jalapeno Report post Posted September 2, 2015 PozdravOvako,imam NJO starog 4 mjeseca,gdje je crna dlaka ima dosta zute,onako izmjesano. To najvise na ledjima. Oce izaci ova zuta dlaka u crnu ili ce ostati ovako "saren" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maximilijan Report post Posted September 3, 2015 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maximilijan Report post Posted September 3, 2015 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tor Report post Posted September 7, 2015 Može li itko okačiti više informacija o ovoj izložbi, prvaci u ostalim kategorijama i slično?http://www.24sata.hr/zanimljivosti/robi-prvak-svijeta-nas-svabo-pobijedio-nijemce-u-njemackoj-435988 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maximilijan Report post Posted September 7, 2015 https://www.schaeferhunde.de/bsz/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maximilijan Report post Posted September 7, 2015 http://www.schaeferhunde.de/bsz/ergebnisse/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maximilijan Report post Posted September 22, 2015 Italijanski ziger rezultati http://www.sas-italia.com/area-manifestazioni/risultati-raduni-nazionali/3078/sas-sede-centrale--59-campionato-sociale-di-allevamento_18-09-2015 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jalapeno Report post Posted September 24, 2015 PozdravImam ovcara starog 5 mjeseci. Eh sad,on bude u dvoristu koje je ogradjeno,i kad neko prolazi on normalno trci na kapiju i laje. Problem je sad sto ga lako pridobiju pa ga maze,pogotovo djeca. A da sam htio mazu uzeo bih si retrivera. Kako da se i ako je moguce rijesi ovo. Oce on kako stariji postaje biti mozda i agresivniji?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
giga Report post Posted September 27, 2015 image urlimage post Quote Share this post Link to post Share on other sites
jalapeno Report post Posted October 11, 2015 Evo slika kako moj ovcar star 5 mjeseci sjedi http://www.pedigreedatabase.com/uploads/Niesia/images/Maker%20A.JPGOvo je slika s interneta,pogledajte kako zadnji kraj ukrivi kad sjedne. Da li je ovo normalno za ovako mladog psa ili je neki deformitet,pa ce ovako i ostati??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nestorovic-KM Report post Posted October 15, 2015 pa oni su celi iskrivljeni normalno je to. moj ima 6 god tako sedi i nista mu ne fali Quote Share this post Link to post Share on other sites
Von Haus Vraneš Report post Posted October 15, 2015 Kira(Arex x Beauty-K9-MNE) Quote Share this post Link to post Share on other sites
vinko Report post Posted October 26, 2015 (edited) Snimljeno u Bogoti,trening Edited October 26, 2015 by vinko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Von Haus Vraneš Report post Posted October 29, 2015 CLEA Quote Share this post Link to post Share on other sites
jalapeno Report post Posted October 29, 2015 Kod mog NJO zadnje nogu kad hoda mu idu nekako u X,bas smjesno i cudno hoda,a gledam na yt da i drugi tako hodaju. To tako treba? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jalapeno Report post Posted November 9, 2015 Juce sam psa vodio u setnju s drugom kujom,cijelo vrijeme su trcali skakali,i ovo mu je prvi susret sa kujom a i prva ovako veca fizicka aktivnost. Umorio se je pravo. Spavao ko klada. Danas gledam tesko zadnje noge pomjera,usporeno ih vuce. Ovo mozda upala misica?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skurja Report post Posted November 11, 2015 To da ti pas stoji a noge u x nije normalno to je normalno samo kod njemackog ovcara, i ja imam takav problem i mojem su psu noge u x ima displaziju kukova koju je dobio sa god dana starosti, sad sepa itd..zali boze uzgajivaca koji to uzgjaju zbog izgleda unistili najbolju pasminu od svih!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jalapeno Report post Posted November 11, 2015 To da ti pas stoji a noge u x nije normalno to je normalno samo kod njemackog ovcara, i ja imam takav problem i mojem su psu noge u x ima displaziju kukova koju je dobio sa god dana starosti, sad sepa itd..zali boze uzgajivaca koji to uzgjaju zbog izgleda unistili najbolju pasminu od svih!!!Pas ima 6 mjeseci,i od provjerenog je uzgajivaca,roditelje sam gledao i normalno hodaju. Svi imaju snimke kukova i svi su dobri. Samo on kad hoda zadnje noge nekako zavrce unutra. Kontam da nije od hoda po plocicama,jer se je znao posklizivati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skurja Report post Posted November 11, 2015 Pas ima 6 mjeseci,i od provjerenog je uzgajivaca,roditelje sam gledao i normalno hodaju. Svi imaju snimke kukova i svi su dobri. Samo on kad hoda zadnje noge nekako zavrce unutra. Kontam da nije od hoda po plocicama,jer se je znao posklizivatiGle necu ispravljati krivu Drinu i moj pas je njemacki ovcar izlozbena linija kada sam kupovao nisam znao da postoje druge linije, kada sam kupovao psa kupio sam od covjeka koji ima dobre pse i gledao sam rodovnike ni jedan nije imao lose kukove svi su bili A ili B( a zar je tesko tu na balkanu slikati kukove pse platis veterinaru i upise ti ocjenu koju zelis ), a moj ima najgori moguci oblik, i ni jedni psi dok su stenci ne setaju tako defektno ko NJO jer je to unistena rasa meni je tako moj bio cudan kada bi trcao i htio skrenuti padne i okrene se jel to normalno?eto ovim sto uzgjaju izlobene kazu da je tako da se pomiri sa sudbinom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jalapeno Report post Posted November 12, 2015 Bio sam kod veterinara i kaze najvjerovatnije dispalzija kukova. Boli li to njih?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skurja Report post Posted November 12, 2015 Bio sam kod veterinara i kaze najvjerovatnije dispalzija kukova. Boli li to njih??Prvo ne moze on vidjeti displaziju koja je u pocetku i odmah reci da je to displazija ukoliko se psu ne snime kukovi pa se to ocita na snimci jer je pas mlad,, ja svima govorim koji zele kupiti njemackog ovcara da ne kupuju tu rasu jer je to jedna od najunistenijih rasa pasa radije neka kupe drugu rasu, ti imas nesretan slucaj kao i ja otidji kod veterinara i slikaj kukove i onda neka ti ocitaju nalaze. To psa moze i ne mora boljeti u pocetku ne,, al pri samom kraju da, ja bi ti preporucio da mu kupujes tablete koje u sebi imaju glukozamin sulfat, to ja svome dajem, kupujem u obicnom DM-u ljudske tablete taj glukozamin ajmo to tako reci "podmazuje kukove" pa pas ne osjeca takvu bol, uglavnom tu ti spasa nema to je progresivna bolest, koja ce samo napredovati, jedino ako iams novaca pa mu ugradis umjetne kukove, eto valjda sam ti barem malo pomogao zivio! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milorad Vlajic Report post Posted November 13, 2015 Prenosim sa FB: Ova divna devojcica je bacena na MOL pumpi(posle granicnog prelaza Batrovci), po prici od radnika pas je trebao da predje granicu, posto nije imao papire ostavljen je tu! Ona je jako mlada i preplasena, na odstojanju je bila! Ako mozemo da joj nadjemo Dom ili neko rešenje !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Atina nemacki ovcar Report post Posted November 13, 2015 Gle necu ispravljati krivu Drinu i moj pas je njemacki ovcar izlozbena linija kada sam kupovao nisam znao da postoje druge linije, kada sam kupovao psa kupio sam od covjeka koji ima dobre pse i gledao sam rodovnike ni jedan nije imao lose kukove svi su bili A ili B( a zar je tesko tu na balkanu slikati kukove pse platis veterinaru i upise ti ocjenu koju zelis ), a moj ima najgori moguci oblik, i ni jedni psi dok su stenci ne setaju tako defektno ko NJO jer je to unistena rasa meni je tako moj bio cudan kada bi trcao i htio skrenuti padne i okrene se jel to normalno?eto ovim sto uzgjaju izlobene kazu da je tako da se pomiri sa sud To sto si ti kupio lose stene ili od prevaranata to je tvoj problem,Nije problem u rasi . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skurja Report post Posted November 13, 2015 Gle necu ispravljati krivu Drinu i moj pas je njemacki ovcar izlozbena linija kada sam kupovao nisam znao da postoje druge linije, kada sam kupovao psa kupio sam od covjeka koji ima dobre pse i gledao sam rodovnike ni jedan nije imao lose kukove svi su bili A ili B( a zar je tesko tu na balkanu slikati kukove pse platis veterinaru i upise ti ocjenu koju zelis ), a moj ima najgori moguci oblik, i ni jedni psi dok su stenci ne setaju tako defektno ko NJO jer je to unistena rasa meni je tako moj bio cudan kada bi trcao i htio skrenuti padne i okrene se jel to normalno?eto ovim sto uzgjaju izlobene kazu da je tako da se pomiri sa sud To sto si ti kupio lose stene ili od prevaranata to je tvoj problem,Nije problem u rasi .Problem je u ogranicemima koji ne zele priznati probleme kao sto si ti, tebi kada god netko nesto kaze sto se kosi sa tvojim misljenjem odmah je LAZOV PREVARANT itd.. a obicno ti si to sto etikiras iskomplesirana osoba zeljna paznje u rasi je i postoji problem ! Quote Share this post Link to post Share on other sites