Anderba Ironmade Boerboels

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Anderba Ironmade Boerboels

 1. Anderba Ironmade Boerboels

  Boerboel

  Nije se zakačila slika Khale kao odrasle đevojke... Evo je... Na slici 13 mjeseci, dosta visokih 65/66 cm za ženku i isto otprilike toliko kilograma... Khala je hiperaktivan pas, izuzetno oštrog karaktera.
 2. Anderba Ironmade Boerboels

  Boerboel

  Nije se postovala slika Kale kao odrasle đevojke... Evo je.
 3. Anderba Ironmade Boerboels

  Boerboel

  https://ibb.co/s3dzkV2
 4. Anderba Ironmade Boerboels

  Boerboel

  Nije se postovala slika Kale kao odrasle đevojke... Evo je. https://m.imgur.com/gallery/3t4BEpj
 5. Jedan od naših pasa... Mazni medo od blizu 80 kg, izuzetno nježan sa djecom, izuzetno stabilnog karaktera i dobrog zdravlja.
 6. https://m.imgur.com/gallery/SCB9cfK Ako ste zainteresovani za detaljnije informacije, koje teško mogu stati u jedan post, javite mi se u inboks da razmijenimo telefone pa možemo popričati na ovu temu. Pozdrav.
 7. Anderba Ironmade Boerboels

  Boerboel

  Khala sa 4 mjeseca, i kasnije, sa 14, 15 mjeseci.
 8. Anderba Ironmade Boerboels

  Boerboel

 9. Anderba Ironmade Boerboels

  Boerboel

  Pozdrav svima. Prava je šteta da jedna ovakva rasa ne nailazi na više interesovanja. Spomenuli ste neke pse, između ostalih Janieku Swartkata, Spitsvuur Ramkat, Cabaret Pavarottija... Da se nadovežem na to i kažem da je u našem vlasništvu ženka koja je ćerka trenutno najbolje ocijenjenog crnog psa na planeti, Tokara Tamba. Tambo je sin čuvenog Spitsvuur Tokara Driftera inače sina Spitsvuur Ramkata i unuka Cabaret Pavarottija... Tambo je dvostruki na Cabaret Pavarottija pošto je njegova majka takođe Pavarottijeva ćerka. Pavarotti važi za najboljeg psa ikada, uz Spitsvuur Magica i Middelpos Alphu (koji je đed po majci naše ženke). Ženka je stigla iz Afrike i njena genetika proizilazi iz najkvalitetnijih krvnih linija u Boerboel svijetu (Spitsvuur, Middelpos, Cabaret, Mes, Tokara...). Takođe, direktan je potomak više čuvenih pasa u rasi. Evo i nekih slika: Tokara Tambo Spitsvuur Ramkat Cabaret Pavarotti Middelpos Alpha i na kraju naša ženka Khala