adrianastepheny

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About adrianastepheny

 • Rank
  Newbie
 • Rodjendan January 25

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.feedfond.com/

Informacije o profilu

 • Pol
  Female
 • Lokacija
  Los Angeles, California, United States
 • Interesovanja
  Music, Travelling, Writing

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. adrianastepheny

  Dog Sneezing Problem

  Ispušanje pasa prilično je uobičajeno. A pomalo smiješno, ali jeste li znali da kada pas poskakuje muškarac, mogao bi biti znak većih problema? Evo popisa uobičajenih uzroka kihanje kihoda, kao i nekih koji će paziti: Alergije kod pasa Ovo je vrlo uobičajeni razlog zašto pas može imati naklonost kihanja. Kada se godišnja doba promijeni i postoji malo više peludi u zraku, vaš pas može biti pogođen baš kao što možete. Neke od kemikalija koje koristite za čišćenje također mogu biti krivac. Opet, baš kao i mi, psi su skloni alergijama svih vrsta. Obično, kihanje odlazi kada se pas okolina mijenja. infekcije Ovo je malo ozbiljnije. Ako kihanje ima prazninu, onda može imati infekciju. Ako se ne liječi, može se pogoršati i postati kronični. Ako sumnjate da vaš štene ima infekciju, kratko putovanje do veterinara za neke antibiotike. Bakterijske, virusne i gljivične infekcije obično su prilično jednostavne za liječenje. Nemojte dopustiti da izađe iz ruke prije nego što poduzmete akciju. Završna presuda: Hvala na čitanju! Nadam se da ste sada shvatili stvar. Ponekad psi pate od trovanja želuca i hrane i kompliciraju ovaj problem. Stoga preporučujem najbolju pseću hranu za vašeg psa.
 2. Kao vlasnik psa, jedno pitanje koje se često mišira na težak način jeste da li ili ne davam dovoljno hrane i pravilne hrane mojem psu. Znam da nisam sam; ovo je pitanje većina vlasnika pasa pitaju se: "Jesam li sve u redu kad se radi o pasu mog psa?" Iako postoje mnoge pasne hrane dostupne na tržištu koje možete odabrati, kako možete znati, koja je najbolja hrana za vašeg psa? Učinio sam temeljita istraživanja koja će mi pomoći odabrati najbolju pseću hranu za vašeg prijatelja pasa. Uostalom, želiš im dati najbolje, zar ne? * Komercijalno obrađene hrane nisu loše * Najbolji hrana za pse sadrže meso, žitarice, voće i povrće * Najbolja hrana za pse slijediti AAFCO prehrambene smjernice Možete ga pronaći ovdje, više o mom pisanju.
 3. adrianastepheny

  Diabetici u psov

  Diabetes môže postihnúť psy a iné domáce zvieratá rovnako ako ľudia. Je to chronické ochorenie bez liečby; ale s náležitou starostlivosťou, môže byť ľahko zvládnuteľná. Moderná medicína sa vyvinula dosť, aby poskytla psom s cukrovkou lepšiu šancu žiť dlhý a zdravý život. Čo by sme mohli urobiť pre znižovanie cukru u diabetikov, pozri nižšie: * Správna medicína * Správne jedlo na liečbu psov s cukrovkou * Správne cvičenie pre diabetických psov * Správne cvičenie pre diabetických psov...