Recommended Posts

Pozdrav svima! Zelim da predstavim nasu patuljastu pudlu, Cookie-ja (bar mislimo da ce biti patuljasta) (dog3)  Tu je negde, oko 30 cm visine za sada, a ima 6 i po meseci. Muzjak je, crne boje, zivahan i neumoran, a omiljena stvar na svetu su mu nase carape!  :mrgreen:  Obozava da ukrade carapu koja viri iz neke fioke, pa onda bezi sa njom svuda po kuci i skakuce sav ponosan sa svojim plenom. :lol:  takodje obozava trckaranje po parku, druzenje sa drugim psima i da se igra "nadvlacenja" - donese nam neku igracku ili carapu i hoce da mu je otimamo - bezbroj puta. Inace prema drugim psima je jako prijateljski nastrojen, odmah trci da se upozna, ne plasi se ni pasa 10 puta vecih od njega... Trenutno je u fazi da svima daje sapu, jer je to nedavno naucio, pa je dovoljno da neko pruzi ruku ispred njega i on odmah daje sapu. (dog5) Od drugih zivotinja u kuci imamo papagaja, kog ignorise prilicno dok je papagaj u kavezu, ali cim ga pustimo on skakuce za njim, prati ga pogledom i pokusava da ga uhvati. Jos uvek ne smem da ih upoznam jer se plasim da ne pokusa da ga gricne, mada ga se papagaj ne plasi, vec ga namerno "zeza" i leti nisko, tik iznad njegove glave, da ga nervira :evil_laugh: Takodje mu trckara po parketu ispred nosa. Ima li nekih ideja kako da ih naucim da se igraju?

post-25810-0-14965100-1370981583_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

Podnosi nekako :wink:  Mislim da ga duga dlaka stiti od vrucine. Kad je bio onaj pakleni talas u junu, nista nije hteo da jede do kasno uvece i samo je spavao. Ne znam da li vise privlaci sunce jer je crn, ali znam da nece da hoda po uzarenom betonu, verovatno ga pece po sapicama, pa moramo da ga nosimo :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Porastao, mada ga nismo merili. Nadam se da je i dalje tu negde oko 30 cm. Bas cu ga izmeriti kad dodjem kuci pa cu napisati :D

Ali nista ne jede. Bukvalno ga molimo da jede. Kuvamo meso, seckamo, nudimo mu granule iz ruke, ali on jednostavno nikad nije bio preterano jesan :) ima samo 4 kg.

Roditelji su mu Posejdon toy pudla a majka je Bjanka (valjda patuljasta). :mrgreen:

Da, lici na Vaseg Nishliju Naisa ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kažete otac mu Posejdon? Da nije onaj pudlaš iz Grčke? :grin:  Naš je Nais u stvari iz Leskovca.

Cookie je prelep, ma i naši slabo jedu. Nais ima 5 kila, Tjara ima 3,5, ali nisu mršavi. Nisu četiri kile malo ne brinite se. 

Edited by Tjara

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.