sslobodan023

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About sslobodan023

 • Rank
  Newbie
 1. sslobodan023

  Bichon a poil frisé, Bichon Frise, Sekcija 1.1, FCI 215

  Stigla je mala devojčica! Ime joj je Quincy Joy! Ima 11 nedelja i vrlo je umiljata i veoma razdragana i srećna. Ipak nismo mogli da izdržimo do proleća!
 2. sslobodan023

  Bichon a poil frisé, Bichon Frise, Sekcija 1.1, FCI 215

  Tuncay, hvala na odgovoru. Naravno, kad štene stigne kod nas, tj. kad rešimo da je pravi momenat za to, supruga i (ili) ja ćemo uzeti tri četiri nedelje odmora kako bismo bili sa njom dok se ne adaptira malo i kako bismo je postepeno naučili da je sve ok ako u toku dana ostaje sama na nekoliko sati. Jedino se još dvoumimo da li da sačekamo ipak proleće, malo je nezgodno kad je zima a kuče još jako malo. Nekako nam deluje da je sve lakše kad prođe zima.
 3. sslobodan023

  Bichon a poil frisé, Bichon Frise, Sekcija 1.1, FCI 215

  Pozdrav svima! Nisam toliko nov na forumu, više sam neaktivan. Imam jedno malo kompleksnije pitanje za iskusne vlasnike kovrdžavih bišona. Supruga i ja bismo hteli da uzmemo štene ove divne rase. Pročitao sam mnogo o njima i sve je sjajno osim jedne stvari koja me brine. Supruga i ja radimo u istoj smeni, od 7h do 15h od ponedeljka do petka. Da li je to jako mnogo vremena za psa da ostaje sam kod kuće? To nam je jedina kočnica, sve ostale uslove ispunjavamo. Pošto imam labradorku koja ima sada već 11 godina i koja je ostala sa mojim roditeljima u roditeljskoj kući, znam da to njoj nije nikad predstavljalo preveliki problem. Ali, nisam siguran da li je sa bišonima drugačija situacija tj. da li mogu da se naviknu na 8 sati dnevno, pet dana u nedelji na samoću.