oli22

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

About oli22

 • Rank
  Newbie

Informacije o profilu

 • Pol
  Male

Recent Profile Visitors

586 profile views
 1. oli22

  CACIB JAGODINA 2019

  Na sajtu Moldavskog kinoloskog saveza stoji da je sudija Slobodan Milosevski suspendovan od strane Makedonskog kinoloskog saveza do 2022 godine. Mozda nije zgoreg to proveriti. Evo linka ka vesti: http://fci.md/ru/circulars/circular-30-2012
 2. oli22

  *** CACIB GORNJI MILANOVAC - 29.09.2018.

  Mogli ste negde napisati i ko ce suditi koju grupu.
 3. Kupio sam prostirku i mogu reci da radi posao za koji je namenjena. Kada se pritisne, odnosno sedne ili legne na nju pocinje da hladi. Ne znam tacno koliko dugo drzi nizu temperaturu posto je ovaj nas mo-psic poprilicno zivahan i ne moze dugo izdrzati na jednom mestu, ali ja sam sedeo na njoj nekih dvadesetak minuta i za to vreme se nije ugrejala.
 4. Hvala Berna22. Verovatno cu naruciti ovu prostirku pa cemo videti...
 5. Mislim na ovo: https://www.pet-centar.rs/imac-prostirka-za-hladjenje-okean.aspx
 6. Da li neko ima iskustva sa prostirkama punjenim gelom za hladjenje psa? Vidjam ih u ponudi na netu pa me interesuje koliko su funkcionalne i vredi li kupovati to ili ne.
 7. oli22

  CACIB POŽAREVAC 2018., 16. septembar

  Hvala, dolazimo sigurno!
 8. oli22

  CACIB POŽAREVAC 2018., 16. septembar

  Svaka cast na izboru sudija, kad bi se barem cesce vidjalo na nasim izlozbama da preovladavaju sudije iz inostranstva (pri tome ne mislim na Crnogorce, Bosance,Bugare i sl.). Mislim da je bolje odresiti kesu i platiti sudije nego sakom i kapom deliti plekane loncice- pobednicima su dovoljne rozete recimo, ali znaci da psa oceni neko ko je ime u svetu kinologije, a ne ovi nasi koji se prodaju za rucak u kafani.
 9. oli22

  CAC KRAGUJEVAC 12.05.2018

  Ko ce suditi devetu grupu na cac-u i na specijalki?