko NLT Report post Posted September 29, 2013 zna li neko nesto o psu DUX KOLAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
sokolar Report post Posted September 29, 2013 zna li neko nesto o psu DUX KOLANMislim da je pas preko pokojnog Knehta iz Bečeja završio kod pokojnog Druška iz Zagreba a šta se dalje dešavalo nebi znao.Koliko je meni poznato iz drugih izvora nije radio svinju,opet ja ga nisam vidio izuzev na slici.Mislim da se potomci nisu zadržali dugo kod nas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jagsiyux Report post Posted October 1, 2013 Cox vom hoxberg Quote Share this post Link to post Share on other sites
TRN VUKANOVIC SINISA Report post Posted October 1, 2013 Peoteklog vikenda, tj. 27, 28 i 29.09. 2013 godine, sudio sam u Rusiji, tj. Volgogradu (nekadasnjem Staljingradu) prvo specijalku NLT-a a potom dva dana utakmicu u brzini zahvata na lisicu.Prvog dana, tj. u petak 27. sam imao 22 prijavljena NLT-a, jednog sa nedostatkom oba P-2 dole, dok su svi ostali bili u standardu i uglavnom dobili ocene vrlo dobar i odlican. Veliki broj je pasa bez brade ali bez vecih mana. Na zalost, nemaju, izlozbeno lepih pasa...obraz je osvetlala a mene bacila na slatke muke, "cuvena" Irina koja je prijavila i izvela dve zenke, jednu u mladima (staru 11 meseci) a drugu staru dve godine. DVE PRELEPE ZENKE, koje su i odnele sve titule dok sam za prvaka rase imao problem jer nisam mogao da se odlucim za "onu najbolju"...prednost sam dao starijoj zenki. Na zalost nemam njihove slike sada...obecano mi je da cu ih u najskorije vreme dobiti...Drugog i treceg dana sam sudio utakmicu u radu na lisicu...prijavljeno je bilo 44 psa (najvise rase NLT) ali su u konkurenciji bili i border terijeri, kratkodlaki i ostrodlaki foksterijeri, kao i kratkodlaki i ostrodlaki jazavicari. Prvog dana je bilo 15 ocena cacit ali je sutradan (umor je uradio svoje) taj broj bio samo 6. Pobednik se dobio sabiranjem poena i vremena iz oba dana ispitivanja. Jedina koja je oba dana bila maksimalna u zahvatu a na kraju i najbrze izvukla, bila je zenka Zitta, takodje vlasnistvo Irine (nemojte mi zameriti sto joj ne znam prezime). Meni je drago sto je Zitta bas iz Srbije i time je dokazala da imamo jos uvek najbolje terijere!Uploaded with ImageShack.usIrina sa Zittom, prilikom predaje pehara za prvo mesto.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
goldenvalley Report post Posted October 1, 2013 ...seminar o putovanju kroz vreme biće održan preključe... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovan znalac Report post Posted October 2, 2013 ako često slušate glazbu koja produbljuje neraspoloženje ,pronađite veseliju.poz Quote Share this post Link to post Share on other sites
nterijer&ebreton Report post Posted October 2, 2013 od kojih pasa su irinine kuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
TRN VUKANOVIC SINISA Report post Posted October 2, 2013 nterijer&breton...nisam siguran ali mislim da je konkretno Zitta od Laze i Vlade iz Zablja?! Mene je Zitta odusevila, brzinom prolaska kroz rov a mnogo vise zahvatima, oba dana, u sekundi stizanja do lisica i to prvog dana u uzanom delu a drugog u onom kratkom padu ali sa takvim zahvatima da prosto, ne mogu doci sebi,kako je uspela da se u tim uzanim delovima podvuce ispod lisicine glave i bukvalno "proguta" vrat? Bilo je, uzivanje, suditi joj...takav rad najvise voli svaki sudija, takmicar a i publika! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Name Report post Posted October 2, 2013 JCH ARKA WOM FALCON FORSTOŠTRINA RAD EKSTERIJER Quote Share this post Link to post Share on other sites
GRAFF Report post Posted October 2, 2013 Sta bi sa cuvenim Lacnerom,bio proso Stipo ne oso i tako dalje i tako blize.Bile su razne pretnje icice u Svajcarsku ,a ono corak,pa icice na Lacner ,a ono ponovo mucak!!!!!!!!Ni Svabe nisu kao sto su bile,stvarno nema smisla da ti bar neplate putne troskove kad vec vise nisi imao koga da prevaris.Moracu obavestiti Vuka 81 da sledece godine urgira kod Svaba kako bi ti omogucili putovanje!!!!!!!!Razumem ja i njega Glazba mu u glavi svaki dan pa nezna sta izjavljuje.Do sledeceg lacnera . Quote Share this post Link to post Share on other sites