Borislav#

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Borislav#

 • Rank
  Newbie
 1. Borislav#

  AMERICKA AKITA FCI 344/5.1.2006./GB

  Pozdrav svima, da li neko može da mi kaže za provereno dobru odgajivačnicu Američkih Akita kod nas, u Srbiji? Neko ko je kupio štene i ima dobra iskustva i rezultate (izložbe) sa psom iz određene odgajivačnice? Takođe, vrlo bitna stvar..cena kvalitetnog psa? Hvala unapred.
 2. Borislav#

  Dogo argentino ili americka Akita?

  Da se ne zahvaljujem svima posebno, evo ovako koristim priliku da kazem, hvala svima! Kada nabavim psa, krenem da realizujem svoje planove, javljam se da se pohvalim
 3. Borislav#

  Dogo argentino ili americka Akita?

  Hvala na odgovoru, u pravu si za obe rase, raspitujem se, čitam, nisam ni toliko neiskusan što se pasa tiče..takođe, dostupna mi je ovde u mom gradu jedna odgajivacnica Dogo-a koju redovno posećujem..nemam baš priliku da se često susrećem sa amerikancima..osim na izložbama.. definitivna odluka je da će biti jedna od ove dve rase..volim krupne, dominantne pse koji su sami po sebi izazov..
 4. Borislav#

  Dogo argentino ili americka Akita?

  Mozda si u pravu.. Hvala.
 5. Poštovani ljubitelji pasa, obraćam vam se jer imam dilemu a mislim da nepostoji bolje mesto od ovog sajta da se ta moja dilema, reši. Tek od skoro sam član kinološkog društva i planiram da nabavim svog psa, ako sve bude onako kako sam zamišljao, krajnji cilj je jedna-odgajivačnica. Problem sada nastaje oko izbora psa, pored svih kriterijuma koje sam postavio (odlike pasa, navike, osobine itd..) sveo sam izbor na dve rase. Dvoumim se između dve rase iz grupa II FCI grupa molosi i V grupa,primitvni psi. Dogo argentino ili američka Akita? Unapred zahvalan na pomoći, svakako vas ima, koji mnogo više znate od mene o ovim rasama.